Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én meg rohadtul nem, mert akkor ez megint azt jelentené, hogy 4-3-3-at fogunk játszani, annyi változással a tavalyihoz képest, hogy neymar helyén dembelé van. jobboldalon megint nem lesz senki egész évben. a franc se akarja azt nézni, hogy megint féloldalas lesz a csapatunkCestus írta:Denis-Busquets-Robi középpályát néznék el szívesen
...Balague értékelése korrekt, sajnos nehezen cáfolható de azért a kis ördög....: a csodamadrid majdnem megszívta otthon a ValenciátólSamper írta:A keret gyengébb tagjainak nap mint nap a pofájába kell vágni, hogy túl vannak fizetve. Szakadjon ketté a csapat idevalókra és tehertételekre, hogy minden önérzetesebb gyenge játékos télen el akarjon végre menni. Pótlásukat keressük a B-ben, illetve más csapatok eddig fel nem fedezett tehetségeiben.
Szerintem ha jönne vérfrissítés (igazi) akkor nem lenne gond a bajnokság menyerésével, a két kupa meccs odaváóján még akart is játszani a csapat de a másodikon egyáltalán nem, ez már az 1-3-nál eldőlt és a bajnokság rajtja előtt (egy tavalyi kupáért) nem kellene felszántani a pályát. Ja milyen jó kifogásnak hangozhat ezBarcafanTomee írta:Azt hiszem, nem sokan lesznek optimisták a szavazást illetően.Már csak a mindensorozatmegszakadegyszer alapon, nem még a mostani helyzetet figyelembe véve. Ha még is mondani kéne valamit, hogy mire van a legnagyobb esélyünk, az csak is valamelyik kupa lehet, és ott is a spanyolra van esély, ha elkerüljük a nagyokat. Bajnoksághoz tuti nem leszünk még annyira sem kiegyensúlyozottak, mint tavaly. + nagyokat sem verjük sorba majd idén.
CsabaBarca mondta jól, (asszem ő volt), hogy minden idegenbeli meccsünkön borotvaélen fogunk táncolni. Hazai meccseken is majd vigyázni kell, hogy ne aludjunk be, mint az előző idényben.
tökmind1, az első meccsen úgyis megsérül fél évre, akkor meg jöhet marlon.Stalkyard írta:Valverde - látva az edzésmunkát - mérlegeli azt a lehetőséget, hogy Vermaelen legyen a negyedik számú középhátvéd a csapatban.
Így van, Marlon helyett kapjon egy porcelánlábú, 30-as pali bizalmat, akinek az itt töltött évek száma magasabb a lejátszott meccsek számánál. Már csak Paulinho kell.
talán nem mindig olyan emberekre kéne rámenni, akiknek 3-4-5 év van hátra a szerződésükből...Coutinho is most írt alá 2021-ig, ha jól tudom, dembele is tavaly ment Dortmund-ba gondolom minimum 4-5 éves szerződéssel, Verratti-ról kb. az egész fórum tudta, hogy mozdíthatatlan, mégis őt akarta a vezetőség...teljesen komolytalanokvisca el barca írta:elnézve az eddig nyarat ezek szép, de semmitmondó szavak... mindenki várta itt a nagy igazolásokat, hogy majd lépünk egyet-kettő előre, ehelyett
- a felesleg a nyakunkon maradt, és itt is fog, gomes nem eladó, turan azt istennek nem akar elmenni, munir a kutyának nem kell, rafinha úgyszintén. ebből a 4 emberből még én is simán kihoztam volna 100 milliót, de akik elvileg profik azok nem hogy 100-nál nem tartanak, hanem konkrétan nullánál
- vettünk eddig egy darab középkategóriás jobb oldali védőt aki kb vidal szintjén van
- ha nemyar elmegy (márpedig innen neki nincs visszaút) valószínűleg nem fogják még csak megközelítőleg sem pótolni, lenyilatkozzák, hogy turan és DS személyében van két kiváló játékosunk, akik alkalmasak a szerepkör betöltésére.
jövőre nem hogy lépnénk előre, inkább majd kettőt hátra. lehet, hogy a védekezés rendben lesz, de a támadójátékunk eddig abból állt, hogy add oda messinek meg neymarnak majd ők megoldják, most majd annyi lesz, hogy add oda messinek.
ha neymar elmegy, és a vezetőség nem tud nyár végéig felmutatni két "sztárt" (dyíala, coutinho, dembele, verrati kaliberek), nekik befellegzett.
Jó volt látni a srácokat, egész gyorsak voltak, ahhoz képest hogy még nagyon az elejénél tartunk.
Igen, most néztem. Kár volt néznem a közvetítést, mert be lettem sózva és hirtelen nagyon várom a szezont...Messias2 írta:NC-ben lesz. Real Villarealhoz megy utolsó fordulóban.MessiNeymarSuarez írta:
Ha jól láttam, a legutolsó meccsünk lesz a Sociedad ellen idegenben, de ez nem biztos.
NC-ben lesz. Real Villarealhoz megy utolsó fordulóban.MessiNeymarSuarez írta:
Ha jól láttam, a legutolsó meccsünk lesz a Sociedad ellen idegenben, de ez nem biztos.