Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

10 éve már nem, a 06/07-es szezon után ment el, mert Ini 07/08-ban már a 8-asban tolta, ebbe biztos vagyok.Bob_Marley írta:Henry helyett Giuly volt, de lényegtelen.
Ilyesmit tennék fel én is. Messinek tkp-nek kell lennie, különben semmi kreativitás nem lesz a középpályán. Így a befejezéssel lesznek nagy gondok, viszont ha Messi lenne a befejezőember, akkor meg helyzetek se lennének.rikko írta:Cillessen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Rakitic, Busquets , SR - Messi - Pákó, Dulifuli 4-3-1-2 raknék fel.... Stegennek szeritnem kell a pihi és nem is volt olyan magabiztos mostanában.

Szerintem meg igenis sírjunk, ha nem nyerünk. Az előző évek is bizonyítják, hogy a bajnokságban minden 1-es pont számít, ezért ilyen Betis elleni pontvesztések nagyon nem férnek bele, szezon eleje, rossz forma ide vagy oda, ilyen meccseket kötelező behúzni, pláne otthon.Bestbarca írta:Ne sírjunk előre,de ha még nem is nyerünk akkor se. Idő fog kellenei EV-nek,és ha nem maradunk le nagyon az elején,bármi lehet. Sztem nyerünk azért ma. Aztán záruljon le már az átigazolási szezon,alakuljon ki a keret,így vagy úgy. A legnagyobb igazolás a megnyugvás lesz. A többi meg az edző dolga. A formán kívüli indiszponált játékosokból csapatot faragni. A tehetség azért ott van a keretben, mégha más már nem is jön. Kérdés mit tud kihozni,mikor hogy alakul ki a kezdője.
Jóatyám, az a hármas elől... Szegény Messit már most sajnálom.visca el barca írta:mai keret
mats, cillessen
alba, digne, umtiti, masch, piqué, vidal semedo
busi, arda, AG, DS, SR, rakitic
messi, pákó, dölöfu
A nem a nevek számítanak részt nagyjából adom - bár azért a játékosok minősége nem keveset nyom latba -, de az, hogy 10 éve ne lett volna jobb névsor..Bob_Marley írta:Azért ez már bőven túlzás, nem hiszem hogy pl a tíz évvel ezelőtti csapat jobb névsorral bírt volna. És amúgy se a nevek számítanak.
visca el barca írta:mai keret
mats, cillessen
messi, pákó, dölöfu
fuh de rossz volt ezt a hullagyenge névsort leírni, állítom a felének semmi keresnivalója itt![]()
eredményt, kezdőt nem tippelek, meghagyom másnak.
Ebből sajnos semmi, de semmi nem látszott egyik szuperkupa meccsen sem...annyiban mondjuk nem csodálom, h régen focizott le így minket a Madrid, talán mikor sorfalat álltunk 2007 körül, akkor vertek el minket 4-1-re. Én is csak törölgettem a szemem.Bob_Marley írta:Én bízok a csapatban, a belső viszálykodás egyértelműen nem tesz jót, ezt aláírom. Viszont ha Valverde egymáshoz tudja hangolni a játékosokat, akkor jók leszünk.
Pedig volt hogy a Betis ellen ha nem is megégtünk, de nagyon fájó döntetlent értünk el és ez is közrejátszott, hogy abban az évben elvesztettük a bajnokságot. Először a Betis rúgott gólt a végén, aztán Tamudo az Espanyolban.Ronaldinho&Barca írta:Betis ellen hazai pályán még sose égtünk meg, remélem hogy most sem fogunk. Rengeteg a hiányzó, főleg a támadó sorban, Messi magára maradt. Engem egyébként jobban zavar, hogy a fejekben óriási a káosz, utóbbi két meccsünkön láthattuk, sokkal nagyobb gond mint 1-2 sérülés. Győzni kell!

Kínában is elromlott a fax?Cestus írta:Nem jöttek még meg a papírjai Kínából.hdavid írta:Na mivan Paulinho még a keretbe se fér be? xD
Off: lassan több a Paulinho-s avatár, mint a Messis
Azért ez már bőven túlzás, nem hiszem hogy pl a tíz évvel ezelőtti csapat jobb névsorral bírt volna. És amúgy se a nevek számítanak.visca el barca írta:mai keret
mats, cillessen
messi, pákó, dölöfu
fuh de rossz volt ezt a hullagyenge névsort leírni, állítom a felének semmi keresnivalója itt![]()
eredményt, kezdőt nem tippelek, meghagyom másnak.

Nem jöttek még meg a papírjai Kínából.hdavid írta:Na mivan Paulinho még a keretbe se fér be? xD

csak a barca játékosok lesznek ilyenbenMQuCsabi írta:Mai meccsek mezeit gyorsan ujranyomják?

Ez szép lenne.visca el barca írta:ha a liga jóváhagyja, 7végén az összes játékos olyan mezben lép pályára, ahol a neve helyett a barcelona felirat lesz.