Barca Igazolások
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Watzke (CEO Dortmund): "It's simple, either Barça pays what we asked for, or Dembélé will stay with us."
"Two weeks ago I considered Barcelona as a great and respectful club, today, I have to say I'm not longer sure of this."
"On Thursday, we had a meeting with Barcelona, on Friday, Dembélé didn't show up on training. You can guess what happened?"
Ő is beszállt a köpködésbe, lehet nem véletlen hogy már egyre többen szídják a vezetőséget.
Presztízs = a 0-val
A legutolsó ajánlatunk után ki is nézem hogy olyan pofátlanok vagyunk, mintha valaki egy autót akar megvenni, és valahogy így zajlik le:
eladó: - Nem akartam eladni, mert nagyon jó kocsi, de a lányom beteg ezért 10 millió kell a kezelésre, ezért 10 millió az ára
vevőjelölt: -oké, akkor adok 3 milliót, plusz 2 év múlva 1 milliót, és még 1 millió bónuszt ha a lányod túléli
"Two weeks ago I considered Barcelona as a great and respectful club, today, I have to say I'm not longer sure of this."
"On Thursday, we had a meeting with Barcelona, on Friday, Dembélé didn't show up on training. You can guess what happened?"
Ő is beszállt a köpködésbe, lehet nem véletlen hogy már egyre többen szídják a vezetőséget.
Presztízs = a 0-val
A legutolsó ajánlatunk után ki is nézem hogy olyan pofátlanok vagyunk, mintha valaki egy autót akar megvenni, és valahogy így zajlik le:
eladó: - Nem akartam eladni, mert nagyon jó kocsi, de a lányom beteg ezért 10 millió kell a kezelésre, ezért 10 millió az ára
vevőjelölt: -oké, akkor adok 3 milliót, plusz 2 év múlva 1 milliót, és még 1 millió bónuszt ha a lányod túléli
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha nem most erősödünk akkor erősödünk máskor, sokan itt kiröhögnek pénzügyi dolgokat tegyék így. Én nem tudok annyira mosolyogni mikor van egy mennyi 200 millió körüli adósságunk meg stadiont kéne csinálni. Vagy nem tudjuk a pénzt értékelni vagy nem tudom. 300 millió óriási összeg, még érzékeltetni sem lehet.palesz77 írta:Pont mint Neymarnál ugye, milyen jól erősödni tudtunk az érte kapott pénzből..Bob_Marley írta: Ingyen nyilván nem, de ez akkora pénz.
Messit amúgy nem hiszem el, de ha igaz lenne, és aláírna oda, akkor benne elég nagyot csalódnék. Neymartól vártam ezt, tőle nem.
És nem elégszek meg egy harmadik hellyel, sőt az a szomorú mikor emberek nem tudnak egy kupát megbecsülni lsd tavaly. Csak hogy pont nem mában meg holnapban kell gondolkozni. Hanem hat nappal előre, s igen a vezetőség pl ezt nem igazán így kezeli, mert akkor pl lenne rég más alternatíva játékosokra is.

https://twitter.com/guardian_sport/stat ... 7789472769" target="_blank
A Guardian szerint Seri hamarosan meg lesz, emellett Coutinhoért lehet, hogy újabb ajánlatot teszünk. A valószínűleg nem túl nívós Sunday Express szerint ez 130 m font lenne.
A Guardian szerint Seri hamarosan meg lesz, emellett Coutinhoért lehet, hogy újabb ajánlatot teszünk. A valószínűleg nem túl nívós Sunday Express szerint ez 130 m font lenne.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Először nagyra nyitottam a szemem Barto 1 milliárdos bevétel-tervénél, de így már értem 

- visca el barca
- Presidente del Barça
Barcelona have opened the door to a possible loan for Gomes and have given him the green light to leave for Juventus. [tmw]
Jean Michaël Seri's agent is in Barcelona today as the Ivorian midfielder closes in on a €40m move from Nice. [@ed_aarons]

Jean Michaël Seri's agent is in Barcelona today as the Ivorian midfielder closes in on a €40m move from Nice. [@ed_aarons]
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Pont mint Neymarnál ugye, milyen jól erősödni tudtunk az érte kapott pénzből..Bob_Marley írta: Ingyen nyilván nem, de ez akkora pénz.
Messit amúgy nem hiszem el, de ha igaz lenne, és aláírna oda, akkor benne elég nagyot csalódnék. Neymartól vártam ezt, tőle nem.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szentimentalizmusból nem lehet megélni.visca el barca írta:Még Bobot megvárom, hogy elmagyarázza miért lesz ez nekünk jóS.Agüero írta:Adjuk el ingyen, tett annyit a klubért.

Ingyen nyilván nem, de ez akkora pénz.
Azért bőven lennének opciók mint Dembele, ebben teljesen egyetértek. Ha nem Insigne akkor Mertens, de leginkább Manéra kellett volna rámenni ha már Liverpoolban jártunk.

Messi távozása esetén elég veretős lenne egy Busi-Paulinho-Gomes - Munir-Alcacer-Deulofeu felállás. És akkor DS, Arda még csak a kispadon van. 

- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Van az a csodás jelenet a Torrente 5-ből mikor 2018-ban kijön a sittről, visszaállították a Peseta-t, mert kiléptek az EU-ból és az egyik jelentben egy srác Real Madridos mezben mászkál Messi felirattal a hátán
Alakul a helyzet 

Csak is Puyol
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
visca el barca írta:300 millából pont kijönne hulk meg kaká
Plusz a stadionra is végre lenne pénz, játékosok jönnek-mennek, a klub örök.

Viccet félretéve, elég morbid amit kapunk a sajtóban a nyáron, de egy szinten érthető, ilyen kivásárlási árakkal..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- visca el barca
- Presidente del Barça
Még Bobot megvárom, hogy elmagyarázza miért lesz ez nekünk jóS.Agüero írta:Adjuk el ingyen, tett annyit a klubért.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
300 millából pont kijönne hulk meg kaká

- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Szerintem adjuk el. Mert hát "Més que un club", nem a játékosok a lényegek. Bartóék jöhetnek majd hogy 1 éven belül hoztak 522 milliót meg végre nincs csődben a klub. Hullámvölgyek voltak, lesznek de a klub örökvisca el barca írta:Manchester City are ready to pay Messi's €300m release clause. (egy francia sportujsagiro+kommentátor tweetje)

Csak is Puyol
Én anno azt gondoltam, h Pep rögtön rápróbál, ahogy leül a City kispadra. Biztos vagyok benne, h tartják a kapcsolatot.visca el barca írta:Manchester City are ready to pay Messi's €300m release clause. (egy francia sportujsagiro+kommentátor tweetje)
- visca el barca
- Presidente del Barça
Manchester City are ready to pay Messi's €300m release clause. (egy francia sportujsagiro+kommentátor tweetje)

Nem akarok kötekedni , de mond már meg nekem légy szíves, hogy mitől jobb Dembélé mint ők?? És az hogy nagy tehetség meg fiatal az nem számít, mert nekünk jelenleg a legjobb opciók kellenek és nem a jövő nagy reménységei !S.Agüero írta:Azért ne legyen már a Costa-Bernardeschi páros egy szinten Dembélével...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azért na...Dembélé teljesen más szint már most. Ha pedig nagyjából beérik, akár Neymar szintjét is hozhatja simán, sőt...Barca420 írta: Közben a Juve meg megvette a Douglas Costa-Bernardeschi pakkot durván 80millióért, úgy hogy egyik se rosszabb játékos mint Dembélé !!
Draxlert viszont nagyon szívesen látnám, akár a kis franciával együtt is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Coutinho nagy valószínűséggel nem fog jönni. Nem igazak a spanyol hírek az átigazolásával kapcsolatban. A Liverpool egyáltalán nem hajlandó tárgyalni róla. És ezen a transfer request sem változtatott.
Dembeléért le fogunk tenni egy bazi nagy összeget és jönni fog Seri is. Ennyi.
Egyébként nem értem hogy lehet így tárgyalni, hogy nincs B terv. A BVB simán kihasználja ezt és kér 150 milliót ami nevetséges. Június 1-én simán odaadták volna 50 millióért is. El kellett volna menni kamuból tárgyalni Párizsba Draxlért akkor is ha nem akarjuk, és azt kommunikálni hogy az markolja fel a lóvét akivel előbb megállapodnak.
Dembeléért le fogunk tenni egy bazi nagy összeget és jönni fog Seri is. Ennyi.
Egyébként nem értem hogy lehet így tárgyalni, hogy nincs B terv. A BVB simán kihasználja ezt és kér 150 milliót ami nevetséges. Június 1-én simán odaadták volna 50 millióért is. El kellett volna menni kamuból tárgyalni Párizsba Draxlért akkor is ha nem akarjuk, és azt kommunikálni hogy az markolja fel a lóvét akivel előbb megállapodnak.
Azért Higanyt akkor gólkirályként vették meg, és más mozdítható normális középcsatár meg nem nagyon volt és az előző szezonba is lőtt 24-et szóval azért annyira nem volt NAGY mellélépés !Nyiri81 írta:Tavaly meg megvette Higanyt 100 ért... Ők is tudnak mellé lépni. Mondjuk sokkal ritkábban.Barca420 írta:Közben a Juve meg megvette a Douglas Costa-Bernardeschi pakkot durván 80millióért, úgy hogy egyik se rosszabb játékos mint Dembélé !!
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Tavaly meg megvette Higanyt 100 ért... Ők is tudnak mellé lépni. Mondjuk sokkal ritkábban.Barca420 írta:Közben a Juve meg megvette a Douglas Costa-Bernardeschi pakkot durván 80millióért, úgy hogy egyik se rosszabb játékos mint Dembélé !!
Csak is Puyol
Azért nem kell Draxler mert nem felkapott sztárigazolás lenne! Szerintem a német jobb mint Dembélé, csak nekünk a jövő nagy tehetsége kell ,mert mi most amúgy is úgy állunk hogy elfér a csapatba egy kiforratlan gyerek akiből vagy lesz valaki vagy nem...rikko írta:Skysports szerint a PSG akár 32 milkáért is eladná Draxlert.... kérdem én nekünk miért nem ér meg ennyit a srác ? Szeritem van annyira jó, mint Dembele... és nem is fájna 130-ba....
Komolyan hihetetlen , hogy mi Paulinho-t veszünk 40-ért... Juve meg 20-ért Matuidi-t....
Elsírom magam vazeeee![]()
![]()
El nem tudom képzelni hogy miért hajtunk ennyire ez a gyereket ráadásul 1xx millióért.
Közben a Juve meg megvette a Douglas Costa-Bernardeschi pakkot durván 80millióért, úgy hogy egyik se rosszabb játékos mint Dembélé !!

- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Szerintem egyáltalán nem köpköd, csak egy profi sportigazgató aki tudja hogy a Barca a markában van. Ennyi. Nyiltan jelezte, hogy ha fizetnek mehet, ha nem nem. Ennyi.visca el barca írta:nem tudom én végig olvasatam, nekem egyértelműen az jön le, hogy köpköd ezerrel minket, és iszonyatosan pipa, mert nem fogják tudni megtartani...
Csak is Puyol