Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sejtem hogy ki melyik állásponton vanSamper írta:Ez új. Most már konkréten tárgyalnak, hogy a 30 pl. az aranylabdát jelenti-t, vagy azt, hogy 25 tétmérkőzésen pályára lép-e.visca el barca írta:Barça and Dortmund have agreed a fixed value of €100m for Dembele. The clubs are now negotiating variables of around €30m. [ser]
ez mondjuk nem tudom mitől friss hír, kb 5 napja már megírták...
Ez új. Most már konkréten tárgyalnak, hogy a 30 pl. az aranylabdát jelenti-t, vagy azt, hogy 25 tétmérkőzésen pályára lép-e.visca el barca írta:Barça and Dortmund have agreed a fixed value of €100m for Dembele. The clubs are now negotiating variables of around €30m. [ser]
ez mondjuk nem tudom mitől friss hír, kb 5 napja már megírták...
Szóval ma se jön senki és nem is távozik. A vezetőség a tegnapi győzelmet úgy értelmezi, hogy lehet tovább húzni az időt.Messias2 írta:COPE:
-Barcelona refuse to give up on Coutinho
-Seri's clause is 40M euros
-Barça still negotiating for Dembélé
westerngom írta:bazi nagy lyuk fog ott tátongani a csapatban, ha Ini lesérül, bár ha egészséges és játszik, akkor sem bírná egy teljes szezon minden meccsét!
visca no, iniesta sívisca el barca írta:
nem leszek népszerű, de iniestát már leépíteném. arra felépíteni egy rendszert, hogy majd ő játszik már nem lehet.
Erre épül az egész nyári átigazolásunk, szóval egyre nagyobb az esély rá, hogy leigazoljuk.visca el barca írta:
nem is értem minek meg hova jönne.
seri amugy is teljesen felesleges, nem is értem minek meg hova jönne. még ha AG el is megy, akkor is marad annyi kp-s, hogy akár 2, akár 3 kp-s rendszerhez is lesznek elegenS.Agüero írta:Igen, pont ezért nem örülnék, ha Seri jönne Coutinho helyett, akármennyibe is kerül.a 4-2-3-1-el meg az a baj, hogy 1, ha jön is dembelé, az egyik szélső gyenge lesz (deu/DS), 2, két posztra fog tolongani rakéta, busi, paula, SR, seri(?)
Igen, pont ezért nem örülnék, ha Seri jönne Coutinho helyett, akármennyibe is kerül.a 4-2-3-1-el meg az a baj, hogy 1, ha jön is dembelé, az egyik szélső gyenge lesz (deu/DS), 2, két posztra fog tolongani rakéta, busi, paula, SR, seri(?)
AG no, a többi nem érdekelBob_Marley írta:Seri yes, Dembele no
már csak órák kérdése és kiderülS.Agüero írta:Szerintetek ha jön Seri és Dembélé, akkor végleg lemondunk a brazilról, vagy ennek a két igazolásnak nincs semmi köze hozzá?!
nem leszek népszerű, de iniestát már leépíteném. arra felépíteni egy rendszert, hogy majd ő játszik már nem lehet.westerngom írta:bazi nagy lyuk fog ott tátongani a csapatban, ha Ini lesérül, bár ha egészséges és játszik, akkor sem bírná egy teljes szezon minden meccsét!
visca el barca írta:Seri's environment assures that the €40m clause has not expired. If Barça pay it, Seri is joining. [@HelenaCondis]
Dembélé is really close to joining Barça. Fee: €100m + €30m variables. [md]
The agreement with Seri is 100% completed. Clubs must now negotiate, Nice wants €40m. [@albert_roge]![]()
Sztem igen, nem véletlen vettük elő újra ezt a Serit. Egyébként, ha ők jönnek, akkor égető szükség nincs is a brazilra (főleg nem 130-ért), feltételezvén, h a két új középpályás bejön.S.Agüero írta:Szerintetek ha jön Seri és Dembélé, akkor végleg lemondunk a brazilról, vagy ennek a két igazolásnak nincs semmi köze hozzá?!
halistennek', a bellerin helyet semedo igazolas mellett ez a legjobb dolog, amit robertek csinaltak a jelenlegi atigazolasi szezonban. hogy csakis dembelere alltak ra neymar utan, nem pedig valami felmegoldasra.Nervo írta:Azért az szomorú, hogy Dybalát még meg sem próbálta Robert leigazolni. Inkább megy ez a hetek óta tartó cirkusz Dembelével, gratula nekik érte.