Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, de Seri a gyenge francia bajnokságban ját... vagyisMessias2 írta:Ezt csak itt hagyom.
semmi különös. seri képviselői itt vannak, péntek előtt lezárulhat a transzfer, állítólag a nizza a wolfsburg francia/kameruni középpályását guilavogui vinné a helyéreBarcafanTomee írta:Sajnos én nem értek spanyolul, csak nagyon gyenge szinten. A fordító meg ugye gagyira fordít nagyon. Máskor ha leírnád pár szóban, hogy miről szól a cikk, nagy segítség lenne.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... es-6236616
Van aki még ezeket a híreket elhisz? Péntek előtt,haddjuk már ezt a hülyeséget.
Sajnos én nem értek spanyolul, csak nagyon gyenge szinten. A fordító meg ugye gagyira fordít nagyon. Máskor ha leírnád pár szóban, hogy miről szól a cikk, nagy segítség lenne.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... es-6236616
Van aki még ezeket a híreket elhisz? Péntek előtt,haddjuk már ezt a hülyeséget.
Abból 5ön lesérült a 2. percben, igaz, addig gólt nem kaptunkNormandia írta:Na de az 6 milyen volt?!visca el barca írta:Vermaelen is likely to continue with Barça. There are no formal offers for him and Valverde thinks he is useful as 4th center-back. [sport]
én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezek az edzők ennyire hülyék. a csávó az elmúlt 5 évben 6 meccset játszott, de csak erőltetik...
Na de az 6 milyen volt?!visca el barca írta:Vermaelen is likely to continue with Barça. There are no formal offers for him and Valverde thinks he is useful as 4th center-back. [sport]
én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezek az edzők ennyire hülyék. a csávó az elmúlt 5 évben 6 meccset játszott, de csak erőltetik...
visca el barca írta:Vermaelen is likely to continue with Barça. There are no formal offers for him and Valverde thinks he is useful as 4th center-back. [sport]
Ezek után szerintem nagyon átgondolja az összes játékos, hogy merjen-e ennyire drasztikus lépést tenni és ekkorát kockázatatni...Tobias88 írta:Ezt amúgy megcsinálhatnánk még pár jó játékossal évente, 10-20al. Nem járnak edzésre a csapatukban és összevesznek a csapattársakkal. Csak nyerhetünk![]()
(vagy ne, inkább ne)
Ja, Bartóék elérik, hogy kb. az egész világ rühellje a klubot. Nehéz lesz helyrehozni a károkat, amiket ezek az átkok okoztak.Tobias88 írta:Ezt amúgy megcsinálhatnánk még pár jó játékossal évente, 10-20al. Nem járnak edzésre a csapatukban és összevesznek a csapattársakkal. Csak nyerhetünk![]()
(vagy ne, inkább ne)
Ez nem merül fel ott, ahol a játékos aláírt szerződésében szerepel kivásárlási ár.Tobias88 írta:Ezt amúgy megcsinálhatnánk még pár jó játékossal évente, 10-20al. Nem járnak edzésre a csapatukban és összevesznek a csapattársakkal. Csak nyerhetünk![]()
(vagy ne, inkább ne)