2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is várom a "befürödtünk", "megint jól lehúztak minket", stbstb hsz-eket fél év után..Mental_Theo írta:Már látom lelki szemeim előtt, hogy Dembele lejátssza az első meccsét, és nem fog villogni, izgul és elad 3-4 labdát. Aztán akik most imádják és várják itt a fórumon, már meg is állapítják, hogy mekkora hiba volt megvenni
Én ennek örülök, de ultra szánalmas kezd lenni amit a PSG csinál. Mint egy hisztis kisgyerekrikko írta:Ahogy gondoltam, rámászunk Mariskára ,akit a PSG bárkinek 2 szem krumpliért eladna... csak nekünk nem....![]()
![]()
Csomó helyen nincs még délNem arról volt szó, hogy délben hivatalosan bejelentik Dembelét?
Nehogy befürödjünk.
palesz77 írta:Alig várom, hogy a hírt olvasva valamelyik Pool vezető nyilvánosan beoltson minket megint.visca el barca írta:Barça are optimistic about signing Coutinho. Recent talks with Liverpool has been positive and it seems that the deal is closer. [sport]![]()
Avatart nem akartok amúgy cserélni már?
szó sem lehet rólapalesz77 írta:Avatart nem akartok amúgy cserélni már?
Alig várom, hogy a hírt olvasva valamelyik Pool vezető nyilvánosan beoltson minket megint.visca el barca írta:Barça are optimistic about signing Coutinho. Recent talks with Liverpool has been positive and it seems that the deal is closer. [sport]
Draxler - Goretzka kettős egyike lehet beesik v MariskaMessias2 írta:Ha Cout nem engedik el, akkor szerintetek kit fog még venni a klub?
Serit?
Jó Neymar azért WC játékos , Arda egy jó játékos de nem több. Viszont sokkal inkább ő maradjon mint Gomes v Paco.Chino írta:Ez jelen helyzetben teljesen irreleváns. Valverde egyértelműen nem számol vele. Kb. annyira kell neki, mint Douglas. Akkor meg minek nyaraljon itt horror fizetésért.rikko írta:Arda-t továbbra is megtartanám, mert Neymar pozicióját tökéletesen hozta le majd minden alkalommal. A többi mehet.
A tökéletes pedig azért távol áll a valóságtól. Nyújtott egy stabil teljesítményt. Ha nem is ég és föld, de hatalmas volt a különbség, ha Ney vagy ő játszott.
Ez jelen helyzetben teljesen irreleváns. Valverde egyértelműen nem számol vele. Kb. annyira kell neki, mint Douglas. Akkor meg minek nyaraljon itt horror fizetésért.rikko írta:Arda-t továbbra is megtartanám, mert Neymar pozicióját tökéletesen hozta le majd minden alkalommal. A többi mehet.
De, láttam, tegnap elővettem, h röhögjek egyet, időnként hozzányúlok ehhez a vidihez, nem normáliskristop írta:a fentiekbol ugy olvasom ki, hogy nem lattad ezt a klasszikus rovid interjut dembelevelrecrea írta:Ez sztem nagyon durva, nem is tudom, h ki volt ennyire kétlábas, ha nagyon döntenem kéne, akkor talán jobbosnak mondanám a videók alapján. Max Zidanera tudnám azt mondani, h ennyire egyforma volt a két lába.
Akkor innentől nincs több kérdés.ferninho írta:Fifában is 5*os a gyengébbik lába....
Don Pedro se panaszkodhat azért, a gyerek még a szögleteket is felváltva lőtte anno emlékszem.recrea írta:Ez sztem nagyon durva, nem is tudom, h ki volt ennyire kétlábas, ha nagyon döntenem kéne, akkor talán jobbosnak mondanám a videók alapján. Max Zidanera tudnám azt mondani, h ennyire egyforma volt a két lába.
Dembelé totálisan 2 lábas amúgy.Nyiri81 írta:Fiatal. Zavarban volt.visca el barca írta:ez mekkora te jó égaz biztos h nem egy észlény a csóka...
Ragadjon a lábához a labda és fusson le mindenkit, meg a végén rakja be a kapuba. Ennyit kell tudnia. Nagyon nem érdekel, ki a kedvenc írója vagy hogy mi a véleménye Poincaré-sejtés megoldásáról
Fiatal. Zavarban volt.visca el barca írta:ez mekkora te jó égaz biztos h nem egy észlény a csóka...
ez mekkora te jó égkristop írta:a fentiekbol ugy olvasom ki, hogy nem lattad ezt a klasszikus rovid interjut dembelevel