pezZy írta:palesz77 írta:Nem tudom nézi-e valaki, de félidőben 1-0 a PSG-St'Etienne meccs, Cavani vitatható 11-es góljával. Nagyon tetszeik az Etienne, Óscar úgy tűnik itt se fog felsülni, a védekezésük nagyon szervezett, és támadásban is próbálnak szépen kombinálni, még ha nem is mindig jön össze. PSG-ből meg Verratti szokás szerint kegyetlenül hiányzik..
Igen, és még ami nekem feltűnt, hogy Neymar ma nagyon kedvetlen, illetve nagyon körülményes. Egyébként nekem középen gyengének tűnik így a Párizs, ha nem lesz Verratti, akkor akár bajban is lehetnek.
a kedvetlen Neymarnak volt 3 kulcspassza (pontosan a gólpassz előtti fontos labdákat ő adta), szval azért mindhárom gólból kivette a részét. De önmagához tényleg gyengébb volt, de azért mert az ASA piszok szorosan fogta (kb. azt csinálták mint messivel, állandó figyelmet kapott), meg ahogy palesz is írja nagyon jó volt az ASA védekezése.
Egyébként nekem 2 dolog tűnt fel még nagyon.
1. Hogy ez a Cavani mekkora ügyetlen egy pali (van 1-2 jó skillje , pl. lövéspontosság, lövéserő, de amúgy... a sokat szidott Suarez tőle fényévekre van)
2. Nem lesz egyszerű Neynek, mert megkapja a szoros emberfogást, de amikor ellép a védőtől (beindul, vagy visszalép lasztiért) a társak iszonyat körülményesek és lassúak. A PSG "csere" középső védői is elég jól muzsikáltak.
Sztem Ney volt a meccs legjobbja, bár nehéz ilyet választani, mert unalmas egy meccs volt.
Ez a srác a kapuban a cserekapusa volt a PSG-nek? Elég magabiztos volt a beíveléseknél, és komolyakat fogott.
ja meg mégvalami: én nem láttam h Ney ne futott volna le bárkit simen, de ezek a feka/marokkói franciák az ASA-ban nem kicsit voltak gyorsak.