Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha fele annyi gólt lő, pláne nem lesről akkor már megérteMessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A280D2E
Komolyan csak szerintem hasonlít Pelére?
Nos, ha jól emlékszem 57-et jelentettek be, ami a bónuszokkal valami 83-87-re ment fel. Persze azt senki sem tudja, hogy mi volt még a szerződésbe.[/quote]Normandia írta:Stalkyard írta: Ja igen, várj, mert Neymart 30 milláért hoztuk, ugye?
]
Nagyon jó látni végre Barca mezben a Pelé hasonmást
[/quote]Stalkyard írta: Ja igen, várj, mert Neymart 30 milláért hoztuk, ugye?
]
Úgy értem, hogy Valverde alapból is akarta Dembelét, aztán leült a játékosokkal beszélgetni, egyet értettek abban hogy erősítés kell, és ezután Valverde még erősebben kopogtatta Bartoék ajtaját ezúttal már a csapat érdekeit is képviselve, hogy mindenképp igazolják le Dembelét, meg esetleg még valaki mást.Barca420 írta:Ez egyébként nem egy facebbok oldalról van??MessiNeymarSuarez írta:"Barcelona directors had doubts in signing Dembele until Valverde seriously insisted to sign him as he wanted a forward of his character.[Mundo Deportivo]"
Lehet tényleg elbeszélgetett a csapattal a közös kajálásnál, és vázolták a véleményüket, ezt nyomatékosította Bartoéknak Valverde.
De szerinte ez a ki kihez ragaszkodott dolog, Paulinho óta teljesen komolytalan! Na meg azt se felejtsük el, hogy bármelyik klub ha vesz egy játékost közel 100m-ért vagy többért, akkor mindig a vezetőedző kérte, hogyha nem jön be akkor legyen kire áttolni a felelősséget !
Ez egyébként nem egy facebbok oldalról van??MessiNeymarSuarez írta:"Barcelona directors had doubts in signing Dembele until Valverde seriously insisted to sign him as he wanted a forward of his character.[Mundo Deportivo]"
Lehet tényleg elbeszélgetett a csapattal a közös kajálásnál, és vázolták a véleményüket, ezt nyomatékosította Bartoéknak Valverde.
Ez zseniálisCestus írta:Rosellék csak az árakat akarták védeni.LG írta: Mondjuk 3x30 csak 90. Rossellék pedig sokáig pofátlanul azt állították, hogy 17 millióba került Neymar.![]()
Rosellék csak az árakat akarták védeni.LG írta: Mondjuk 3x30 csak 90. Rossellék pedig sokáig pofátlanul azt állították, hogy 17 millióba került Neymar.![]()
Mondjuk 3x30 csak 90. Rossellék pedig sokáig pofátlanul azt állították, hogy 17 millióba került Neymar.Ja igen, várj, mert Neymart 30 milláért hoztuk, ugye?
Yokozuna írta:Az senkit nem zavar, hogy háromszor annyiba került?Messias2 írta:Komolyabb rá vagyok pörögve, mint amikor Neymar érkezett.
Yokozuna írta:Az senkit nem zavar, hogy háromszor annyiba került? Nem értem miért kellett belemenni ebbe az őrült árversenybe. Most majd ezzel a fekete gyerekkel nem fogunk nyerni semmit, akkor ki lesz a hibás?Messias2 írta:Komolyabb rá vagyok pörögve, mint amikor Neymar érkezett.
Yokozuna írta:Az senkit nem zavar, hogy háromszor annyiba került? Nem értem miért kellett belemenni ebbe az őrült árversenybe. Most majd ezzel a fekete gyerekkel nem fogunk nyerni semmit, akkor ki lesz a hibás?Messias2 írta:Komolyabb rá vagyok pörögve, mint amikor Neymar érkezett.
Neyről ha jól emlékszem 80-t vallottak be úgy hogy soha nem játszott Európában csak egy jó ígéret volt. És ez 4 éve volt. Ez a srác fiatalabb és 2 évet lehúzott a Bundesligában. Videók alapján érti a játékot és nagyon nagy ígéret. Nézd meg a többi idei igazolást (más csapatoknál, vagy tavaly).Yokozuna írta: Az senkit nem zavar, hogy háromszor annyiba került? Nem értem miért kellett belemenni ebbe az őrült árversenybe. Most majd ezzel a fekete gyerekkel nem fogunk nyerni semmit, akkor ki lesz a hibás?
MIért került volna 3x annyiba? azóta se tudni, hogy mennyi volt a brazil ára konkrétan.Yokozuna írta:Az senkit nem zavar, hogy háromszor annyiba került? Nem értem miért kellett belemenni ebbe az őrült árversenybe. Most majd ezzel a fekete gyerekkel nem fogunk nyerni semmit, akkor ki lesz a hibás?Messias2 írta:Komolyabb rá vagyok pörögve, mint amikor Neymar érkezett.
Az senkit nem zavar, hogy háromszor annyiba került? Nem értem miért kellett belemenni ebbe az őrült árversenybe. Most majd ezzel a fekete gyerekkel nem fogunk nyerni semmit, akkor ki lesz a hibás?Messias2 írta:Komolyabb rá vagyok pörögve, mint amikor Neymar érkezett.
Ettől még a cirkusz amit csinált, nagyon nem kellett volna. Ennyi pénzért valószínűleg a nélkül is eladták volna, kevesebbért meg így sem. Inkább Bartóék irányában méltatlankodhatott volna, mikor 80 milliós ajánlattokkal bohóckodtakMessiNeymarSuarez írta:Twitterét nézve eléggé oda van már jó ideje a Barcáért.
2015-ös tweetjei között elég sok van a Barcáról, Neymarról, Alvesről, Messiről, Lajosról, 2015-ös BL döntőről, MSN-ről,
Kedvencem![]()
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A307D7A
Ezt pont akkor írta ki amikor a RM-ot legyőzte a Valencia 2-1-re
Durva hogy 2 éve kis túlzással mezei szurkolóként rajongott a Barcáért, most meg már oda jutott hogy nemsokára Messiékkel fog együtt játszani