Az már legyen az ő bajuk... de amúgy tudom, nem is gondoltam komolyan, túl szép lenne.LG írta:Nekünk jó biznisz lenne, de nekik?barca0417 írta: variables= Gomes Arda Vermaelen, na az lenne az igazi. De jó lenne őt is behúzni.
onnantól Valverde dolgozhatna egy igazán jó kerettel, és kiderülne milyen képességű edző. Amúgy szerintem nem rossz taktikus, és ha Dembelét is jól tudja használni akkor jó dolgokat érhet itt el.Kapnának egy lusta törököt, egy porcelánbabát és az utóbbi évek legnagyobb kóklerét, mindegyiket brutálisan magas fizetéssel, mert gondolom a 3 játékos sem menne el lényegesen kevesebb fizetésért, mint amit itt kapott. Ha 1-et rájuk tudnánk sózni, már annak is örülhetnénk.
Barca Igazolások
- barca0417
- Entrenador del Barça

Nekünk jó biznisz lenne, de nekik?barca0417 írta: variables= Gomes Arda Vermaelen, na az lenne az igazi. De jó lenne őt is behúzni.
onnantól Valverde dolgozhatna egy igazán jó kerettel, és kiderülne milyen képességű edző. Amúgy szerintem nem rossz taktikus, és ha Dembelét is jól tudja használni akkor jó dolgokat érhet itt el.

closer than ever?visca el barca írta: Coutinho is closer than ever to Barcelona. Kia Joorabchian, the player's agent, will meet with the board in Barcelona on Monday. [UOL]
tehat mar nem few hours, hanem few minutes?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- barca0417
- Entrenador del Barça
variables= Gomes Arda Vermaelen, na az lenne az igazi. De jó lenne őt is behúzni.visca el barca írta:Barça have been negotiating with Liverpool since the morning. There's hope that the deal will take place for €120M + variables.[onda cero]
Coutinho is closer than ever to Barcelona. Kia Joorabchian, the player's agent, will meet with the board in Barcelona on Monday. [UOL]
onnantól Valverde dolgozhatna egy igazán jó kerettel, és kiderülne milyen képességű edző. Amúgy szerintem nem rossz taktikus, és ha Dembelét is jól tudja használni akkor jó dolgokat érhet itt el.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Barça have been negotiating with Liverpool since the morning. There's hope that the deal will take place for €120M + variables.[onda cero]
Coutinho is closer than ever to Barcelona. Kia Joorabchian, the player's agent, will meet with the board in Barcelona on Monday. [UOL]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.08.26. 16:24:27-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ezt értem, de még mindig fennáll a kérdés, hogy ki fog védekezni.TripleH írta: Insigne és Di Maria is szélső, legalábbis a Madrid óta nem játszott a kpn Maria ha jól emlékszem, így nem igazán ütköznek SR-rel és Alenával sem.
Messi, Suárez, Dembélé, DiMaria/Insigne így együtt már túl sok lenne. Nem beszélve arról, ha Coutinho lenne az egyik kp-s. Ez így szerintem már sok, azt meg nem hiszem, hogy cserének hoznák ide bármelyiket is.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez a ki kinek kérése volt téma már megdőlt Paulinhonál.Samper írta:Mariska alighanem Messi kérése volt. Demonstrálni kell, hogy megpróbálják. Meg úgyis mindig brazilokra hajtanak.
Samper írta:Mariska alighanem Messi kérése volt. Demonstrálni kell, hogy megpróbálják. Meg úgyis mindig brazilokra hajtanak.
Mariska alighanem Messi kérése volt. Demonstrálni kell, hogy megpróbálják. Meg úgyis mindig brazilokra hajtanak.
Insigne és Di Maria is szélső, legalábbis a Madrid óta nem játszott a kpn Maria ha jól emlékszem, így nem igazán ütköznek SR-rel és Alenával sem.Stalkyard írta:Szóval kell Mariska, meg Coutinho is, de ilyen Insigne fele arcokat is akarunk százasért venni. Csak három kérdésem van:
Ki fog védekezni?
Mariska? Robinho, vagy Higuain nem kellene még esetleg? Vagy James.
Mire való Alena és SR?
Szóval kell Mariska, meg Coutinho is, de ilyen Insigne fele arcokat is akarunk százasért venni. Csak három kérdésem van:
Ki fog védekezni?
Mire való Alena és SR?
Ki fog védekezni?
Mire való Alena és SR?
Az éjjel soha nem érhet véget!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A3062E5Messias2 írta:Sírsz.
LeBron James (shareholder Liverpool) has asked Liverpool to open negotiations for Phillipe Coutinho. [sport]
Mindenhol lehetne ilyen jó ízlésű részvényes...

nem mondom, hogy olyan sok eselyt latok coutinhora, de jelenleg (igy hogy suarez serult) siman eltudom kepzelni azon a poszton, amit paco nyomott a betis ellen. kicsit szelso, de hatravonva, ott melozni is kene, de sergi roberto meg besegit arra az oldalra. vagy paulinho, ha ezert hoztuk.
--------rakitic---------busquets--------
-----------------------robi-----coutinho
dembele-------messi-------------------
--------rakitic---------busquets--------
-----------------------robi-----coutinho
dembele-------messi-------------------
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
Ha jön akkor ebbül 4-2-3-1 lesz amit én nem bánnék !És akkor talán még Paulinho se lenne felesleges!Nervo írta:Insigne jó lenne.Nem tudom a Nápoly mit fog erre lépni, de ő nagyon hasznos kis játékos, ezért sztem komoly erősítés lehetne nekünk.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Dembelé útán miért is megyünk Di Marisért? Felesleges lenne szerintem. Pláne ő nem kellene, ingyen se.
Sírsz.
LeBron James (shareholder Liverpool) has asked Liverpool to open negotiations for Phillipe Coutinho. [sport]
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Nervo
- Capitá del Barça
Insigne jó lenne.
Nem tudom a Nápoly mit fog erre lépni, de ő nagyon hasznos kis játékos, ezért sztem komoly erősítés lehetne nekünk.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Attól függ mennyiért vennék be. Ha -10 millióért akkor nem éri meg, bár oda van írva hogy lowervisca el barca írta:André Gomes could be included in operation Coutinho in order to lower the fee. [@Marsallorente]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gomes + 100 milliót bármikor aláírnék
94:39 6 - 1
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Ha adnak számlaszámot, utalok én is valamit.visca el barca írta:André Gomes could be included in operation Coutinho in order to lower the fee. [@Marsallorente]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyiri81 2017.08.26. 12:17:10-kor.
Csak is Puyol
Év dealje lenne.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
André Gomes could be included in operation Coutinho in order to lower the fee. [@Marsallorente]

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Di Maria-t én el tudnám képzelni a 2 védekező középpályás előtt ha megtanulna kicsit visszazárni védekezni, de az 50 milliót sokallnám érte (persze mostanság őrült árak vannak)visca el barca írta:PSG have rejected Barça's bid of €30M for Di Maria. However, if the bid increased to €50M, PSG might sell. [@albert_roge]
A Coutinho-s híreket meg már unom, hála ég végre itt a szeptember. Egy 100+50ért (bl győzelem, aranylabda, stb) azt mondom hogy jöhetne, de 150ért fixen maradjon ott ahol van

94:39 6 - 1
- visca el barca
- Presidente del Barça
amíg jönnek a hírek a nyomom őket
A meeting will be held tomorrow (azaz ma) between Coutinho and LFC's board. He will once again express his desire to leave. [@albert_roge via sport]
Barça expects to close Coutinho's operation before Tuesday. The final offer will exceed €150m. [sport]
Finding an alternative to Coutinho is difficult as it's 26 August. PSG have rejected Barça's bid of €30M for Di Maria. However, if the bid increased to €50M, PSG might sell. [@albert_roge]
Barcelona's two objectives are Coutinho and Di Maria. The club wants to sign both. The arrival of one wouldn't exclude the other. [marca]
Barça are interested in Insigne and have offered Napoli €100M (in 3 installments) to sign the midfielder. [calcionews24]
Coutinho has asked LFC to not enter his name into the Champions League squad so he can play for Barça if he moves in January. [beinsports]
a dembelés hírek a sajátba mentek
A meeting will be held tomorrow (azaz ma) between Coutinho and LFC's board. He will once again express his desire to leave. [@albert_roge via sport]
Barça expects to close Coutinho's operation before Tuesday. The final offer will exceed €150m. [sport]
Finding an alternative to Coutinho is difficult as it's 26 August. PSG have rejected Barça's bid of €30M for Di Maria. However, if the bid increased to €50M, PSG might sell. [@albert_roge]
Barcelona's two objectives are Coutinho and Di Maria. The club wants to sign both. The arrival of one wouldn't exclude the other. [marca]
Barça are interested in Insigne and have offered Napoli €100M (in 3 installments) to sign the midfielder. [calcionews24]
Coutinho has asked LFC to not enter his name into the Champions League squad so he can play for Barça if he moves in January. [beinsports]
a dembelés hírek a sajátba mentek