BarcafanTomee írta:A válogatottban bevállalósnak tűnik és mer előre játszani, nem úgy mint pl Gomes. Ha már elhoztuk nézzük meg mit tud, és hátha.
Paulinho vs Equador (31/08/2017)
Nem kötözködésből, a gólja és a szólója pazar volt, de a bevállalós azért több mint túlzó. Ha berakjuk őt, Gomest és Rakiticet a középpályára egyszerre, akkor ott aztán sok jóra nem számítok. Még akkor se nagyon passzolt előre - csak ki a szélső védőknek -, ha szabadon volt, letámadásnál meg még csak véletlenül se jutott eszébe, hogy olyan szituból is lehet előre fele haladni a támadással.
Erről amúgy nem tehet, ilyen játékos, Rakitic is, Gomes is, nincs ezzel baj igazából, biztosat akarnak megjátszani. De nekünk "sajnos" a játékunk alapja, hogy ilyen helyzetekből is valamit kihozzanak a középpályásaink, Busi ezért akkora király amekkora - még ha itt sokak szerint nem is -, Ini szintén, Samper is ezért akkora kedvencem, mert nyomás alatt, kis területen is képesek úgy megjátszani a labdát, hogy abból haladjon is valamit a támadás. Ezt az aspektusát a játéknak amúgy sokan eléggé könnyelműen veszik itt szerintem, legalábbis sok értékelésből ez jött le a tavalyi szezon során is. De a mi stílusunk enélkül halott, akkor van az, hogy adogatunk csak körbe, és jönnek a hsz-ek, hogy
"halott a stílus",
"a régi út nem járható, valami új kell", pedig konkrétan annyi történik, hogy olyan emberekkel akarjuk játszatni a focink, akikkel élből nem lehet. Lassan tényleg ott tart a középpályánk, hogy érdemesebb lenne alapjaiban változtatni a játékon, mert egyszerűen képtelenek leszünk azt játszani, amit kéne. Gondolom nem kell ecsetelnem mennyire támogatom ezt, de elkeserítő számomra, hogy 3 év alatt ide jutott a csapat minősége. De legalább erő az van!
Paulinhonak amúgy drukkolni fogok ugyanúgy, nekem valamiért rém szimpatikus figura igazából, de az az irányvonal nagyon nem tetszik, amit ő és a leigazolása képvisel.
Na mindegy, hagyom is ezt már, elkeserített ez az utolsó pár nap kegyetlenül.
Itt egy kis videó róla, az öltözőben kell képek alapján beazonosítania játékosokat, jópofa lett szerintem. És itt is tök korrektnek tűnik amúgy, úgyhogy még egyszer mondom, mint emberrel, semmi bajom vele.