Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak az a fura hogyha a barca elen egy kis csapat beáll bekkelni 90 percig az szánalom meg minden de ha anglia elen áll be bekkelni trinidad akkor persze megérdemli az x-et...Subinho írta:nem kellenek ide ilyen balhés emberek, mint rooney. ugyanott lennénk vele, mint van nistelrooy-al, vagy ibrahimoviccsal...Tibi1982 írta:Az angoloknál csak annyi tetszett, hogy rooney bejött, mert csípem azt a palit, mármint ahogy játszik! Remélem láthatjuk őt is barca mezben rugni a bőrt! Kicsit jó lenne!
A tobago, kár hogy nem lőttek legalább egy gólt, jó kis csapat ez!
Imádtam volna, ha leszivatják az angolokat!
tobago megérdemelt volna egy X-es, sőt, gólt is. anglia egy vicc, essenek ki!!!
de majd a németek megadják nekik a jussukat!!! sztem már kezdhetnek csomagolni!!!
Hát igen valahogy én is ezen gondolkoztam:Silvanus írta:Reménykedtem, hogy a második körben már élet-halál harcok lesznek (lásd: Német-Lengyel), de ez inkább halál volt, mint élet...
mondjuk volt már példa arra, hogy egy olyan [auto_cenzúra] kezdő csapat, mint az angol a döntőig menetelt, más csapat aki meg topon volt kiesett és mindenkinek csak úgy dűűűllledt ki a szeme...sub_bass írta:Hát én azé nem mondanám ezt olyan biztosan! Majd akkor kell a topon lenni az angoloknak ha egy nagy csapat ellen játszanak! Bár elég sokat hibáztak, azt tényheheheh, Brazília nyer
nem kellenek ide ilyen balhés emberek, mint rooney. ugyanott lennénk vele, mint van nistelrooy-al, vagy ibrahimoviccsal...Tibi1982 írta:Az angoloknál csak annyi tetszett, hogy rooney bejött, mert csípem azt a palit, mármint ahogy játszik! Remélem láthatjuk őt is barca mezben rugni a bőrt! Kicsit jó lenne!
A tobago, kár hogy nem lőttek legalább egy gólt, jó kis csapat ez!
Imádtam volna, ha leszivatják az angolokat!
Beckhamnek nem fexik a spanyol stílusú bajnokság, Angliában ugyanígy menne neki mint kb. a válogatottban ha nem jobban, szerintem...Marci írta:Szerintem ha szerencsétlenül van összeválogatva egy csapat, akkor hiába jó játékos mindenki gyakorlatilag, akkor se fog menni.... ez saját tapasztalatom.. a válogatott most gondolom sokkal nagyobb motivációt jelent neki.The Torreador írta:Hogy van az h Beckhamnek a vb-n elég jól megy a real-ba meg csak dísznek van pályán?Vagy ott elég csak a pofija h fizetést kapjon
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem igazán csipázod a németeket. Télleg nagy lenne, ha Ecuador a csoport élén végezne, de ha lenne egy Németo-Anglia meccs, sajnos a németek jutnának tovább. Mert ez az Anglia igen gyér.Drigo írta:Eddig Anglia Franciaország valamint Svédország egy 0 de a Brazilok sem nyújtottak túl nagyot eddig a meglepetés számomra Ecuador hihetetlen amit csinálnak egy x a németekkel és akkor könnyen keresztülhúzhatják a németek számításait mert akkor az angolokkal kerülnének össze jelen állás szerint
Azért nem írtam a végére a spanyolokat, mert azér a brazilok a legjobbak, és Trinidadod csak azért, mert "mérges" vagyok az angolokra. De ha ennyire szeretnéd, hát legyen HAJRÁ SPANYOLOK!!!The Torreador írta:A Spanyolokat azért ne hagyd ki v nem cereted őket?Gauchomester írta:Annyira jó lenne ez a VB, ha a nagycsapatok közül nem csak a brazilok és a spanyolok játszanának jól. PL. Anglia elrontja az egész VB-hangulatot, ilyen lehangoló pocsék játékot rég láttam. Crouch mit keres ott???Miért pont rá, a leggyengébbre építik a támadó játékukat. Hajrá Trinidad, Hajrá Brazília