Silvanus írta:Reménykedtem, hogy a második körben már élet-halál harcok lesznek (lásd: Német-Lengyel), de ez inkább halál volt, mint élet...
Hát igen valahogy én is ezen gondolkoztam:
1.kör:
Minden új.Csapatok tapogatóznak ha hasonló csapatok találkoznak egy x körüli eredmény alakul ki vagy ha valakinek már itt összejön akkkor akár egy nagyobb különbségű is (pl:Spanyol - Ukrán) meg a jobb csapat azért megveri a kicsit vagy gyengébbet mint ahogy ez a mostani Vb-n is 80%-ban volt
2.kör:
a csapat az első meccsen való veresége után hajt mint az állat hogy még legyen esélye illetve a győztes csapat igyekszik már most tovább jutni, hogy a játékosok plusz pihenőhöz juthassanak (én mint tippmixes ezt szeretem a legjobban már megvoltak az első meccsek kirajzolódtak nagyjából az erőviszonyok).DE ezen a Vb-n valahogy nem így működik az egész.
3.kör:
a kiesett csapatok gurigáznak a továbbjutottak úgy szintén sérülés elkerülése végett illetve leginkább a B csapat van pályán persze ahol még nyitott a tovább jutás kérdése ott parázscsaták alakulhatnak ki amik elég élvezetesek(lehetnek)
Lényeg a lényeg a csoportmeccsek még csak ráhangolódás a play-off-ra azaz az élet-halál harcra bár kitudja elvileg már több meccs is az volt ezen a Vb-n remélem feljevulnak a csapatok a színvonal eddig egy-két meccs kivételével sztem a gyenge meccsek vannak többségben (francia angol svéd brazil portugál kicsit az olasz válagott mecscei ide tartoznak plusz volt még egy-kettő) jó lenne már egy kis látványosság!