Értelek Bob, de ha sebesség és erő, akkor ne Rakitic, Gomes féle középpályásokat vegyünk. Mert se nem erősek, se nem gyorsak, kreatívak meg pláné nem.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.A focit nem kreativitás szóra játsszák. Főleg mikor többen írják, hogy pl sebesség, futás, erő hiányozhat.
Sigurdsonra visszatérve, olyan gólt lőtt legutóbb, hogyha azt valami "divatnév" rúgja tízszer lenne linkelve. De nem rajta van a hangsúly, pár nap alatt eltapsolunk 240-250 milliót, bravó!
Azért, mert ezen a poszton ez a szó elengedhetetlen.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.![]()
Ez a két kókler idén is velünk marad... Ezért sem értem minek vesszük ezeket a tölteléknek sem való jatékosokat, ha úgyis tudjuk, hogy szerződés lejárta előtt nem tudjuk őket levarakni magunkról...Messias2 írta:...
Ezt így aláírnám.S.Agüero írta:
Officially Philippe Coutinho has been signed for 135 million euro + 20 variables, official announcement tomorrow, and the player will be presented on Tuesday [Sport]
Ők többet melóznak!Stalkyard írta:Szerintem vegyünk egy Parejo Sigurdsson pakkot 110-ért.
amúgy szerintem elhozzuk és drágább lesz mint dembele... mondjuk ha jön, akkor iniestának tuti reszeltek, mert 4-2-3-1-be nem fér be, 4-3-3-ba meg nem fognak mindketten játszani... és sem coutinho, sem dembele nem fog padozni ennyi pénzért.barca0417 írta:pedig minden bónusszal együtt lesz annyi szerintem.
Gondolom Gomessel és Pacoval is fiatalítani akartunk, csak nagyon mellényúltunk velük, bár a többség itt a fórrumon ezt látta is előre, sajnos a klubnál nem.Léfe írta:Öreg csapatunk van kialakulóban, 30 felett: Mascheranó, Iniesta, Messi, Suarez,
28-29 : Paulinhó, Busi,Rakitics,Pique, DiMaria?,Alba,A.Vidál
Fiatal csak Semedó,Coutinhó? és Dembele. és Umtiti,S.Robertó
-Elöre nézve-utólag-Mariska -még nincs itt, Paulinhó, de még A.Vidal helyett is fitalat kellett volna nézni. Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Azért hajrá!!
Szerintem sajnos pont ez a hozzáállás vezetett a csapat visszaeséséhez, hogy a jövőre egyáltalán nem gondoltunk, és csak arra koncentráltunk, hogy rövid távon megoldjuk vhogy a problémákat. A Real ezt is okosabban csinálja, a csúcson vannak jelenleg, de már most behúztak néhány olyan fiatalt, aki néhány év múlva meghatározó játékosok lehetnek.kit érdekel? majd 2 év múlva kiderül
Messit lehetetlen pótolni, Suáreznek lassan kell keresni egy jó alternatívát, hogy mire odaérünk legyen róla elképzelés, kivel és hogyan pótoljuk, mert középcsatár nem hiszem hogy van a B-ben, olyan szintű.Léfe írta:Öreg csapatunk van kialakulóban, 30 felett: Mascheranó, Iniesta, Messi, Suarez,
28-29 : Paulinhó, Busi,Rakitics,Pique, DiMaria?,Alba,A.Vidál
Fiatal csak Semedó,Coutinhó? és Dembele. és Umtiti,S.Robertó
-Elöre nézve-utólag-Mariska -még nincs itt, Paulinhó, de még A.Vidal helyett is fitalat kellett volna nézni. Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Azért hajrá!!
kit érdekel? majd 2 év múlva kiderülLéfe írta:Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Valamiért olyan deja vu-m van. Ha jól emlékszem pár hete ugyanígy hétvégén kezdték el a pár órát nyomatni. Ráadásul szerintem pont a bein..MessiNeymarSuarez írta:Coutinho to deal is done and under final processing and would be announced in a few hours. Likely around 5:00 p.m. BCN time (in 4 hours 15 mind approx). [Bein Sports]
Hát ez beütne ha Coutinho is jönne... Bár én elég erősen kételkedek benne hogy a Liverpool enyhült.