Azért, mert ezen a poszton ez a szó elengedhetetlen.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.![]()

Azért, mert ezen a poszton ez a szó elengedhetetlen.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.![]()
Ez a két kókler idén is velünk marad... Ezért sem értem minek vesszük ezeket a tölteléknek sem való jatékosokat, ha úgyis tudjuk, hogy szerződés lejárta előtt nem tudjuk őket levarakni magunkról...Messias2 írta:...
Ezt így aláírnám.S.Agüero írta:
Officially Philippe Coutinho has been signed for 135 million euro + 20 variables, official announcement tomorrow, and the player will be presented on Tuesday [Sport]
Ők többet melóznak!Stalkyard írta:Szerintem vegyünk egy Parejo Sigurdsson pakkot 110-ért.
amúgy szerintem elhozzuk és drágább lesz mint dembele... mondjuk ha jön, akkor iniestának tuti reszeltek, mert 4-2-3-1-be nem fér be, 4-3-3-ba meg nem fognak mindketten játszani... és sem coutinho, sem dembele nem fog padozni ennyi pénzért.barca0417 írta:pedig minden bónusszal együtt lesz annyi szerintem.
Gondolom Gomessel és Pacoval is fiatalítani akartunk, csak nagyon mellényúltunk velük, bár a többség itt a fórrumon ezt látta is előre, sajnos a klubnál nem.Léfe írta:Öreg csapatunk van kialakulóban, 30 felett: Mascheranó, Iniesta, Messi, Suarez,
28-29 : Paulinhó, Busi,Rakitics,Pique, DiMaria?,Alba,A.Vidál
Fiatal csak Semedó,Coutinhó? és Dembele. és Umtiti,S.Robertó
-Elöre nézve-utólag-Mariska -még nincs itt, Paulinhó, de még A.Vidal helyett is fitalat kellett volna nézni. Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Azért hajrá!!
Szerintem sajnos pont ez a hozzáállás vezetett a csapat visszaeséséhez, hogy a jövőre egyáltalán nem gondoltunk, és csak arra koncentráltunk, hogy rövid távon megoldjuk vhogy a problémákat. A Real ezt is okosabban csinálja, a csúcson vannak jelenleg, de már most behúztak néhány olyan fiatalt, aki néhány év múlva meghatározó játékosok lehetnek.kit érdekel? majd 2 év múlva kiderül
Messit lehetetlen pótolni, Suáreznek lassan kell keresni egy jó alternatívát, hogy mire odaérünk legyen róla elképzelés, kivel és hogyan pótoljuk, mert középcsatár nem hiszem hogy van a B-ben, olyan szintű.Léfe írta:Öreg csapatunk van kialakulóban, 30 felett: Mascheranó, Iniesta, Messi, Suarez,
28-29 : Paulinhó, Busi,Rakitics,Pique, DiMaria?,Alba,A.Vidál
Fiatal csak Semedó,Coutinhó? és Dembele. és Umtiti,S.Robertó
-Elöre nézve-utólag-Mariska -még nincs itt, Paulinhó, de még A.Vidal helyett is fitalat kellett volna nézni. Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Azért hajrá!!
kit érdekel? majd 2 év múlva kiderülLéfe írta:Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Valamiért olyan deja vu-m van. Ha jól emlékszem pár hete ugyanígy hétvégén kezdték el a pár órát nyomatni. Ráadásul szerintem pont a bein..MessiNeymarSuarez írta:Coutinho to deal is done and under final processing and would be announced in a few hours. Likely around 5:00 p.m. BCN time (in 4 hours 15 mind approx). [Bein Sports]
Hát ez beütne ha Coutinho is jönne... Bár én elég erősen kételkedek benne hogy a Liverpool enyhült.
Kár, hogy nem percre pontosan mondták meg... kicsit kacsareptetőnek érzemMessiNeymarSuarez írta:Coutinho to deal is done and under final processing and would be announced in a few hours. Likely around 5:00 p.m. BCN time (in 4 hours 15 mind approx). [Bein Sports]
Hát ez beütne ha Coutinho is jönne... Bár én elég erősen kételkedek benne hogy a Liverpool enyhült.