Cestus írta:Én a PSG helyében mostmár biztosra mennék, vennék BL-címeket és aranylabdát Neymarnak, valamint Thiago Silva és családja részére több havi élelmiszert.

Cestus írta:Én a PSG helyében mostmár biztosra mennék, vennék BL-címeket és aranylabdát Neymarnak, valamint Thiago Silva és családja részére több havi élelmiszert.
Chino írta: Ebből látszik, hogy mennyit ér az FFP. Gyakorlatilag elköltöttek kb. 400 milliót játékosokra és eladtásból ejött vagy 35-40 milla.
Ráadásul egyszer már táncoltak emiatt a penge élén.
Csak összehasonlításképp a City ezt 3 év alatt zavarta le és az eladás is több volt.
Mondjuk kíváncsi lettem volna, nekünk mennyi lett volna Matuidi, ha egyáltalán szóba állnak velünk.
Ebből látszik, hogy mennyit ér az FFP. Gyakorlatilag elköltöttek kb. 400 milliót játékosokra és eladtásból ejött vagy 35-40 milla.Nyiri81 írta:https://www.theguardian.com/football/20 ... ppe-monaco
Ezt is kibulizták végre. Végülis ha nem tudsz valamit megoldani pénzzel. Oldd meg sok pénzzel.
Meg is mondta, hogy kisebb fizuért nem megy, és ez itt a gáz, senki nem akar neki annyit adni mint amennyit itt keres. Ha megkapná, menne.Egy profi focistánál ki nem mondott alapfeltétel, hogy játszani akar. Ha kijelenti, hogy ide a pénzt, ami jár nekem, legfeljebb ülök a lelátón - akkor jogilag igaza van, de sportolóként lenullázza magát. Ez független attól, hogy miért hibázott az egyesület a szerződéskötéskor. De egy anyagias, de fociszerető játékos azzal állhatna elő, hogy fociznék itt és itt, kapok érte ennyit és ennyit, de csak akkor fogadom el, ha a régi klubom szerződésem lejártáig kifizeti nekem a különbözetet. Akkor a klub kerül lépéskényszerbe.
Egy profi focistánál ki nem mondott alapfeltétel, hogy játszani akar. Ha kijelenti, hogy ide a pénzt, ami jár nekem, legfeljebb ülök a lelátón - akkor jogilag igaza van, de sportolóként lenullázza magát. Ez független attól, hogy miért hibázott az egyesület a szerződéskötéskor. De egy anyagias, de fociszerető játékos azzal állhatna elő, hogy fociznék itt és itt, kapok érte ennyit és ennyit, de csak akkor fogadom el, ha a régi klubom szerződésem lejártáig kifizeti nekem a különbözetet. Akkor a klub kerül lépéskényszerbe.Sanama írta: Ez ugyanolyan, mint amikor a klubot fikázzák sokan, hogy miért nem engedik el ezt vagy azt a játékost. Hát mert él a szerződése, amit aláírt, ennyi.
Nem kell mindenkivel 30 éves szerződést kötni, és nincs ilyen baj. Ugyanígy a játékos oldaláról is, akkor amikor megy zsebbe a 5-10-20 millió aláírási pénz, akkor jó, de jövőre meg jaj itt tart a gonosz vezetőség.
Ez ugyanez, csak másik irányból. A vezetőség vállalta, hogy x évig "munkát ad", ennyi.
Ezt imádom a szurkolókban. Mi az hogy sportolóhoz méltatlan? Ő aláírt egy szerződést, miért menne tovább? Én se akarnék innen elmenni. Főleg hogy gyengébb csapatba menj, kisebb fizuért, ki akarna ilyenbe belemenni?Samper írta:Hibás a számítás: a 27-ben benne van a két kapus is, akik természetesen a 22 fölött itt lehetnek. Marlon a hírek szerint a Nice-be megy kölcsönbe, Munir is menne, csak azon van a vita, hogy hová és mennyiért. Nem tudjuk, hogy még kire van vevő vagy kölcsönvevő. Az igazi púp a hátunkon a sportolóhoz méltatlan Arda és Douglas kekeckedése.Tobias88 írta: Ugyan dehogy, Jelenleg 27 fős a keret. Még jön Seri-n és Coutinho-n kívül 4 játékos és akkor lesz 1-1 csapat mindegyik sorozatra.
Viccet félretéve nevetséges ami itt folyik eladás terén. Olyanok vagyunk mint egy gyűjtögető csöves, minden szemetet megtart. Van 3.5 napjuk megválni 5 játékostól: Douglas, Vermaelen/Marlon, Alcacer/Munir, Arda, Rafinha/Gomes. És ezt is úgy, hogy nem érkezik senki, nem hogy Coutinho és Seri együtt
Hibás a számítás: a 27-ben benne van a két kapus is, akik természetesen a 22 fölött itt lehetnek. Marlon a hírek szerint a Nice-be megy kölcsönbe, Munir is menne, csak azon van a vita, hogy hová és mennyiért. Nem tudjuk, hogy még kire van vevő vagy kölcsönvevő. Az igazi púp a hátunkon a sportolóhoz méltatlan Arda és Douglas kekeckedése.Tobias88 írta: Ugyan dehogy, Jelenleg 27 fős a keret. Még jön Seri-n és Coutinho-n kívül 4 játékos és akkor lesz 1-1 csapat mindegyik sorozatra.
Viccet félretéve nevetséges ami itt folyik eladás terén. Olyanok vagyunk mint egy gyűjtögető csöves, minden szemetet megtart. Van 3.5 napjuk megválni 5 játékostól: Douglas, Vermaelen/Marlon, Alcacer/Munir, Arda, Rafinha/Gomes. És ezt is úgy, hogy nem érkezik senki, nem hogy Coutinho és Seri együtt
50-et persze...visca el barca írta:ma már megint eladásról írnak, de szerintem kamu az egész, a juve megmondta, hogy nem kell nekik. de amugy továbbra is csak az a kamu hír jön-megy, hogy 33 milliót ajánlottak érte, de mi 50-et kérünk. állítólag vidal is érdekli őket.palesz77 írta:Gomes kölcsönadása is egybevágna vele, a Mundo szerint egyezkedünk a Juvéval nagyban.
ma már megint eladásról írnak, de szerintem kamu az egész, a juve megmondta, hogy nem kell nekik. de amugy továbbra is csak az a kamu hír jön-megy, hogy 33 milliót ajánlottak érte, de mi 50-et kérünk. állítólag vidal is érdekli őket.palesz77 írta:Gomes kölcsönadása is egybevágna vele, a Mundo szerint egyezkedünk a Juvéval nagyban.
Ugyan dehogy, Jelenleg 27 fős a keret. Még jön Seri-n és Coutinho-n kívül 4 játékos és akkor lesz 1-1 csapat mindegyik sorozatra.Samper írta:Ha Coutinho és Seri jön, akkor Gomesen és Ardan kívül Rafinha és Denis is feleslegessé válik.
Ha Coutinho és Seri jön, akkor Gomesen és Ardan kívül Rafinha és Denis is feleslegessé válik.palesz77 írta:Marlon could join Nice on loan. Negotiations between the clubs are at an advanced stage, a deal could be agreed today. Marlon could join the French club on a 2-year loan, with Barcelona securing an option to recall him after the first season. [md]
After ruling out signing Jean Seri (26), Barcelona will now present a new offer to Nice to sign the midfielder for around €40M. [Le10Sport]
Seri: "I want to be optimistic and I think it can still happen. Let the two clubs come together quietly again and come to an agreement."
Na, még a végén reaktiválódik a Seri ügy?Gomes kölcsönadása is egybevágna vele, a Mundo szerint egyezkedünk a Juvéval nagyban. Szerintem ott jó is lenne, csak attól tartok, ha ott jól menne neki, elhinnénk, hogy ebbe a játékstílusba is jó, és visszahoznánk szenvedni megint.
![]()
Le merem fogadni, hogy csak az ügynöke, vagy esetleg Bartoék által generált hír, hogy jobb fényben tüntessék fel, nem létezik hogy egy Matuidit vettek 20 millióért, és 33M+-t adnának egy Gomesért....LG írta:Én azt nem értem, hogy vinnék egyáltalán, pedig ők nem szoktak ennyire vakok lenni az igazolásokkal. Mindegy mennyiért, ha elmegy már erősödünk, ez gyerek egy spanyol kiscsapat, vagy egy portugál középcsapat szintjét üti meg, a Valenciában sem játszott az átlag fölött, fel nem bírom fogni, hogy kerülhetett ide.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0359053985
Persze csak kölcsön aztán ott is rájönnek hogy nem tud focizni es rajtunk marad.