Lehet csak le akarta szedetni valahol a fogkövét, és a Pool megígérte, hogy állja neki a beavatkozást, ha jövőre hozzájuk igazol.visca el barca írta:ennek aztán semmi értelmeminek menne el orvosira ha nem is megy oda idén?

Lehet csak le akarta szedetni valahol a fogkövét, és a Pool megígérte, hogy állja neki a beavatkozást, ha jövőre hozzájuk igazol.visca el barca írta:ennek aztán semmi értelmeminek menne el orvosira ha nem is megy oda idén?
Különben nem írnák alá a papírokat gondolom, aztán jövőre megint lesz egy orvosija.visca el barca írta:ennek aztán semmi értelmepalesz77 írta:több forrás szerint a Poolnál ma esik át Keita orvosin, és jövőre megy hozzájuk.minek menne el orvosira ha nem is megy oda idén?
Akkor jön még Seri/Di María. Remélhetőleg előbbi.Gaboo írta:Robert: "Coutinho? We are negotiating and we will bring in another player before the window closes." #FCBlive
éppen ezen gondolkodtamvisca el barca írta: ennek aztán semmi értelmeminek menne el orvosira ha nem is megy oda idén?
ennek aztán semmi értelmepalesz77 írta:több forrás szerint a Poolnál ma esik át Keita orvosin, és jövőre megy hozzájuk.
Robert pont most mondta Dembélé sajtótájékoztatóján, hogy Seri teljesen kikerült a képből, szóval ő felejtős.csababarca írta:Már ezt a Seri gyereket is megnézném itt, szavait olvasva, meghalna a mezért.
Lehet egyedül vagyok de nem bánnám ha jönne:Dpalesz77 írta:
Csaba: Sportnak a mániája, szoktak róla cikket is írni. Remélhetőleg az ő agymenésük csak..
Nem a Lazios Keitáról van szó, hanem a Lipcsében játszóról. Ő középpályás, btb, sokat cselez, elég jól passzol, relatíve gólerős.lics írta:Ennek örülnék mert a két szélünk így bitang gyors lenne meg dinamikus szerintem.
Ennek örülnék mert a két szélünk így bitang gyors lenne meg dinamikus szerintem.Samper írta:Egyre izgalmasabb kacsák rüpködnek: Keita hozzánk, a mi Vidalunk a Juveba.
Én őszintén nem bánnám már ezt sem. Csak akkor előről menjen Alcacer és Munir is, na meg középpályáról is 3 emberMessias2 írta:Sport szerint Cou és Mariska lesz.
MessiNeymarSuarez írta: Aztán nehogy az legyen ebből hogy minket zárnak ki a Bartomeu-Paulinho ügy miatt![]()
Di María akkor sem kéne, ha ingyen hozhatnánk.Messias2 írta:Sport szerint Cou és Mariska lesz.S.Agüero írta: Szerintem nem kérdés, hogy jönni fog. Illetve ez a Seri nyilatkozat is érdekes, könnyen lehet, hogy őt is le akarjuk még igazolni. Viszont akkor már szerintem még úgy is sokan lennénk a középpályára, ha eladnánk Gomest, Ardát és Rafinhát.
Sport szerint Cou és Mariska lesz.S.Agüero írta: Szerintem nem kérdés, hogy jönni fog. Illetve ez a Seri nyilatkozat is érdekes, könnyen lehet, hogy őt is le akarjuk még igazolni. Viszont akkor már szerintem még úgy is sokan lennénk a középpályára, ha eladnánk Gomest, Ardát és Rafinhát.
Aztán nehogy az legyen ebből hogy minket zárnak ki a Bartomeu-Paulinho ügy miattNyiri81 írta:Milyen vicces lenne, ha UEFA engedné az egészet úgy ahogy van, majd egy vizsgálat során kiderült hogy FFP sértés történt. 2 év BL eltiltásdentomi írta:Unkorrekt banda úgy ahogy van az meg az europai foci szégyene hogy mindezt hagyják.
Úgy sem lesz ilyen. Minden legális, biztosan.
Elvileg, aztán lehet hogy csak van pénz és még erősítenénekS.Agüero írta:Közben a Pool 80 millióért hozná Lemart Coutinho helyére...
aztán túllépjük 72 Ft 40 fillérrel az FFP-t és kizárnak minket a BL-ből 5 évreS.Agüero írta:Szerintem nem kérdés, hogy jönni fog. Illetve ez a Seri nyilatkozat is érdekes, könnyen lehet, hogy őt is le akarjuk még igazolni.
Milyen vicces lenne, ha UEFA engedné az egészet úgy ahogy van, majd egy vizsgálat során kiderült hogy FFP sértés történt. 2 év BL eltiltásdentomi írta:Unkorrekt banda úgy ahogy van az meg az europai foci szégyene hogy mindezt hagyják.