visca el barca írta:The agent of Douglas is in Lisbon to finalise the transfer of Douglas to Benfica. [md]

visca el barca írta:The agent of Douglas is in Lisbon to finalise the transfer of Douglas to Benfica. [md]
Mennyiért vettük anno? Talán, ha 3 meccsen játszott összesen.visca el barca írta: The agent of Douglas is in Lisbon to finalise the transfer of Douglas to Benfica. [md]
Coutinho-ról hozz valamit, Douglas nem érdekelvisca el barca írta:vihar előtti csend... délután bejelentik cavanit aki mbappé miatt elhagyja a psg-t, 160 milliót fizetünk érte
The agent of Douglas is in Lisbon to finalise the transfer of Douglas to Benfica. [md]
vagy őt küldik Neymar után, hogy legyilkoljaTromort77 írta:... és aztán felébredsz.S.Agüero írta: Mire nem kész Marlon? Szezon végén 2 meccsen játszott, mindkettőt lehozta szinte hiba nélkül, egy 4. számú védőnek most tökéletes lenne, aztán jövőre lépne Masch, helyére jönne Mina, lenne 4 jó védőnk. Utána ráérnénk 2-3 év múlva nézegetni valakit Piqué helyére.![]()
Nem véletlenül akarják kölcsönadni Marlon-t. Nyilván úgy gondolja az edzői stáb, hogy még nem elég jó és többet érne neki több játékperc. Ha itt marad negyediknek akkor jó eséllyel lesz belőle egy Bartra 2.0. Egy középhátvéd poszthoz rengeteg rutin kell, főleg ezen a szinten. Ha azt akarjuk, hogy komoly ember lehessen a jövőben akkor ahhoz most kölcsönbe kell adni.
Mina-val hülyeség jelenleg számolni, mert nem tudhatjuk, milyen szinten van.
... és aztán felébredsz.S.Agüero írta: Mire nem kész Marlon? Szezon végén 2 meccsen játszott, mindkettőt lehozta szinte hiba nélkül, egy 4. számú védőnek most tökéletes lenne, aztán jövőre lépne Masch, helyére jönne Mina, lenne 4 jó védőnk. Utána ráérnénk 2-3 év múlva nézegetni valakit Piqué helyére.
Mire nem kész Marlon? Szezon végén 2 meccsen játszott, mindkettőt lehozta szinte hiba nélkül, egy 4. számú védőnek most tökéletes lenne, aztán jövőre lépne Masch, helyére jönne Mina, lenne 4 jó védőnk. Utána ráérnénk 2-3 év múlva nézegetni valakit Piqué helyére.Tromort77 írta:Verma sérülékeny, Marlon még nem kész, Mina épp egy lábtörés után van és még nem játszott Európában. Mascherano meg 33 éves. Már rég elhagyta a régi fényét. Tavaly is egy valagnyi pontot buktunk rajta már. Nem feltétlen a kora miatt, de jelentősen visszaesett a teljesítménye. Nagyon bírom a Kisfőnököt, de az idő is eljár lassan felette. 4. számúnak tökéletes lenne még idén, de bőven elférne egy olyan védő aki nyomást is helyezne a Pique-Umtiti párosra.S.Agüero írta:Minek kellett volna Inigo Martinez 32 millió euróért 4. számú védőnek?
Ez a 32 millió meg a mai árak mellett vicc. Aprópénz egy már bizonyított játékosért.
Verma sérülékeny, Marlon még nem kész, Mina épp egy lábtörés után van és még nem játszott Európában. Mascherano meg 33 éves. Már rég elhagyta a régi fényét. Tavaly is egy valagnyi pontot buktunk rajta már. Nem feltétlen a kora miatt, de jelentősen visszaesett a teljesítménye. Nagyon bírom a Kisfőnököt, de az idő is eljár lassan felette. 4. számúnak tökéletes lenne még idén, de bőven elférne egy olyan védő aki nyomást is helyezne a Pique-Umtiti párosra.S.Agüero írta:Minek kellett volna Inigo Martinez 32 millió euróért 4. számú védőnek?
Van előszerződés is, vagy csak ígérgetés?Gaboo írta:Keita már hivatalosan az övék 2018-tól.Cestus írta:Ha nem adják az angolok Coutinhot, én Lemart és Keitát is megpróbálnám elhalászni előlük, hogy érezzék a törődést. Jó játékosok mindketten.
Keita már hivatalosan az övék 2018-tól.Cestus írta:Ha nem adják az angolok Coutinhot, én Lemart és Keitát is megpróbálnám elhalászni előlük, hogy érezzék a törődést. Jó játékosok mindketten.
Mondjuk szerintem beszédes hogy ők is elkezdtek kapkodni Lemar után,és Keita is meglett,pedig egész nyáron olvastam az elégedetlen pool szurkolók hozzászólásait,hogy beígérték a tulajok a pénz,és a neveket,erre hajtották hetekig Van Dijk-ot,aki nem is jött. De lehet csak nagyon elakarom hinni,hogy meglesz a brazilBarcafanTomee írta: Én is azt hittem, hogy reggelre már többet fogunk tudni. Lehet kamu volt a beines hír. Vagy csak a Pool akár még szerződtetni valakit mielőtt nyilvánosságra hozzak.
https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A1F5338" target="_blankS.Agüero írta:Forrás?Gaboo írta:Egy e-mail szerint (ami ki tudja mennyire hiteles persze) három orvosi fog vélhetően lezajlani a Poolnál.
Én is azt hittem, hogy reggelre már többet fogunk tudni. Lehet kamu volt a beines hír. Vagy csak a Pool akár még szerződtetni valakit mielőtt nyilvánosságra hozzak.S.Agüero írta:Coutinho-ügyben semmi újdonság? Azt hittem, mire felébredek már tele lesz a topik olyan hírekkel, hogy órák kérdése, hogy hivatalos legyen.![]()
Nem hülyeség, csak nem sikerült megértened a mondandóm lényegét.Normandia írta:Ez így hülyeség, meg nagyobb pénz katyvaszt a Neymar családnál nem igen kell keresni. Itt nem a vezetéssel baszarintana ki, hanem a csapattal, már ha igaz egyáltalán ez az egész.Andris írta:Szerintem is újságírói kitaláció 99%ban inkább, a brazil válogatott összetartás apropóján, de azért: megfordult a fejetekben neadj isten, hogy nem keresztbe akarna tenni nekünk, hanem egyszerűen csak tényleg volt negatív tapasztalata ezzel a kutyaütő bűnöző brigáddal itt a klub élén, és Coutinho meg a barátja? én is megmondanám neki, hogy ne jöjjön a Barcába.