Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Amikor az ember már azt hinné hogy nincs lejjebb...visca el barca írta:Turkish club Bursaspor have reached an agreement with Barça over Douglas. The deal will take place tomorrow & Barça will pay €600,000. [as]
![]()
még mi fizetünk?
óh bocsi, de az idő rövidsége miatt nem találtunk pótlást így coutinho maradMessias2 írta:CAT RADIO:
Philipe Coutinho will be a Barcelona player this Friday if LFC can sign a replacement.

AS komolytalan..visca el barca írta:Turkish club Bursaspor have reached an agreement with Barça over Douglas. The deal will take place tomorrow & Barça will pay €600,000. [as]
![]()
még mi fizetünk?
Ez a logikus, hogy nem akarják addig bejelenteni, amíg a pótlást el nem intézték. Szerintem már a Pool vezetősége is érzi, hogy innen nincs visszaút Coutinhónak. Reméljük így lesz.Tromort77 írta:A cikket író csajszi kifejezetten megbízható. A Keita üzlet kapcsán is volt belsős infója. Ritkán is szokott előjönni ilyen sztorikkal.Messias2 írta:https://www.anfieldhq.com/exclusive-phi ... liverpool/
Jól tudom, hogy ez megbízható forrás?
+
https://twitter.com/Oliver__Bond/status ... 6691810305
Not the news everyone has been waiting for but been told Philippe Coutinho will leave Liverpool FC this window. €160m.
Club want replacements in first so clubs don't drive up price on Lemar etc - but seems Brazil game was final straw.
Ő másik a klubhoz nagyon közel álló forrás.

A cikket író csajszi kifejezetten megbízható. A Keita üzlet kapcsán is volt belsős infója. Ritkán is szokott előjönni ilyen sztorikkal.Messias2 írta:https://www.anfieldhq.com/exclusive-phi ... liverpool/
Jól tudom, hogy ez megbízható forrás?
100 millióért? kösz, nemSamper írta:Egy szakértő szerint olcsóbban és jobban járnánk, ha Lemart hoznánk el a Pool orra elől és Hagynánk Coutinhot.

Brazil orvos pozolt is vele és azt mondta hogy azért fáj a háta mert lelkileg megviselte a kérdéses jövő...Nyiri81 írta:Tudom. Csak jelezte hogy itt ott fáj a háta és nem tud játszani. Azért volt idézőjelben.visca el barca írta:semmi baja.
Nyiri81 írta:Ha jól tudom "sérült" is
semmi baja.Nyiri81 írta:Ha jól tudom "sérült" is

Pár nap kell a papírjainak, bőven ott lehet 9-én, ha akarják, kb. jövő hét csütörtökig kell megérkeznie a doksiknak, h nevezni lehessen szombatra.Nyiri81 írta:Ha a héten lezárják ez a COU ügyet mikor játszhat először? Ha jól tudom "sérült" is
még az lett volna szép ha 1 csoportba kerül a 3 csapat a bl ben.S.Agüero írta:Fú, ez a Barca-Pool-Monaco kapocs lassan olyan lesz, mint egy gengszterfilmben.![]()
Mbappé helyére Jovetic megy tudtommal.

Mi van akkor ha Keita, Mbappé pótlására megy?Tromort77 írta:Én nem erről a Keita üzletről beszéltem, hanem Keita Baldé-ról, aki jelenleg a Lazio játékosa és szélső támadó/csatár. Vele a Monaco akar erősíteni, ha megszerzik akkor esélyes, hogy Lemar-t elengedik.Pr3datoR írta:Ha Lemar jön, ha nem, mi köze van Coutinhohoz? Ez a Keita üzlet, hogy csak jövőre csatlakozik szerintem egyértelműen azt sugallja, hogy idén még nem lesz elengedve Cou...
Magam is ezen a véleményem vagyok, egyik félnek sem érdeke, hogy bejelentse a Coutinho transzfert, mivel ezzel ártanak a Poolnak, ha megszerezték Lemart akkor szerintem is be fogják jelenteni. A dolgok efelé tendálnak abszolút, reménykedjünk.Tromort77 írta:Én nem erről a Keita üzletről beszéltem, hanem Keita Baldé-ról, aki jelenleg a Lazio játékosa és szélső támadó/csatár. Vele a Monaco akar erősíteni, ha megszerzik akkor esélyes, hogy Lemar-t elengedik.Pr3datoR írta:Ha Lemar jön, ha nem, mi köze van Coutinhohoz? Ez a Keita üzlet, hogy csak jövőre csatlakozik szerintem egyértelműen azt sugallja, hogy idén még nem lesz elengedve Cou...
James Pearce az egyik legmegbízhatóbb Liverpool-os forrás pedig szerint ma elég komoly tárgyalások zajlanak.
Szerintem ezen áll vagy bukik a Coutinho üzlet. Tudom, nem egy poszt. De pénzügyileg is csak akkor férne bele nekik egy 80 millió eurós kiadás.
Szerk: Di Marzio - Keita Balde has arrived at AS Monaco for a medical
Én nem erről a Keita üzletről beszéltem, hanem Keita Baldé-ról, aki jelenleg a Lazio játékosa és szélső támadó/csatár. Vele a Monaco akar erősíteni, ha megszerzik akkor esélyes, hogy Lemar-t elengedik.Pr3datoR írta:Ha Lemar jön, ha nem, mi köze van Coutinhohoz? Ez a Keita üzlet, hogy csak jövőre csatlakozik szerintem egyértelműen azt sugallja, hogy idén még nem lesz elengedve Cou...