ezek ám a hírek! Jobb lenne ha nem írnának semmit!

SZVSZ: ha eddig nem tudtak megvenni senkit sem a fentiek közül/ vagy mást / akkor az idén már 0 esély van bárki érkezésére.....
Á
nyilván egy 4-2-3-1-ben nem fognak annyit felfutkosni.Chino írta:Arról nem beszélve, hogy a szélső védőink is rendszeresen felfutnak.
Igen, ez teljesen logikus, mindenki számára világos, de adódik a kérdés elég-e két középpályás. Messi-Suarez kiesik a védekezésből és egy Dembelé-Draxler/DiMaria se valószínű, hogy ezt így megoldják. Ezért is rohantak át a közeppályánkon, csak úgy kínálják magukat a kontrák. Az eddigi 3 középpályás széjjelebb tudta húzni a kp-t vagy letámadni, így zavarni/megakadályozni a labdakihozatalokat. Ha megnézed azokat a rendszereket, ahol két vkp-val játszanak vagy 4-4-2-ben előttük még 2 kp vagy akik a középső/támadóharmadban vannak szigorúan visszazárnak/letámadnak. Pont Messi posztján kéne védekezés. Na nálunk ez nincs és lesz meg egy Suarez, Messi duóval. Ha pedig még DiMaria is jön akkor hagyjuk.crixus írta: Roppant egyszerű a történet. Valverde rájöhetett, hogy a klasszikus 4-3-3 már nem fog működni, mert nincs olyan szélsőnk a jobbosra, aki be tudja játszani az egész pályát, Messi pedig annyira már nem gyors és 1vs1ben sem a régi, hogy szélsőként szerepeljen. Így vagy játszik hamis 9-est, de akkor Suárezt nem tudjuk igazán kimaxolni, vagy ahogy az eddigi meccsekből valószínűsíthető, Messi Suárez mögé kerül és egy 4-2-3-1-es taktikával állunk majd ki, ahol Dembelé játszhat a jobboson, mert az fekszik neki inkább, Coutinho meg a baloson. Ha Coutinho nem jön, Draxler tökéletes lehet a balosra, vagy Mariska a jobbosra - így Dembelé kerülne a balosra.
markionni írta:Neymar is elvagyodott, ezt meg se realizalta a vezetoseg es valoszinuleg 221 millaert se engedtetek volna el. Akkor ti is kiscsapat vagytok?
Ezek kokemeny profik akik mar ilyen szintre jutottak es ennyit ernek. Nem lesz motivalatlan egy bajnoki cimre eselyes, latvanyos jatekot hozo epulo csapatban ahol valszeg fenyesre csiszoltak a valagat minden nap. A Pool kaparta ossze amikor mar sokan lemondtak rola, asszem nem alaptalan a ragaszkodasuk hozza. De aztan lehet csak nekem nem lenne pofam transzferert konyorogni azoknak akik mindent megadtak nekem. Az termeszetesen megint mas tortenet ha a ket klub magatol megegyezik, de ez a halatlansag ami jellemzi a mai jatekosokat az vicc. Legyen akar Modric, Coutinho vagy Dembele.
Én külföldi fórumon olyat olvastam, hogy Espanyol-rajongó.Gaboo írta:Bennem is megfogalmazódott ez a kérdés. Nem madridi kötődésű ez az ember? Csak mert mintha valahol erről olvastam volna.
Bennem is megfogalmazódott ez a kérdés. Nem madridi kötődésű ez az ember? Csak mert mintha valahol erről olvastam volna.Cestus írta:https://twitter.com/GuillemBalague/stat ... 6206407680
Ennek a Guillem Balaguenek mi a franc a baja, hogy 10 percenként ugyanazt mantrázza, mintha az élete múlna rajta? Ez az ember már számtalanszor leszerepelt a pöffeszkedő stílusban tett nyilatkozataival, de még most sem ég le a képéről a bőr.
Amúgy azért nem akart a Chelsea-be igazolni mert középpályás poszton akar játszani, a Chelsea-be meg szélsőnek akarták. Őszintén nem tudom, hogy a Liverpool-ba minek kellene, főleg középre érthetetlen.BarcafanTomee írta: Ox elutasította a Chelseat, nagyon Liverpoolba menne.
Seri jóval mélyebben játszik, mint Coutinho, aki támadóbb felfogású.lics írta:Most nemértem nem úgy volt, hogy Seri Coutinho alternatívája? Mivel, hogy Seri is jól lát a pályán és ő is irányító, de lehet nem jól emlékszem. Horribilis pénzért akarunk igazolni szerintem felesleges, kéne egy ember még a szélre aki gyors és tud cselezni. Messi pedig mellettük Suárez elődtük befejező. De mindannyiunknak más a véleménye én így gondolom. És jövőre ráérnénk költekezni ha már egyszer így alakult, mert annyira szuper a vezetőségünk.
Senki nem akarja Gomest semennyire,különben már el lenne advaTobias88 írta:Gomes + 100 = Dybala, hol kell aláírni?
Ha már ennyire akarják Gomest...
Mi 1-én még igazolhatunk. Az átigazolási időszak lezárta a vásárlásokra vonatkozik csak, eladni bármikor lehetMental_Theo írta:Már látom a lelki szemeim előtt, hogy a Liverpool 23:58-kor holnap visszautasítja az ajánlatunkat, aztán Di Mariaval 23:59-kor szaladnak majd a folyosón, hogy találjanak egy tollat ami fog, hogy alá tudja írni a szerződését
Sehol.Tobias88 írta:Gomes + 100 = Dybala, hol kell aláírni?
egyelőre még 1 percet sem játszott.Chino írta:Dembelé egyelőre közel sincs a brazil szintjén.
Roppant egyszerű a történet. Valverde rájöhetett, hogy a klasszikus 4-3-3 már nem fog működni, mert nincs olyan szélsőnk a jobbosra, aki be tudja játszani az egész pályát, Messi pedig annyira már nem gyors és 1vs1ben sem a régi, hogy szélsőként szerepeljen. Így vagy játszik hamis 9-est, de akkor Suárezt nem tudjuk igazán kimaxolni, vagy ahogy az eddigi meccsekből valószínűsíthető, Messi Suárez mögé kerül és egy 4-2-3-1-es taktikával állunk majd ki, ahol Dembelé játszhat a jobboson, mert az fekszik neki inkább, Coutinho meg a baloson. Ha Coutinho nem jön, Draxler tökéletes lehet a balosra, vagy Mariska a jobbosra - így Dembelé kerülne a balosra.Stalkyard írta:Draxler hogy lehetne Coutinho alternatívája? Egyik szélső a másik középpályás. Draxler max Dembele helyett jöhetett volna, de en amúgy kötve hiszem hogy a senkiházi psg odaadta volna majd pont nekünk, pont jo áron... Amúgy en is elnéztem volna it itt, de igy sztem mar targytalan.
Meg azt is kötve hiszem, hogy Draxlert hozzánk vágná a psg az öreg Di Mariat meg inkább megtartanák. Ja, nyilván... Nem mindenhol dolgoznak hülyék.
Draxlernek gyakorlatilag megszűnt a helye Neymar távozásával és így 3 támadós rendszerben sehová sem tudják tenni. A balosra pedig a Di Maria/Lucas páros van nekik.BarcafanTomee írta:A B-terveket szemezgetve, Lemar, Dybala, Griezmann, Di Maria, nekem az jön le, hogy Coutinhót se a KP-re szánják. Ami szerintem elég baj, Init tudná tehermentesíteni, én azért szeretném, hogy jöjjön a brazil. Más nem kell, pedig szerintem ebből Di Maria lesz...Nem is értem, hogy miért nem engedik el őt hozzák, és Draxlert kinálják helyette, mikor a német 100x jobb lenne.
remélem nem találnak tollat. isten ments hogy a madridista korcs itt kössön ki.Mental_Theo írta:Már látom a lelki szemeim előtt, hogy a Liverpool 23:58-kor holnap visszautasítja az ajánlatunkat, aztán Di Mariaval 23:59-kor szaladnak majd a folyosón, hogy találjanak egy tollat ami fog, hogy alá tudja írni a szerződését