50 hours left.

MessiNeymarSuarez írta:Tényleg hivatalos? És Coutinho helyére hozták valószínűleg?Norberto 25 írta:Alex Oxlade Chamberlene hivatalos------ L.Pool,így még összejöhet a Coutinho transzfer számunkra....
Mert akkor még lehetne sanszunk, szeptember 1 éjfélig megvehetjük még.
Tényleg hivatalos? És Coutinho helyére hozták valószínűleg?Norberto 25 írta:Alex Oxlade Chamberlene hivatalos------ L.Pool,így még összejöhet a Coutinho transzfer számunkra....
legalább bartomeu eltakarodik innen. egy dembele nem fogja megmenteniBarcafanTomee írta:Túl nagy a csend. Nehezen tudom elképzelni, hogy holnap durrantunk még egy nagyot, meg eladunk vagy 5 játékost.
Mar vagy 8 eve visszavonultZolika10 írta:Hozzák vissza Edmilsont, Jól járna vele mindenki, s lehet a játékos is hajlandó lenne újra itt játszani. Coutinho meg amúgy se lenne szint itt,töltelék lenne, lelátóra szorulna.
basszus pedig már álmos vagyok. next few minutes még talán beleférnepalesz77 írta:In the next few hours.visca el barca írta:ez a lemar story mese habbal, nem jön ő ide. vagy coutinho vagy senki. holnap este eldől. vagy akkor most mikor is?
Lemar nem egy klasszikus szélső. Az sem véletlen, hogy rá gondoltak a Poolnál Coutinho utódjaként.Tobias88 írta:Lemar kb nálunk balhátvédnek ha elmenne, ő semmiképpen sem támadó középpályás miközben Neymar helyén meg kevés. Össze sem hasonlítható Coutinhoval
Nekünk most valami olyasmi kell mint Isco, a legközelebbi hozzá hasonló fiatal játékos pedig Coutinho
Chambelein elvileg megvan nekik, de nemtudom mennyire határozza ez meg Coutinho transferét. Bár úgygondolom ennyiért elfogják adni.Tobias88 írta:Igen. Viszont ha 31én éjfélig nem igazol a Pool valakit a helyére akkor biztosan nem adja el elsejénlics írta:Mi még 1-én is igazolhatunk nem?
Igen. Viszont ha 31én éjfélig nem igazol a Pool valakit a helyére akkor biztosan nem adja el elsejénlics írta:Mi még 1-én is igazolhatunk nem?
Mi még 1-én is igazolhatunk nem?Gaboo írta:Pénteken is bejelenthetjük, hogy leigazoltuk, gyakorlatilag, ha a papírozás megvan csütörtök 23:59-ig akkor utána már csak rajtunk áll, hogy mikor jelentjük be, ez volt nagyjából Bale esetében is.visca el barca írta:ez a lemar story mese habbal, nem jön ő ide. vagy coutinho vagy senki. holnap este eldől. vagy akkor most mikor is?
Pénteken is bejelenthetjük, hogy leigazoltuk, gyakorlatilag, ha a papírozás megvan csütörtök 23:59-ig akkor utána már csak rajtunk áll, hogy mikor jelentjük be, ez volt nagyjából Bale esetében is.visca el barca írta:ez a lemar story mese habbal, nem jön ő ide. vagy coutinho vagy senki. holnap este eldől. vagy akkor most mikor is?