Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emiatt felesleges, mert tegnapi hír, és nem is igaz.baas11 írta:http://barcarazzi.blog.hu/2017/08/30/co ... a_jatekosa
De így most már értem , megnyugodtam....
Ebbe csak azt nem értem, hogy elvileg az akkor ha megvan nekik Lemar. Márpedig erről semmit nem látok.baas11 írta:Ez a (hirtelen) passzivitás nekem nagyon gyanus, azok után amit Fernadez és Valverde mondott...valami nem stimmel!
http://barcarazzi.blog.hu/2017/08/30/co ... a_jatekosa" target="_blank
De így most már értem , megnyugodtam....
Sehányadik, segítek fordítani: az ajánlat nincs 150 milla, de a barca úgy gondolja, hogy elég lesz. Még épp időbenvisca el barca írta:
hanyadik 150es ajánlat? 3.? 4.?
Calderónra gondolsz szerintem.csababarca írta:Nem tudom volt e valaha bármelyik topcsapatnak rosszabb és inkompetensebb vezetése mint most nekünk.
Talán a Perez előtti real elnök volt hasonló. Nem jut eszembe a neve a bácsinak.
Tárgyalni képtelenek, egy fc barcelona eljutott oda, hogy még könyörgéssel is nehezen vesz rá játékost hogy ide jöjjön. Csoda hogy Dembelét ide tudtuk hozni, csoda.
Nem tudnak perspektívát mutatni a topjátékosokat, de még olyannak se aki eleve itt játszik.
Szégyen.
De gondolom a szokásos unikornis-rózsaszínfelhős-szivárványos álomvilàgban élő pár ember itt a fórumon majd véres szájjal jön bevédeni Bartot.
Alig várom.
Azért van stílusuk, én a helyükben azért éjfélig elsztorizgattam volna legalább a kávéautomata mellett, hogy a nép azt higgye, az utolsó pillanatig folyik a kemény munka.palesz77 írta:Na akkora Gomes ügyből se lesz semmi, szuper. Holnap még bejelentjük Di Mariát gondolom, hogy méltón zárjuk le ezt a nyarat.
Na akkora Gomes ügyből se lesz semmi, szuper. Holnap még bejelentjük Di Mariát gondolom, hogy méltón zárjuk le ezt a nyarat.Cestus írta:https://twitter.com/BarcaSpiral/status/ ... 8701804546
Miután Segura, Bartomeu és Fernández az éj leple alatt összegyűjtötték az összes esetlegesen ellenük felhasználható bizonyítékot az irodában, lekapcsolták a villanyt, és három teljesen különböző irányba indultak el.
Londonban még csak 22:00 van..Gaboo írta:Sajnos igen.Nero. írta:Még egy óra és mindenki megnyugodhat, vagy holnap még szédítik a népet?
Holnap is szédítik, de azért az angol zárás után illene annyit mondani, hogy bikkmakk. Egyébként kapkodni fognak, mert azt tudják, hogy ez terített betli.Nero. írta:Még egy óra és mindenki megnyugodhat, vagy holnap még szédítik a népet?
3 honapunk volt rá, ha eddig nem ment ezután se fog.
Azért a Poolnak grat, szépen elcigánykodták ezt a pár hetet, szívből remélem hogy a közeljövőben se nyerjenek semmit.
Ezek után nem kívánhatok mást, csak azt hogy kerüljünk össze, és küldjük őket haza egy 5-0-val...Nero. írta:Még egy óra és mindenki megnyugodhat, vagy holnap még szédítik a népet?
3 honapunk volt rá, ha eddig nem ment ezután se fog.
Azért a Poolnak grat, szépen elcigánykodták ezt a pár hetet, szívből remélem hogy a közeljövőben se nyerjenek semmit.
Sajnos igen.Nero. írta:Még egy óra és mindenki megnyugodhat, vagy holnap még szédítik a népet?