Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Romero is eléggé leszerepelt idén, pedig elég megbízható volt..Vagy ennyire gyenge volt idén (is) az újságírás, vagy tényleg akkora kavarodás van az elnökségben, hogy egyik nap már készítik a repjegyet egy játékosnak, másnap meg már vissza mondják és mást keresnek..Messias2 írta:Deal for Angel Di Maria will be closed soon. [@gerardromero]
Nem hiszem, hogy elmegy. Ez az aláírás huzavona inkább a vezetőségnek szól. Nyomást akar gyakorolni és ezt így tudja megtenni.Nyiri81 írta: Ha Messi lelép jövőre, az ugyanolyan szegénységi bizonyítvány neki, mint a mostani helyzet a vezetőségnek.
Ha nem megy a szekér akkor máris húzni kell elfele? Nagyon sokat köszönet a barcanak, ahogy mi is neki. Ahogy már írtam, nem csak a vezetőségről szól ez. Szurkolók is vannak. Én is váltsak csapatot, mert gáz a helyzet?
Én nem bírom CRt de évekig szívtak. Bajnokság semmi. Tíz év után nyertek újra csak BLt. Mégsem ment el.
Mondjuk Messi már a válogatottban is behisztizett egyszer. Simán benne van hogy emiatt elmegy.
Ezzel nem értek egyet. Hiába az új igazolások, Di Maria még mindig kezdő ott, pénzre meg nincs szükségükpr13 írta:Pont, hogy mi tettünk volna szivességet a PSGnek ezzel az igazolással. Már csak ezért se kellene.davi10 írta: Amúgy látom magam előtt, ahogy a tevebarát sejk élvezkedik, hogy még egyszer utoljára jól kics.szhetett Bartomeuval.
Hát persze, sőt, az egész Neymar-pénzt kérte vissza.
Pont, hogy mi tettünk volna szivességet a PSGnek ezzel az igazolással. Már csak ezért se kellene.davi10 írta: Amúgy látom magam előtt, ahogy a tevebarát sejk élvezkedik, hogy még egyszer utoljára jól kics.szhetett Bartomeuval.
Én két dologra emlékszem ezzel kapcsolatban,de lehet, hogy már tévesen, nem a regisztráció számít,hanem,hogy pályára is lépett-e illetve, hogy mintha pár éve bevezették volna,hogy 1 ember lehet a tavaszi keretben,aki más csapatban pályára lépett az ősszel.davi10 írta:
Jól gondolom, hogy most ha esetleg Bartoék lépnek és új elnök van, akkor nem lehet télen elhozni úgy, hogy BL-ben is játszhasson?
Di Maria meg az első olyan Barca játékos lett volna, akit kifejezetten rühellek.
Amúgy látom magam előtt, ahogy a tevebarát sejk élvezkedik, hogy még egyszer utoljára jól kics.szhetett Bartomeuval.
Akkor már megérte ez az egész cirkusz.Messias2 írta:Viszont így Bartóék valszeg bukni fognak, Dembélé kevés lesz.
Akkor itt a vége fuss el véle.Cestus írta:Úristen mekkora pojácák ezek. Hónapokon át szívatta egész Európa ezeket a kispályásokat, de még kötelező volt szénné égetni magukat az utolsó pillanatban.
Jól gondolom, hogy most ha esetleg Bartoék lépnek és új elnök van, akkor nem lehet télen elhozni úgy, hogy BL-ben is játszhasson?etooka9 írta:Coutinho is registered with Liverpool for their games in the Champions League. [@Alfremartinezz]
Remélem a bl-ben összefutunk majd velük..
PSG has rejected Barça's offer. [sport]