Szemét kontár ez a Robert. De közben Barto valószínűleg arra jött rá, hogy ha beáldozza, még rosszabb lesz a pozíciója, mint ha tagadják a kudarcot.Gali írta:Robert: "The signings we have made will bring a lot to the team. Any fans knows this."
Önkritika... az van ezerrel.
Inkább olvasom a kamu híreket, mint az egész napos sírásodat, hogy a Real mennyire jó stb..Nero. írta: Azt latom hogy te nagyon elvezed. Te voltal a leghangosabb ezen a nyaron hogy sok a kamu, de minden reggelt azzal kezdtél hogy az osszes szennyet bemasoltad ide.
Ne kattints rá a topicra, és nem kell a kamu híreket olvasnod, ilyen egyszerű.Nero. írta:Azt latom hogy te nagyon elvezed. Te voltal a leghangosabb ezen a nyaron hogy sok a kamu, de minden reggelt azzal kezdtél hogy az osszes szennyet bemasoltad ide.
Azt latom hogy te nagyon elvezed. Te voltal a leghangosabb ezen a nyaron hogy sok a kamu, de minden reggelt azzal kezdtél hogy az osszes szennyet bemasoltad ide.visca el barca írta:ne olvasgasd és kész. van aki szívesen veszi még ha sok közte a kamu is.Nero. írta:Belehetne végre mar zárni ezt a 'mit is' ?? Jövőre meg ki se kene nyitni, vagy ha mindenáron ki akarjátok akkor legalább legyen lekorlatozva hogy egy ember naponta maximum egy kamuhírt írhat be.
ne olvasgasd és kész. van aki szívesen veszi még ha sok közte a kamu is.Nero. írta:Belehetne végre mar zárni ezt a 'mit is' ?? Jövőre meg ki se kene nyitni, vagy ha mindenáron ki akarjátok akkor legalább legyen lekorlatozva hogy egy ember naponta maximum egy kamuhírt írhat be.
Valószínűleg akkor Messinek az lesz az első dolga amikor visszaér, hogy dob egy szignót az új szerződésére.visca el barca írta:reobert szerint világklasszis keretünk van és mindenki marha boldogakkor én is megnyugodtam
Gondolom azért, mert az idejöveteléhez ő is beszállt lével. Valszeg ez egy gesztus volt a Barcától.Cestus írta:Ha nem is 30-at, de tényleg nevetséges, hogy ingyen elengedtük. A Sporting még játszotta is az agyát, hogy kipróbálják a leigazolása előtt, hogy mit tud. Azóta stabil kezdő a csapatukban, BL-selejtezőkön, bajnokságban, mindenhol kezd náluk.BFC írta:Nem tudom elhinni, hogy Mathieu eligazolásából nem tudtunk mi is legombolni 30M legalább.)
Ha nem is 30-at, de tényleg nevetséges, hogy ingyen elengedtük. A Sporting még játszotta is az agyát, hogy kipróbálják a leigazolása előtt, hogy mit tud. Azóta stabil kezdő a csapatukban, BL-selejtezőkön, bajnokságban, mindenhol kezd náluk.BFC írta:Nem tudom elhinni, hogy Mathieu eligazolásából nem tudtunk mi is legombolni 30M legalább.)