Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, Bommel mikor idejott jol tolta, de sérulése ota csak ziccereket hibázik meg gyujti a lapokat, a vállogatotban meg 0. Bommel volt kb. 5 sárgát éro belépoje, és megkapott 1et belole..a holland védok a 16-oson bévul meg azt csináltak amit akartak, pedig nagyon szimpik volt az Elefántok, remélem a szerbeket szétkpják, bár nem lex ott DrogbaBoixos írta:a bommel milyen szimpi volt, amikor majdnem eltörte a boka bokáját.
nem érdemelték meg a hollandok a győzelmet.
Dede,teljesen hülyék szegények a focihoz,ez most csak véletlen lehet!cps46 írta:Köszi, ezek szerint ők se olyan hülyék a focihozMardel írta:Ő ám!!cps46 írta:Nem látom jól, Messi van az NS címlapján
azért ehhez hozzátartozik, hogy csak egy csapat volt a pályán!retek írta:Én már elgondolkoznék azon is, hogy eggyáltalán a Brazilok nyernek-e VB-t...szerintem ezzel a játékkal az Argentinok simán legyőznek minenkit ! De azt tudom hogy a brazilok képesek magukat összeszedni, ha muszáj...szerintem a spanyolok, a brazilok, argentinok, és az angolok lehetnek befutók véleményem szerint !
Azóta kiegészültek egy bizonyos Lionel Messivel,aki talán a hiányzó láncszem!sub_bass írta:Sokan soxor mondták már ezt, de gondolj csak vissza a Konföderációs-kupa tavalyi fináléjára........retek írta:Én már elgondolkoznék azon is, hogy eggyáltalán a Brazilok nyernek-e VB-t...szerintem ezzel a játékkal az Argentinok simán legyőznek minenkit ! De azt tudom hogy a brazilok képesek magukat összeszedni, ha muszáj...szerintem a spanyolok, a brazilok, argentinok, és az angolok lehetnek befutók véleményem szerint !![]()
![]()
te meg az az előtti vb-selejtezőre......... és még nem ott sem volt Messi...sub_bass írta: Sokan soxor mondták már ezt, de gondolj csak vissza a Konföderációs-kupa tavalyi fináléjára........![]()
![]()
Sokan soxor mondták már ezt, de gondolj csak vissza a Konföderációs-kupa tavalyi fináléjára........retek írta:Én már elgondolkoznék azon is, hogy eggyáltalán a Brazilok nyernek-e VB-t...szerintem ezzel a játékkal az Argentinok simán legyőznek minenkit ! De azt tudom hogy a brazilok képesek magukat összeszedni, ha muszáj...szerintem a spanyolok, a brazilok, argentinok, és az angolok lehetnek befutók véleményem szerint !
Az előbb sz.rakodott, azthittem, hogy nem így kell.mrmanus írta:megvárod míg letelik a 20 másodperc amit számlál és utánna ...Sylvinho_ írta:És ezt hogy is kell letölteni??mrmanus írta:második gól: http://www.up-hold.com/v/7600230/2_0.wmv.html