Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ennyi. már évek óta ezt kellene csinálni a BL helyett... 14-16 csapat, minden évben két kieső, két feljutó az uefa-kupából és kész.pezZy írta:Lenne 16 csapat és mindenki játszana mindenkivel.
Itt nem lenne szerencsés sorsolás, hülye idegenbeli gól stb.
Szerintem működhetne hosszútávon is..
Mondjuk én nagyon adnám. Lenne 16 csapat és mindenki játszana mindenkivel.palesz77 írta:F
De én a szuperligával is így vagyok, aztán gondolom az is lesz egy 10-15 éven belül legkésőbb.
Érdekes, reggel még nem volt paywall mögött a cikk.visca el barca írta:gondolom a fórumon mindenkinek van financial times előfizetésea fene a jó dolgodat
![]()
gondolom a fórumon mindenkinek van financial times előfizetéseGareth Tello írta:https://www.ft.com/content/16016f64-93c ... 3e61754ec6
Ez egy vicc, de Iniestat sem értem bakker, h szünetben miért nem szól, mit cseszteti magát a postások ellen, eleve azt se értem, h mit akar még a válogatottban, de gyanítom a vb-re kezdő akar lenni.palesz77 írta:Lopetugi jó arc, Ini 90 perc muszáj nyilván a Juve és az Espanyol elleni derbik előtt.. Hétvégén tuti offos lesz így.
Azért nem volt semmi, ahogy bemelegitésnél skandálták a nevét. Szerintem is tbbet érdemelt volna 3:0 után.hajnesz írta:Ez csak a magyaroknál, meg Nikolicsnál divat, hogy méregessük a megtett kilométereket meg a játszott perceket, értelmes helyeken örülnek, ha behivnakSubinho írta:Villa átutazta a világot, eljött az USA-ból és berakja 2 percre! Azért 3-0-nál csak belefért volna vagy 10-15 perc!
Ez csak a magyaroknál, meg Nikolicsnál divat, hogy méregessük a megtett kilométereket meg a játszott perceket, értelmes helyeken örülnek, ha behivnakSubinho írta:Villa átutazta a világot, eljött az USA-ból és berakja 2 percre! Azért 3-0-nál csak belefért volna vagy 10-15 perc!
Kar, hogy nem vettuk meg mikor "kegyvesztett" volt.Sinya22 írta:Isco nem viccelEz eldőlt szerintem.