Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
talán életem legrosszabb westernje volt. pedig azokat is végigrágtam.recrea írta:Arra a filmre nagyon bekészültem pár éve...3 perc után meguntam a hintaszék nyikorgását és kikapcsoltamBob_Marley írta:Én szeretem a klasszikus filmeket, mert értelemszerűen nincs annyi számítógép benne és nagyobb szerepet kap a színészi játék. Nekem kell hogy 5 percig nézzen Marlon Brando maga elé vagy szóljon a szájharmonika a Volt egyszer egy vadnyugatban.
Köszi, hogy kiemelted Jim Carrey-t, így eszembe jutott a Truman show, ami talán nem tartozik olyan sok ember kedvencei közé.Bob_Marley írta:Nem felnövés kérdése, de össze se lehet hasonlítani egy Keresztapa filmet pl egy Jim Carrey (leghosszabb színészek között is megválasztották) filmmel.
Csupasz pisztoly 1-2-3, Nagy durranás 1-2, Sziki szökevény, Drágám add az életed, Horrorra akadva 1-2-3, Airplane 1-2, Top secret, Ace Ventura 1-2,S.Agüero írta:VEB, írj már egy top10-es listát nekem, kíváncsi vagyok, mik a kedvenc filmjeid.
De többiek is írhatnak, hátha találok 1-2 új filmet.
Nekem valami ilyesmi, sorrend nélkül:
Halálsoron, Forrest Gump, Gépész, 12 majom, Pillangó-hatás, Azonosság, Időhurok, Transz, Kör, Képlet.
Utóbbi kettőn mindig nevetni szoktak, de én imádom mindkettőt.
Arra a filmre nagyon bekészültem pár éve...3 perc után meguntam a hintaszék nyikorgását és kikapcsoltamBob_Marley írta:Én szeretem a klasszikus filmeket, mert értelemszerűen nincs annyi számítógép benne és nagyobb szerepet kap a színészi játék. Nekem kell hogy 5 percig nézzen Marlon Brando maga elé vagy szóljon a szájharmonika a Volt egyszer egy vadnyugatban.
én is így vagyok velük, 1 Hitchcock filmet se láttam még, egyszerűen nem érdekelvisca el barca írta:de mind ilyen 30-40-50-60-as évekbeli klasszikus amiket rühellek. egyszerűen nem bírok régi filmeket nézni. múltkor hitchcockkal is megszenvedtem még a jobb filmjeivel is..
ilyen nekem is van egy csomó. de mind ilyen 30-40-50-60-as évekbeli klasszikus amiket rühellek. egyszerűen nem bírok régi filmeket nézni. múltkor hitchcockkal is megszenvedtem még a jobb filmjeivel is..S.Agüero írta:Mondjuk nekem még hátra van jó pár klasszikus, amire még nem vitt rá a lélek.
ha egy embernek van 1027 könyve, meg 5839 novellája és betegesen filmesítenek mindent, akkor törvényszerű, hogy a nagy része B kategóriás leszFeast4 írta:A könyv zseniális volt, de a film...Mint a legtöbb SK film...
A régi Az-t én csipáztam...Feast4 írta:A bilincsben nekem is nagy kedvencem.visca el barca írta:soha nem gondoltam volna h a kedvenc stephen king könyvemből egyszer film lesz, de örülök neki h megcsinálták. meg annak is h csak netflixen lesz elérhető így nem kell rá 5943 évet várni![]()
https://www.youtube.com/watch?v=twbGU2CqqQU" target="_blank
Amiből még nagyon hiányolok egy normális feldolgozást az a Rémkoppantók.A könyv zseniális volt, de a film...Mint a legtöbb SK film...
A bilincsben nekem is nagy kedvencem.visca el barca írta:soha nem gondoltam volna h a kedvenc stephen king könyvemből egyszer film lesz, de örülök neki h megcsinálták. meg annak is h csak netflixen lesz elérhető így nem kell rá 5943 évet várni![]()
https://www.youtube.com/watch?v=twbGU2CqqQU" target="_blank
Én megnéztem.visca el barca írta:volt vki tegnap "it-ezni" moziban? vagy tervez menni napokban?
Ezt otthon igen nehéz lemodellezni, mozi kell hozzáS.Agüero írta:Kifejezetten jó, ha van egy olyan jelenet, ahol a filmben sem szólal meg senki, és síri csend van közben.
Én is megyek majd, de szerintem csak jövőhéten. Ha normális emberek vannak a moziban, és nem beszélnek a film közben, akkor nincs baj a horrorfilmmel moziban.soadroli írta:én vasárnap megyek, már várom. kár hogy csak szinkronosan adják.visca el barca írta:volt vki tegnap "it-ezni" moziban? vagy tervez menni napokban?