Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nekem nagyon tetszett az a film, sztem drámában se lett volna ő rossz színész, de elment abba az irányba, amit kb csak ő tud a világon. És legyünk őszinték, azt úgy eljátszani azért nem semmi, mégha sok gagyi is van közte.zola8787 írta:Köszi, hogy kiemelted Jim Carrey-t, így eszembe jutott a Truman show, ami talán nem tartozik olyan sok ember kedvencei közé.Bob_Marley írta:Nem felnövés kérdése, de össze se lehet hasonlítani egy Keresztapa filmet pl egy Jim Carrey (leghosszabb színészek között is megválasztották) filmmel.
talán életem legrosszabb westernje volt. pedig azokat is végigrágtam.recrea írta:Arra a filmre nagyon bekészültem pár éve...3 perc után meguntam a hintaszék nyikorgását és kikapcsoltamBob_Marley írta:Én szeretem a klasszikus filmeket, mert értelemszerűen nincs annyi számítógép benne és nagyobb szerepet kap a színészi játék. Nekem kell hogy 5 percig nézzen Marlon Brando maga elé vagy szóljon a szájharmonika a Volt egyszer egy vadnyugatban.

Köszi, hogy kiemelted Jim Carrey-t, így eszembe jutott a Truman show, ami talán nem tartozik olyan sok ember kedvencei közé.Bob_Marley írta:Nem felnövés kérdése, de össze se lehet hasonlítani egy Keresztapa filmet pl egy Jim Carrey (leghosszabb színészek között is megválasztották) filmmel.

Csupasz pisztoly 1-2-3, Nagy durranás 1-2, Sziki szökevény, Drágám add az életed, Horrorra akadva 1-2-3, Airplane 1-2, Top secret, Ace Ventura 1-2,S.Agüero írta:VEB, írj már egy top10-es listát nekem, kíváncsi vagyok, mik a kedvenc filmjeid.
De többiek is írhatnak, hátha találok 1-2 új filmet.
Nekem valami ilyesmi, sorrend nélkül:
Halálsoron, Forrest Gump, Gépész, 12 majom, Pillangó-hatás, Azonosság, Időhurok, Transz, Kör, Képlet.
Utóbbi kettőn mindig nevetni szoktak, de én imádom mindkettőt.
Arra a filmre nagyon bekészültem pár éve...3 perc után meguntam a hintaszék nyikorgását és kikapcsoltamBob_Marley írta:Én szeretem a klasszikus filmeket, mert értelemszerűen nincs annyi számítógép benne és nagyobb szerepet kap a színészi játék. Nekem kell hogy 5 percig nézzen Marlon Brando maga elé vagy szóljon a szájharmonika a Volt egyszer egy vadnyugatban.

én is így vagyok velük, 1 Hitchcock filmet se láttam még, egyszerűen nem érdekelvisca el barca írta:de mind ilyen 30-40-50-60-as évekbeli klasszikus amiket rühellek. egyszerűen nem bírok régi filmeket nézni. múltkor hitchcockkal is megszenvedtem még a jobb filmjeivel is..

ilyen nekem is van egy csomó. de mind ilyen 30-40-50-60-as évekbeli klasszikus amiket rühellek. egyszerűen nem bírok régi filmeket nézni. múltkor hitchcockkal is megszenvedtem még a jobb filmjeivel is..S.Agüero írta:Mondjuk nekem még hátra van jó pár klasszikus, amire még nem vitt rá a lélek.

ha egy embernek van 1027 könyve, meg 5839 novellája és betegesen filmesítenek mindent, akkor törvényszerű, hogy a nagy része B kategóriás leszFeast4 írta:A könyv zseniális volt, de a film...Mint a legtöbb SK film...

A régi Az-t én csipáztam...Feast4 írta:A bilincsben nekem is nagy kedvencem.visca el barca írta:soha nem gondoltam volna h a kedvenc stephen king könyvemből egyszer film lesz, de örülök neki h megcsinálták. meg annak is h csak netflixen lesz elérhető így nem kell rá 5943 évet várni![]()
https://www.youtube.com/watch?v=twbGU2CqqQU" target="_blank
Amiből még nagyon hiányolok egy normális feldolgozást az a Rémkoppantók.A könyv zseniális volt, de a film...Mint a legtöbb SK film...
A bilincsben nekem is nagy kedvencem.visca el barca írta:soha nem gondoltam volna h a kedvenc stephen king könyvemből egyszer film lesz, de örülök neki h megcsinálták. meg annak is h csak netflixen lesz elérhető így nem kell rá 5943 évet várni![]()
https://www.youtube.com/watch?v=twbGU2CqqQU" target="_blank

Én megnéztem.visca el barca írta:volt vki tegnap "it-ezni" moziban? vagy tervez menni napokban?
Ezt otthon igen nehéz lemodellezni, mozi kell hozzáS.Agüero írta:Kifejezetten jó, ha van egy olyan jelenet, ahol a filmben sem szólal meg senki, és síri csend van közben.

Én is megyek majd, de szerintem csak jövőhéten. Ha normális emberek vannak a moziban, és nem beszélnek a film közben, akkor nincs baj a horrorfilmmel moziban.soadroli írta:én vasárnap megyek, már várom. kár hogy csak szinkronosan adják.visca el barca írta:volt vki tegnap "it-ezni" moziban? vagy tervez menni napokban?