Nero. írta:
Benzema meddig nem lesz?
3-6 hét között, írnak mindent
optimus írta:
ha megnézed a cr párti, madridi nyilatkozatokat is, már rég(3-4-5 éve) nem mondanak olyant hogy "Cr a világ legjobbja", hanem mindig másra hegyezik ki. tavaly volt a "ő nyerte a legtöbb címet. bl, eb erre aranylabda jár", egy szóval nem mondta senki, hogy ő a világ legjobbja, az volt tolva hogy nyert 2 címet -> aranylabda. tavaly az kapta aki bl-t és eb-t nyert
a tavalyi után nem érdemes 1 másodpercig sem agyalni, idegeskedni az aranylabdán, a díj szó szerint 1 marketingdíj lett, semmi több, az kapja akire éppen rá akarják húzni az aranylabdás jelzőt, és messze nem az aki a legjobb játékos/ legjobb egyéni teljesítményt nyújtotta a tavalyi évben
Épp Zidane nyilatkozta tegnap, hogy CR a világ legjobbja, és nem ő volt az egyetlen a közelmúltból. Nero írta (szintén Messi topicjában), hogy a madridisták közül is a legtöbben elismerik h ki a jobb, komplettebb játékos, én is elismerem, ezerszer leírtam már, de amit néha beírnak egyesek Ronaldóval kapcsolatban, az igencsak komikus.
Az Inzaghi-szint viccnek is rossz, azt meg a tegnapi meccsetek után írta valaki, hogy a tavaszi Clásicón jött ki igazán h melyikük mekkora hatást tud gyakorolni a játékra. Igen, ott Messi tényleg sokkal jobb volt, de akkor miért nem kerül említésre pl. a barcelonai szuperkupa-meccs, ahol CR 5 perc alatt többet csinált, mint Messi az egész meccsen? A színészkedést is felhozta valaki ebben a topicban két napja, mikor már kb. 2 éve nem volt valódi színészkedése. A tavalyi szezon után tényleg nem érdemes sokat beszélni a BL-ről, mert Messi egyetlen komoly meccsen sem tudott húzóember lenni, CR meg kb. az összesen. Korábban ilyen esetben ment a "Ronaldo csak kiscsapatoknak lő gólt" szöveg, most az egy dolog h Messire nem mondjátok rá, de még CR-t állítják be egyesek "hibásnak", amiért 32 évesen már csak befejezőt képes magas szinten játszani. Önmagában persze az Aranylabda még megfordulhat ősszel, de azt vitatni, hogy ki nyújtott tavaly jobb teljesítményt.... Recrea meg PUYOL közelmúltbeli kommentjét nagyon adom a témában... Messi tényleg jobb, ezt sztem sem vitatja pártatlan ember, csak az érme másik oldalán meg ott van, hogy egyesek semmibe sem nézik Cristianót, pedig all-time top5 játékos a karriere, statjai, egyéni teljesítménye alapján. És értem h ez nem madridista fórum, meg ne ugassak bele, de őszintén nem hiszem h ettől NSO szinten kellene tolni a dolgokat ebben a témában.