Elöször fórumtársunk nevével olvastam. Ha így értve olvassátok el, egy peppet homokos :DDDInitom írta:Mondok jobbat. Finom palesz ,jéghidegen a szádba és tartsd bent amíg nem meleg.
Offtopic
-
- Az Év fórumozója 2013
Unicum? Senki?
Egyik legjobb.
A jó kis házi pálinkát én sem vetem meg, de ezen a téren az osztrákoknak sincs okuk szégyenkezni egyébként.
Olyan étteremben/vendégházban, amelyet egy-egy család vezet, érdemes összebarátkozni velük, mert ha a családfőt jókedvében találjuk, akkor egy idő után elkezdi kínálgatni az embert a jó kis házi pálesszel, feketecseresznye, málna, barack, és még sorolhatnám. Zseniálisak.
Rozé viszont bármikor jöhet.

A jó kis házi pálinkát én sem vetem meg, de ezen a téren az osztrákoknak sincs okuk szégyenkezni egyébként.

Az én kapcsolatom a vörösborral egy kellemetlen este után mélypontra jutott, jó pár évvel ezelőtt, azóta én is messziről elkerülöm.palesz77 írta:Ha meg nem rövid, akkor sör vagy száraz fehér bor. Vöröset vagy 8-10 éve nem ittam már, szörnyű tinédzser emlékek..

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2017.09.19. 15:29:19-kor.
én minden töményet utálok, de persze mindig megiszom vmi kísérővelpalesz77 írta: Ennyire nem tudom mikor pörgött amúgy topic a fórumon, rohadt alkoholisták..Rövidnél nálam is a jéger játszik leginkább, meg a vodka. Szörnyű magyar vagyok, de a pálinkát én se szeretem annyira, mondjuk háziból általában a festékmaró fajtát ittam csak.

én is csak az édeset meg a félédéset iszom meg, a száraz menjen csak a pörköltbeS.Agüero írta:Na, én meg a száraz borokat nem bírom meginni, édesszájú vagyok...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Kezdem kellemetlenül érezni magam..Initom írta:Mondok jobbat. Finom palesz ,jéghidegen a szádba

Ennyire nem tudom mikor pörgött amúgy topic a fórumon, rohadt alkoholisták..

Ha meg nem rövid, akkor sör vagy száraz fehér bor. Vöröset vagy 8-10 éve nem ittam már, szörnyű tinédzser emlékek..

Jager-tej kombó parádés, ezt én is tudom bizonyítani.MQuCsabi írta:Jagerhez igyatok tejetelveszi az utóízét
De egy jó purple drank-nél nincs jobb. Kár, hogy deepweb-ről kell rendelni hozzá kodeines köptetőt.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
én tavaly somersbytől csíptem be kicsit, kb 20 üveg utánS.Agüero írta:Én életemben először sörtől rúgtam be, nem valami jó érzés, mikor visszajön, mert rohadt keserű.

Initom írta:Mondok jobbat. Finom palesz ,jéghidegen a szádba és tartsd bent amíg nem meleghajszalereken úgy felszívódik ,hogy öröm lesz rád nézni
egyszer csináltam ilyet tanácsra, amikor begyulladt a fogam... kegyetlen...
Pont két hete kóstoltam, testvérem kapott ajándékba. Finomnak finom volt, de mint ha egy az egyben sütő rumot ittam volna. Olyan mintha egy jó fajta kókuszgolyót innál csak kókusz nélkül.visca el barca írta:
bár itthon nem sok helyen kapni, próbáld ki a black spiced verzióját, az egyik legjobb fűszeres rum amit valaha ittam

Látom mindenkinél nagyon megy a jager, nálam viszont az olyan mint a Magyar Vándorban a kumisz. Már csak a neve is rossz emlékeket idéz fel bennem.

Mondok jobbat. Finom palesz ,jéghidegen a szádba és tartsd bent amíg nem meleg
hajszalereken úgy felszívódik ,hogy öröm lesz rád nézni 

Abi & Tito
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Fény jó. Pécsen tavasszal egyetemi napokon az istennek se bírtam berúgni, pedig már duplatequiláztunk hajnal 3kor de semmi haszna nem volt, aztán megtaláltuk a fényes pultot....volt 12 féle, mindből ittam kettőt.Initom írta:Igyatok fénytjó az szörpbe,de nesteaba is. Ha nagyon eldurvult a buli akkor még Jagerbe
1 üveg több embert is képes lehet eltenni,bár amikor megszokod nehezebb

4szer hánytam akkor 2 órán belül, meg aludtam a vécében egy órát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Igyatok fényt
jó az szörpbe,de nesteaba is. Ha nagyon eldurvult a buli akkor még Jagerbe
1 üveg több embert is képes lehet eltenni,bár amikor megszokod nehezebb 
Amúgy captain,ír whiskyk,minőségi borok,búzasörök. Ilyeneket iszok ha adni akarok a májamnak plussz pár hetet.
Ha nem akkor jöhet minden ami nem annyira gagyi
boroskola rulez'.

Amúgy captain,ír whiskyk,minőségi borok,búzasörök. Ilyeneket iszok ha adni akarok a májamnak plussz pár hetet.
Ha nem akkor jöhet minden ami nem annyira gagyi

Abi & Tito
Ez kell a magyar fórumozónak, politika meg alkohol. Egyből beindul a kommentelés 
Amúgy meg a legjobb pia a pult alóli feles, szilva, vegyes, mindegy. Évek óta fogy, nem megy ki a divatból, a statisztika pedig nem hazudik

Amúgy meg a legjobb pia a pult alóli feles, szilva, vegyes, mindegy. Évek óta fogy, nem megy ki a divatból, a statisztika pedig nem hazudik

- visca el barca
- Presidente del Barça
jó pálinka, rossz pálinka...recrea írta:...
apám szokta mindig mondani, hogy rossz bor nincs csak rossz borivó

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Egy ideje pálinkában a kedvencem az Irsai Olivér.
Ebből meg már szerencsére kinőttemS.Agüero írta:Ilyenkor szokott az jönni, hogy "B*zi, aki nem iszik!"Egyébként múltbamból fakadóan mindenki tudja, h keményen iszok, viszont amit nem szeretek/ami pocsék/amit nem akarok meginni, azt nem fogom, egyféleképpen tudom megúszni ezt, ha kb vérig sértem azt, aki kínál vagy fizet, mert a tököm tele van azzal, h a magyar nem érti a "nem" szót.![]()

Pálinka az mindig van nálam, csak idei barack nincs még

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ilyenkor szokott az jönni, hogy "B*zi, aki nem iszik!"Egyébként múltbamból fakadóan mindenki tudja, h keményen iszok, viszont amit nem szeretek/ami pocsék/amit nem akarok meginni, azt nem fogom, egyféleképpen tudom megúszni ezt, ha kb vérig sértem azt, aki kínál vagy fizet, mert a tököm tele van azzal, h a magyar nem érti a "nem" szót.

Szomorúan hallom, hogy nincs nálad még/már pálesz, legközelebb legyen!

Ha véletlen kapunk Márton és lányait, akkor azt anyám vízkőtelenítésre használja a fürdőben, a matheus spiritnél is simán beleszaladhattál 60 fokosba, azért az nekem is fáj, de elég 48 fokosra is főzni, azon felül már nekem se jön át. Ettől még lehet, h te nem szereted.
Idegenben én se szeretek pálinkát inni, mert kb olyan, mint a halászlé, h mindenki azt hiszi, h az övé a legjobb, és ezt hatalmas átéléssel tudja bizonygatni töltés előtt. Egyébként múltbamból fakadóan mindenki tudja, h keményen iszok, viszont amit nem szeretek/ami pocsék/amit nem akarok meginni, azt nem fogom, egyféleképpen tudom megúszni ezt, ha kb vérig sértem azt, aki kínál vagy fizet, mert a tököm tele van azzal, h a magyar nem érti a "nem" szót.
Matyi, már van idei...sajnos még nem nálam
Idegenben én se szeretek pálinkát inni, mert kb olyan, mint a halászlé, h mindenki azt hiszi, h az övé a legjobb, és ezt hatalmas átéléssel tudja bizonygatni töltés előtt. Egyébként múltbamból fakadóan mindenki tudja, h keményen iszok, viszont amit nem szeretek/ami pocsék/amit nem akarok meginni, azt nem fogom, egyféleképpen tudom megúszni ezt, ha kb vérig sértem azt, aki kínál vagy fizet, mert a tököm tele van azzal, h a magyar nem érti a "nem" szót.
Matyi, már van idei...sajnos még nem nálam

- MatyiG
- Adminisztrátor
Tanúsíthatom!recrea írta:Aki szerint büdös a házi pálinka vagy öklendezik tőle, az még sosem ivott jó pálinkát.
Apám olyan kajszit csinál, h baráti körben először szép szóval könyörögnek, aztán fenyegetnek, h adjak el nekik 6000-ért, de nem tudok, mert nincs mennyiség, azt az évi 20-25 litert megisszuk mi

Már ezért megéri találkozóra eljönni, hátha csurran-cseppen egy feles belőle.