Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát én a hubitól vertem be, mint az atom, vagy 38 éve, azóta már az illata is felborít. Van valami abban, hogy az ilyen emlékek oltanak be bizonyos piák ellen.visca el barca írta:a royal az még iható, de a kalinka, te jó ég, annak olyan rossz íze, hogy konkrétan még a tescos vodka is jobb nála.
pfej. a next viszont jó, bár az nem olyan erős. na meg a hubiGareth Tello írta:Unicum? Senki?nálam az volt kedvenc gyógynövényes cucc, jobban szerettem mint a jagert.
unicum mellett a másik rövid amit soha az életben nem tudtam meginni az konyak voltde nem hogy magában, még kólával sem, már a szagától is rosszul voltam
hé nagy öregek,
éva vermouth?16 évesen disco előtt midig azt verettük
nem csodálom ha nem iszol már 6(?) éve, én sem innék ha ilyeneket toltam volna sztemvisca el barca írta:
hé nagy öregek,
éva vermouth?16 évesen disco előtt midig azt verettük
pfej. a next viszont jó, bár az nem olyan erős. na meg a hubiGareth Tello írta:Unicum? Senki?
Ennyi erővel mosogatólevet is ihatnálS.Agüero írta:Ja, az lehet, mert mi Royalt szoktunk általában inni, de nekem egyszer elég volt tisztán.Naranccsal vagy sprite-tal viszont nem rossz.
A gyereket meg kikérem magamnak!![]()
Én csak azt iszom és a saját gyümölcsből főzetett pálinkámat, ha van társaság, mert fene a szokásom, de egyedül nem esik úgy.bowlinggolyo írta: Viszont kiegészíteném egy pár pohár finom whiskey-vel a palettát, ahogy elnéztem kevesen írtátok. Egy érlelt scotch füstös íze.
nem az h rossz lesz, hanem konkrétan semmit nem érzel a vodkából. pont olyan mintha sima dinnyét ennél.S.Agüero írta:Erről már én is hallottam, de még nem mertem kipróbálni.Az íze amúgy a vodka miatt rossz is lesz? Tisztán nem bírom meginni a vodkát, azért kérdezem.
Ez azért van mert minősíthetetlen vodkát iszolS.Agüero írta:Erről már én is hallottam, de még nem mertem kipróbálni.visca el barca írta:nyaranta még nagy sláger volt nálunk a dinnye, meglékeled 3-4 helyen, telelövöd vodkával, beteszed a hűtőbe, másnap 4-en megeszitek és simán fekszetek 2-3 deci vodkától.Az íze amúgy a vodka miatt rossz is lesz? Tisztán nem bírom meginni a vodkát, azért kérdezem.
Meglátszik, hogy gyerek vagy mégS.Agüero írta:Na, én meg a száraz borokat nem bírom meginni, édesszájú vagyok...
Erről már én is hallottam, de még nem mertem kipróbálni.visca el barca írta:nyaranta még nagy sláger volt nálunk a dinnye, meglékeled 3-4 helyen, telelövöd vodkával, beteszed a hűtőbe, másnap 4-en megeszitek és simán fekszetek 2-3 deci vodkától.
majd megnőssz egyszer, és elhagyod a hülyeségeket.S.Agüero írta:Na, én meg a száraz borokat nem bírom meginni, édesszájú vagyok...
Elöször fórumtársunk nevével olvastam. Ha így értve olvassátok el, egy peppet homokos :DDDInitom írta:Mondok jobbat. Finom palesz ,jéghidegen a szádba és tartsd bent amíg nem meleg.
Az én kapcsolatom a vörösborral egy kellemetlen este után mélypontra jutott, jó pár évvel ezelőtt, azóta én is messziről elkerülöm.palesz77 írta:Ha meg nem rövid, akkor sör vagy száraz fehér bor. Vöröset vagy 8-10 éve nem ittam már, szörnyű tinédzser emlékek..
én minden töményet utálok, de persze mindig megiszom vmi kísérővelpalesz77 írta: Ennyire nem tudom mikor pörgött amúgy topic a fórumon, rohadt alkoholisták..Rövidnél nálam is a jéger játszik leginkább, meg a vodka. Szörnyű magyar vagyok, de a pálinkát én se szeretem annyira, mondjuk háziból általában a festékmaró fajtát ittam csak.
én is csak az édeset meg a félédéset iszom meg, a száraz menjen csak a pörköltbeS.Agüero írta:Na, én meg a száraz borokat nem bírom meginni, édesszájú vagyok...
Kezdem kellemetlenül érezni magam..Initom írta:Mondok jobbat. Finom palesz ,jéghidegen a szádba
Jager-tej kombó parádés, ezt én is tudom bizonyítani.MQuCsabi írta:Jagerhez igyatok tejetelveszi az utóízét
én tavaly somersbytől csíptem be kicsit, kb 20 üveg utánS.Agüero írta:Én életemben először sörtől rúgtam be, nem valami jó érzés, mikor visszajön, mert rohadt keserű.
Initom írta:Mondok jobbat. Finom palesz ,jéghidegen a szádba és tartsd bent amíg nem meleghajszalereken úgy felszívódik ,hogy öröm lesz rád nézni
Pont két hete kóstoltam, testvérem kapott ajándékba. Finomnak finom volt, de mint ha egy az egyben sütő rumot ittam volna. Olyan mintha egy jó fajta kókuszgolyót innál csak kókusz nélkül.visca el barca írta:
bár itthon nem sok helyen kapni, próbáld ki a black spiced verzióját, az egyik legjobb fűszeres rum amit valaha ittam