Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondhatjuk úgy is, hogy Primadonna eltávozott tőlünk. Én örültem bizonyos értelemben a távozásának, hiszen így végre Valverde tud csapatot építeni és kevesebb egot kell kezelnie az öltözőben. Ez kezd megvalósulni és kíváncsi leszek mi lesz a szezon hajrára velünk.Subinho írta:Neymar viselkedése nagyon nevetséges, mint egy kis hüle ovodás. Az látható, hogy kicsit sokat képzel magáról, nagy lett az arca. A csapategységnek szerintem jót tett az ő távozása. El sem tudom képzelni mi lett volna nálunk, ha nincs előtte a sorban egy Messi!
Mindenesetre Emerynek kellene ezt lerendezni. Gyerekek, mindketten akarjátok a szabikat, tiziket, akkor egyszerű, első te, legközelebb te. Ennyi. Cavani rúgta legutóbb, legközelebb Ney, utáva megint Cavani. Egyszerű ez!
Csak ez sem lesz jó egyiknek sem, mert most ugye az erősebb kutya dolog megy...
Na akkor lenne az, hogy OK, akkor ha ez így nem jó, akkor mostantól más rúgja, pl. Verratti
sikeres, szep, elerhetetlen no. persze hogy egybol "ribanc" sok ember szemeben.Nero. írta:Palvin Barbi mit követett el? Vagy csak a szokásos fars magyar duma mert sikeres és jó élete van?Stalkyard írta:Ez a gyerek sem válik szimpatikusabbá mostanában.
Majd Palvin "NemzetRibanca" Barbi beveszi neki aztán megnyugszik a drága.
Meg alapból presztizs kérdés. Évek óta ott van, mindig ő lövi, méghozzá 80,7%-os teljesítménnyel ami nem rossz. (Neymar-é egyébként 80%.) Érthető, hogy nem engedi át csak úgy.visca el barca írta:cavani azért cirkuszol, mert neki az esetleges gólkirályi cím mellé súlyos plusz pénzek járnak, érthető ha nem akarja elengedi az évi + 1 millát.
Aham, igy van, mert anélkül senkiről se lehet véleményt formálni, hogy fars, irigy, "magyar" lennék.Nero. írta: Palvin Barbi mit követett el? Vagy csak a szokásos fars magyar duma mert sikeres és jó élete van?
kb ennyi lehet az ok, jó magyar népnek ez elég is.Nero. írta:Palvin Barbi mit követett el? Vagy csak a szokásos fars magyar duma mert sikeres és jó élete van?Stalkyard írta:Ez a gyerek sem válik szimpatikusabbá mostanában.
Palvin Barbi mit követett el? Vagy csak a szokásos fars magyar duma mert sikeres és jó élete van?Stalkyard írta:Ez a gyerek sem válik szimpatikusabbá mostanában.
cserébe elküldenek évi 40 góltrecrea írta:Neymar meg felzabálja Cavanit, jobb is, eladhatóbb is, fiatalabb is, és rá akarják építeni a Párizst.
Azért azt is megnézném, ahogy Torghelle Sanyi kezéből kikapod a bogyóthajnesz írta:Balotelli: "Tőlem meg se merte volna kérdezni Neymar, hogy rúghatja-e a büntetőt"![]()
Ezzel kb egyezek is. A világon 2 embertől nem merném elvenni a labdát ilyen esetben, az egyik ő, a másik Zlatan
Messi és közte mi volt? Semmi.Vakmacska írta: Milyen balhé lett volna közte, meg CR között, ha a habfehérekhez ment volna?
Ez a hír volt már egyszer videoval is szóval nem nagy újdonság. Nem gondolom, hogy akkora balhé lenne, mint azt írják, de az azért könnynen elképzelhető, hogy úgy ment oda, hogy biztos volt benne, hogy ő lesz a kiskirály és ha nem lesi mindenki a kívánságát nem tetszik neki. Ez a mentalitás azért itt is megvolt benne, csak itt azért volt egy Messi, plusz az elején egy Xavi, aki helyretette volna, meg az első két szezonjában nem volt akkora sztár, mint most.Normandia írta:Azért erre a hírre sokat nem adnék. Eléggé erőltetettnek tűnik nekem.davi10 írta:Kezdődik a hiszti
Megsértődik, 2 év múlva elmegy a Citybe, de rájön, hogy ott sem fenékig tejfel minden, aztán 30 évesen elmegy Kínába/Katarba/USA-ba.