Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

azért választottam a te hsz.-edet, mert a Bale-re vonatkozóval különösen egyetértek, de a többi is ül.Nero. írta:Amúgy ha Bale sarkazása bemegy az simán az év gólja (nyilván örülök a Real vereségének, de az a pali megérdemelte volna azt a gólt amúgy mert jogtalanul kap rengeteg ürüléket a nyakába), plusz a végén megint nagyon bekerítették a Betist mint a Valenciát.
Centiken múlt most is, nem felejtettek el focizni Madridba. Lehet hogy idén a bajnokságból hamarabb kiszállnak (még ezt se kiabálnám el), de a BLbe életveszélyesek lesznek megint.
Azért abban az ívelősdiben elég jók, akár rögzített helyzetről akár beadásról van szó, nálunk pedig az a hétvégi fejes ellenére is gyenge pont.S.Agüero írta: Azért ennyire ne féljünk már tőlük. Oké, én nem láttam a SZK-t, de a jelenlegi papírforma inkább fordítva lenne szerintem...
Ugyanazt látom, amit tavaly, ha elfogy a tudomány, akkor mennek az ívelések, nincs más forgatókönyvük.
Azért ennyire ne féljünk már tőlük. Oké, én nem láttam a SZK-t, de a jelenlegi papírforma inkább fordítva lenne szerintem...mert jelenleg a papírforma az az, hogy a két klasszikuson jó, ha 1 pontot tudunk majd szerezni.
válogatott szünet előtt van két meccsünk még, ha jól nézem, azokat be kell húzni mindenképpen,aztán atma. ott is nyerhetünk, simán háromesélyes a bugi.Nero. írta: Nemrossz eddig, de nekünk továbbra is hozni kell a kotelezoket mert ez a 7 pont egy hét alatt leapadhat.
Nemrossz eddig, de nekünk továbbra is hozni kell a kotelezoket mert ez a 7 pont egy hét alatt leapadhat.csababarca írta:ez sem rossz azért.recrea írta:7 pont az a 6![]()
Még szeptemberből is van hátra 1 forduló, de már 7 pont előny
Én pont hogy nemetooka9 írta:És ott a meglepi a végére.Jobban is alszom ezekután.
ez sem rossz azért.recrea írta:7 pont az a 6

Kegyetlen, ahogy kivannak, nem is tudom mikor láttam ilyet. Case meg sztem még egy meccset tudna játszanicsababarca írta:fárad a betis már, egyre jobban nyomnak...de jó lenne kibírnák![]()
6 pont előnnyel már el lehetne gazdálkodni ősszel.