2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tényleg, itt van (tweetek és válaszoknál). Meglátjuk mit mondanak, ha elérjük a 16 ezret.davi10 írta:Van egy twitter bejegyzése, ami érdekes módon csak telefonról látható (nekem legalábbis).
Veurem que diuen quan superem les 16mil... (hunyorgós-mosolygós fej, posztolva szeptember 23-án.
Ha Laporta nyújtotta volna be az indítványt, valószínűleg a socik jobban fel is figyeltek volna rá.Nero. írta:Nem volt konkurencia. Laportanak átadtam volna a klubot, Beneditonak nem.
Nem volt konkurencia. Laportanak átadtam volna a klubot, Beneditonak nem.Cestus írta:Beneditonak úgy érzem, lefőtt a kávé. A határidőhöz közeledünk (bármelyik nap is lesz végül), de semmi hír. A Girona-meccs után semmi életjelet nem adott magáról, pedig minden meccs után volt valami twitteres szösszenete legalább.
És mi a franc akadályozta meg őket ebben eddig?MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy kb. 1 hete mondta azt Benedito hogy eddig csak meccsekre fókuszáltak, viszont nemsokára elkezdenek házról házra járni, és egyéb dolgokat bevetni, és minél több helyen részt venni.
visca el barca írta:offdavi10 írta:Mondjuk az Eibar ellen közel sem volt teltház
With only 51,645 spectators, yesterday was the lowest attendance for a Barça home game in La Liga since 2008-09
nem csoda, kedd 22 óra...
offdavi10 írta:Mondjuk az Eibar ellen közel sem volt teltház
Ja, erre gondolt, ezt olvastamvisca el barca írta:nesze Te lustaságrecrea írta:Foglalja már össze valaki légyszi.![]()
from palesz, kb 2 héttel ezelőttről
- innentől nyár elején lesznek az igazolások rendezve
- sokkal komolyabb tervezés lesz körülöttük
- nem csak az edző kérésére jönnek játékosok, hanem előre gondolnak a klub jövőjére is az igazolásoknál
- jobban bízunk a fiatalokban, és megpróbálunk inkább tehetséges játékosokat vadászni
- jobban lesznek kezelve az eladások
nesze Te lustaságrecrea írta:Foglalja már össze valaki légyszi.
Nem rossz koncepció, csak már eddig is alkalmazni kellett volna.palesz77 írta:Így tudom csak, én is google fordítóval olvastam el anno.recrea írta:Milyen szép ígéretektől beszélsz Palesz?
Így tudom csak, én is google fordítóval olvastam el anno.recrea írta:Milyen szép ígéretektől beszélsz Palesz?
Ezt nagyon elnagyolod. Az elnök feladata az, hogy megtalálja a megfelelő embereket minden posztra, akikre később hagyatkozhat a döntéseinél. Ha pocsék edző kerül a klub élére az nem azért van, mert Barto azt mondta, hogy akkor xy lesz és pont. Van egy csapata, aki kinéz x számú edzőt és közülük választanak végül, illetve elmondják az elnöknek, hogy szerintük a jelöltek közül xy lenne a legjobb, mert "..." Normális esetben az elnök hallgat is rájuk. A pénzügyekre ugyanez igaz. Szerinted Laporta, mint jogász profi közgazdász is volt? Nem tudom a pontos végzettségét, csak annyit, hogy ügyvéd volt, de ha nem a pénzügyi ágazatra szakosodott, akkor kétlem, hogy az ő "felelt volna a pénzért". Persze, ő felelt, de közvetetten, azok munkáján keresztül, akiket ezzel megbízott. És itt jutunk el oda, hogy a projektek, pénzügyek, sportszakmai sikerek mind-mind az elnök felelősségéhez tartoznak, mert ő dönt azokról, akik ezekért a területekért felelnek. Ha a klub eredménytelen és kulcsjátékosokat veszít az bizony az elnök és az őt képviselő stáb sara. Barto-nak pedig igenis mennie kell.Bob_Marley írta:Tudom hogy írtad palesz77, hogy nem tartod nagy dolognak, mert adva volt a lehetőség, de én nem így mondanám a szponzori szerződéseket. És egy elnök alapvetően a pénzért felel, a kiválasztott emberei meg a szakmai dolgokért. Az eredményesség annyiban neki tudható be, hogy jót embert hozott Valverde személyében, előtte Enrique személyében. Hozzáteszem, hogy pont a pénzügyi dolgok miatt simán leváltanám, mert magasak a fizetések és sérüléstől függetlenül, óriásit kockáztatott Dembelé esetével, amit sokkal inkább egyfajta nyomásnak engedve húzott meg, ami már régen rossz, ha valaki bármiféle érzelem alapján dönt. De az "ördögűzést" nagyon nagy túlzásnak tartom.
Mondjuk a jó kezdés nem teszi semmissé azt, amit a pályán kívül műveltek, de a szavazatok számán látszik, hogy a socik is hasonlóan vélekednek mint te. Mindegy, én most csak abba bízok már, hogy valami csoda folytán megemberelik magukat, és betartják a szép ígéreteik Bartoék amit nemrég a Mundo szupertitkos tervként közölt. Gondolom érzik ők is, hogy ez nem sokon múlt most, és több dobásuk jó eséllyel nem lesz már..JimmyJump írta:Semedo nagyszerű játéka, illetve Paulinho és Valverde biztató kezdése azért mutatja, hogy mennyire túlzóak voltak a kritikák a vezetőség felé, nem véletlenül vannak ott ahol, és nem mi irányítunk a fotelből. Nyilván a simlis ügyek, füllentések elítélendőek, de őszintén szólva engem kevésbé érdekelnek, amíg a klub versenyképes a pályán és azon kívül is.
Magam is sokat hánykolódom emiatt. Mi is lett volna az ideális időpont? Nehéz megmondani...Kovbal88 írta: Tényleg nem jó időpontot választott, ez az öt győzelem és a Juve legyőzése nem segít neki. De meglehet a dolog.