2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Perez sajnos szerintem is veszélyfaktor ezen a téren. Zidane hisz ebben a modellben és egyelőre úgy tűnik, az elnök teljes mellszélességgel mögötte áll, de nem biztos, hogy ez egy nullás idény végén is így lenne. Pontosabban szinte biztos, hogy nem. Persze egy ideális világban lehet, csak sajnos nem olyanban élünk...P.U.Y.O.L. írta:...Szerintem is így van, azonban Perez nem az a fajta, aki egy kupa nélküli szezon után ne vadulna meg és borítaná az irányt, amin elindultatok. Így nem hiszem, hogy belefér mostanában egy gyengébb szezon. Szerintem jönne 1-2 sztár és menne pár tehetséges (akár későbbiekben meghatározó) játékos.tibcsaninja írta:...
Valóban semmilyen garancia nincs arra, hogy az ígéretes fiatalok hozzák majd a tőlük elvárt szintet. Sem nálatok, sem nálunk. Azonban én hiszek Zidane-ban, vagyis remélem, jól gondolom, hogy manapság nála jobban nem sokan látják ezt a játékot. Persze a francia is mellényúlhat, sőt! De van annyira jó szeme a focihoz, hogy meglássa a potenciált valakiben, megítélje, kiből milyen szintet lehet kihozni, a többi pedig már a játékosokon (is) múlik. Nem tudom, talán Luchonak ebben volt balszerencséje a végén.El Pistolero írta:De mi van akkor, ha ezek a játékosok nem hozzák azt a teljesítményt, amit vártak tőlük?
"Bart és bandája meg kell hagyni, idén piszkosul belecsaptak a lecsóba. Hogy ki mit hoz a konyhára, az még persze elválik, de első blikkre nagyon úgy fest, hogy sikerült felrázni a keretet, leadni a ballasztot, és a régóta kritikák kereszttüzében izzó cserepadot pedig olyan szinten felturbózni, hogy néhány (pl. a jelen pillanatban három) kezdőjátékos hiányát is képesek vagyunk megfelelő szinten pótolni.albicelesteX írta:...
Korrekt írás.tibcsaninja írta:...
Az előnyszabály figyelembevételével! Nem kell azonnal megszakítani a játékot. Ha nem reklamál, illetve "nem avatkozik játékba" (zavarja az ellenfelet, megjátssza a labdát, megkísérli megjátszani azt, stb.) addig lehet hagyni. Majd ha megszakad a játék, utána kell szankcionálni. Viszont ha már gólt szereznek, akkor vissza kell vonni a gólt. Az már kicsit mókásabb szitu.MesQueUnClub írta:A hivatalos szabálykönyv asszem azt írja csak, hogyha ilyesmi történik akkor a sporinak azonnal félbe kell szakítania a meccset, és a cserejátékosnak el kell hagynia a játékteret (tegnap pont szóbakerült a téma haverral mindjárt visszakeresem a képet)
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=59C72CF5" target="_blank
A hivatalos szabálykönyv asszem azt írja csak, hogyha ilyesmi történik akkor a sporinak azonnal félbe kell szakítania a meccset, és a cserejátékosnak el kell hagynia a játékteret (tegnap pont szóbakerült a téma haverral mindjárt visszakeresem a képetNero. írta:Nem szoktam birozni meg amugy is kikaptak, de hivatalosan nem bukták volna azonnal a meccset amiért volt hogy 12en voltak fent egyszerre?
Szerintem nem, kézilabdában ilyenkor kiszórnak valakit két percre, aztán csókolom.Nero. írta:Nem szoktam birozni meg amugy is kikaptak, de hivatalosan nem bukták volna azonnal a meccset amiért volt hogy 12en voltak fent egyszerre?
Ezt most vagy a Barca média gépezete vágta össze, hogy manipulálják a közvéleményt, vagy a Betis-es srác akarta eltörni Roncika lábát.El Pistolero írta:
https://twitter.com/SIPHIWE_GTZ10/statu ... l_labdarug" target="_blank ... os-2593275
Természetesen ez sem ért semmit
Tényleg több, 39 lövésnél tart a bajnokságban. Viszont CR-nek tényleg 12 volt tegnap.BarcafanTomee írta:Szóval Messi kb 24-5 lövésnél tarthat, de szerintem van ez több is.
Madridnak még tegnap volt 27 lövése. Létezik, hogy mind CR volt?
paulinho meg pont annyit mint a BBCS.Agüero írta:És Messi annyi gólt lőtt a Ligában, mint a RM összesen.
Ez nem hiszem, hogy igaz. Messi ugye lőtt 9 gólt meg 3-4 kapufát. Már ez 12-13 + meccsenként rá számolhatunk még 3 lövést. Szóval Messi kb 24-5 lövésnél tarthat, de szerintem van ez több is.Messias2 írta:Az megvan, hogy CR-nek annyi lövése volt tegnap, mint Messinek eddig az egész szezonban!?
Hatékonyság.
https://twitter.com/SIPHIWE_GTZ10/statu ... l_labdarug" target="_blank ... os-2593275S.Agüero írta:2017. február. (a Real Madrid vezeti a bajnokságot): "Ismerjük Piquét, az ő képzeletbeli világában mindenki ellene van. A játékvezetők néha adnak, néha rosszul döntenek az esetedben, a profi játékosok fel vannak erre készülve. Nem fogunk beszállni ebbe a vitába, mivel nem tudunk ez ellen tenni, így felesleges. Megnyertük a mérkőzést, ezzel megvan az újabb három pont és továbbra is vezetjük a bajnokságot, ez a lényeg."
2017. szeptember. (a Real Madrid hét pontos hátrányban van az élen álló katalánokkal szemben): "Kár a játékvezetők ténykedéséről beszélni, mivel csak rosszabb lesz a helyzet. Tiszteletben kell tartanunk a munkájukat, ők mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobban végezzék a munkájukat. Nem tartom fontosnak a játékvezetők bírálását, mivel már nem lep meg, hogy a Barcelona olyan szituációkban kap büntetőt, amikre mi nem."
Hogy is van ez?
És ezt honnan veszi?Veidt_madridista írta:jó kis kamu idézeta riporter kérdezte meg, hogy a Barcelona miért kap ennyivel több tizenegyest, és annyit mondott Ramos, hogy a Real Madridnak sokkal nehezebben fújnak be büntetőt, mint bármelyik másik csapatnak
Magyarul nyomott egy "Piqué-t".Veidt_madridista írta:jó kis kamu idézeta riporter kérdezte meg, hogy a Barcelona miért kap ennyivel több tizenegyest, és annyit mondott Ramos, hogy a Real Madridnak sokkal nehezebben fújnak be büntetőt, mint bármelyik másik csapatnak
Korrekt megjegyzés, ismerjük el! Amúgy meg tavaly megérdemelték a bajnokságot és a BL-t is, részemről csak a tavalyelőtti BL-t nem tudtam megemészteni, ott végig piszok mázlisták voltak.Messias2 írta:Zidane: "Last year we won games maybe we did not deserve, now it is the opposite."
ZZ egyébként jól látja a dolgot.
Tavaly mennyire kellett volna nekünk, az a néhány pont ami most megvan, vagy tavaly előtt a Realnak 1 pontocska. Minden pont számít. Ezt megtanulhattuk.JimmyJump írta:Utóbbi sok-sok év alapján azért a 'nem ősszel dől el a bajnokság', 'rengeteg van még hátra' és társai megállapítások nagyon ritkán jönnek be, szinte mindig látszik már az őszi bajnokikon a tendencia, hogy adott évben ki a motiváltabb, ki tudja stabilabban venni az akadályokat, hova áll inkább a szerencse és ez ki is tart a végéig. Nyilván most még nagyon az elején vagyunk, ráadásul nagyon könnyű sorsolással a hátunk mögött, de én is azt mondom, hogy 7 váratlanul elveszített pont nem nagyon fér bele egy olyan ligában, ahol összesen 20-at bukhatsz. Természetesen ez akkor áll, ha mi hozzuk azt, amit az elmúlt 10 évben.