Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Tromort77

2017.10.06. 19:41:30

Egy jó kis katalán válogatotban megnézném. :mrgreen:
MatyiG
Adminisztrátor

2017.10.06. 19:38:15

markionni írta:Barcsak egyszer mi is eljutnank arra a szintre hogy gyenge dontetlenekkel EB-t nyerunk.
Ez most hogy jött ide?

Nem visszavágás volt, meg nyilván nem is komoly, alattam írták, mennyire gólképtelenek, de azzal is lehet gólnélküli döntetleneket játszani.

Túl sokat láttok bele 1-2 hsz-be, aztán egyből ugrotok rá.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.10.06. 18:48:07

Szóval az példa nélküli, hogy valaki fiatalon 3-4 év külföldön játszás után nem a hazáját választja, pláne hogy nagyon csábítják? értem :lol:
Egy szóval sem mondtam hogy emeljenek emiatt szobrot neki, de amiket kap, köztük azt hogy nem is argentin, az azért már mindennek a teteje.

Ronaldot érdekes módon istenként tisztelik, pedig égtek már ők is csúnyát, mégsem lett elverve a por rajta olyan szinten, mint Messin.
Pont ez a baj ezen a csapaton is, alapból hatalmas a nyomás és hirtelen mindent akarnak tőlük, az ilyen Maradona-féle megnyilvánulások, mi szerint haza se jöjjenek kupa nélkül, csak olaj a tűzre.

Tudom, az ilyen helyzeteknél is őt kell elő venni, ugye? Rajta kívül hányan alakítottak ki ilyeneket az elmúlt meccseken?
https://www.facebook.com/fcbnation/post ... 8428398503" target="_blank

Ott van még a másik videó, amit lejjebb egy fórumtárs linkelt be.

Érdemes lenne megnézni hogy mennyire nagy a csapategység a Barcában, és mennyire nagy az argoknál, Messi ha lepasszolja középpályán a labdát valakinek, azt vissza sem nagyon kapja.

Így hogy lőjön gólt, mikor a KP kellős közepén játszik? 3-4 embert kicselez, aztán vagy passzol hogy elrontsák a csapattársak, vagy pedig felrúgja az 5-ödik játékos.
Amúgy tegnap is kiosztott több gólpassz értékű labdát, mit vártok még tőle? Egyszerre passzolja le saját magának a kapu elé és lője be?
Tényleg jobb lenne ha egész meccsen a kapu előtt dekkolna, mert ha valami csoda folytán oda kerülne a labda, ő sokkal nagyobb eséllyel lőné be, mert a sok balfék kihagyja a kihagyhatatlant.
markionni
Capitá del Barça

2017.10.06. 18:14:39

Barcsak egyszer mi is eljutnank arra a szintre hogy gyenge dontetlenekkel EB-t nyerunk.
EmberMessi
Barça C

2017.10.06. 17:43:51

S.Agüero írta:Majd megnyerik a vébét dontetlenekkel mint tavaly a portugálok.
mondjuk ha majd megnyerik visszatérhetünk erre a "visszavágásra"
MatyiG
Adminisztrátor

2017.10.06. 17:30:50

Majd megnyerik a vébét dontetlenekkel mint tavaly a portugálok.
Cestus
Director del Fútbol

2017.10.06. 17:11:01

Azért így kijutnak majd, a VB-re meg össze kell kapniuk magukat. Ennyire azért nem rossz a keret, hogy totálisan gólképtelenek legyenek.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.10.06. 16:44:46

Ami a pótselejtezőt illeti:

Rosszul tudtam és írtam le ide. Nem Észak vagy Közép-Amerikai csapat lesz az ellenfél, hanem Új-Zéland.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.10.06. 13:32:14

markionni írta:Egyertelmu amit irsz, viszont Barcelonaban is rengetegszer van olyan hogy a tarsak offon vannak, erre jon ez az ember es ver total egyedul 2-3at. Na mar most ez a valogatottban teljesen hianyzik.
a teljesen erős túlzás, de van benne igazság.
de ezt a válogatottat a passzaival helyzetkihasználásával talán jobban ellátja, mint a barcát. amik nem gólok, de azok lehetnének belőle, ha nem gyökérkednének a társai.

viszont az is tény,hogy ezen a meccsen is lőhetett volna gólt,gólokat, de egyszerűen valamiért nem megy úgy neki a válogatottban a góllövés. pedig nagyon akar, az látszik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
markionni
Capitá del Barça

2017.10.06. 13:27:37

Egyertelmu amit irsz, viszont Barcelonaban is rengetegszer van olyan hogy a tarsak offon vannak, erre jon ez az ember es ver total egyedul 2-3at. Na mar most ez a valogatottban teljesen hianyzik.

Meg az elozo hsz-hez hozzatennem, hogy nyilvan a legnagyobb nevet veszik elo a bukas eseten, de ezt el kell viselnie mert o az elso akit viszont sikernel a tobbi fole helyeznek. (Akar erdemtelenul is, elozo vb legjobbja pl.) Nincs ebben semmi meglepo, nyilvan nem Bigliat meg Gagot veszik elo.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.10.06. 13:06:40

markionni írta: Ezek utan ha te argentin szurkolo lennel es latnad hogy Barcelonaban megindul es golt, golokat lo (rendszerint csak a sajat maga kozremukodosevel) akkor benned is felmerulne hogy de nalunk miert nem jon ez ossze legalabb par esetben?
felmerülne, aztán rájönnék, hogy más a két csapat minősége, rendszere.

meg van a felelőssége neki is, hagy ki helyzeteket, de nézd meg hogy ebben a válogatottban még visszavontabban kell játszania, mert annyira sincs kp-n kreatív emberük, mint a barcában.
gyök kettő csatárok vannak az argentínoknál, fejben legalábbis, nézd meg a videót lentebb miket hagytak ki, csak Messi akcióiból.
gondolom ezeken kívül is akadt pár helyzet, amit nem Messi alakított ki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
markionni
Capitá del Barça

2017.10.06. 12:26:43

Persze mindig Messi az aldozat. Sot ha nem nyernek egybol csapatkent, akkor neki egyedul szemely szerint at kell mennie egy masik valogatottba ami neki dukal! Szegenyken csk-kent, otszoros Aranylabdaskent nem tudom hany Aranyciposkent elverik a port hogy mindossze 16 golt lottek a sorozatban. Milyen meglepo! Mondjuk remelem az sem zavar teged, hogy fele olyan eredmenyes sincs amit Barcelonaban produkal. Ezek utan ha te argentin szurkolo lennel es latnad hogy Barcelonaban megindul es golt, golokat lo (rendszerint csak a sajat maga kozremukodosevel) akkor benned is felmerulne hogy de nalunk miert nem jon ez ossze legalabb par esetben?
EmberMessi
Barça C

2017.10.06. 12:03:49

MessiNeymarSuarez írta:
Nero. írta:Kemeny... Sampaoli is tul van fujva amugy. De mindegy, ha kijutnak se nyerik meg.

Messi fejben nem kicsit lehet eros. Nem lehet egyszeru a tudat hogy te ciepeled egyedul a Barcat meg a valogatottat is.
Hihetetlen hogy bírja idegekkel...Vajon mennyire bánhatja a döntését?
Ehhez képest azt kapja hogy ő nem is argentin, és ő rajta verik el folyton a port, semmi hála, és köszönet hogy anno a láthatóan alakuló és sikeresnek tűnő spanyol válogatottat kosarazta ki ahol a csapattársai is játszottak, amiért a hazáját akarta szolgálni...

: BarcafanTomee : Kolumbia meccs nem kis meccs lesz, amelyik nyer, az jut ki. :lol:

Szomorú ha pótselejtezőt kell játszani, mert az méginkább kivesz Messiből.
egészen elképesztő, hogy nem hagyta ott a hazáját. bár ez rajta kívül minden játékosnál alap dolog, itt úgy látszik ez is külön pozitívum. lehet én is bekéretem magam valami erősnek gondolt válogatottba, hátha nyerek valamit :)
ezt a rajta verik el a por szöveged meg a sajnálkozást igazán abbahagyhatnád, kb most látom 40. alkalommal különböző portálokon.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.10.06. 11:11:51

Nero. írta:Kemeny... Sampaoli is tul van fujva amugy. De mindegy, ha kijutnak se nyerik meg.

Messi fejben nem kicsit lehet eros. Nem lehet egyszeru a tudat hogy te ciepeled egyedul a Barcat meg a valogatottat is.
Hihetetlen hogy bírja idegekkel...Vajon mennyire bánhatja a döntését?
Ehhez képest azt kapja hogy ő nem is argentin, és ő rajta verik el folyton a port, semmi hála, és köszönet hogy anno a láthatóan alakuló és sikeresnek tűnő spanyol válogatottat kosarazta ki ahol a csapattársai is játszottak, amiért a hazáját akarta szolgálni...

: BarcafanTomee : Kolumbia meccs nem kis meccs lesz, amelyik nyer, az jut ki. :lol:

Szomorú ha pótselejtezőt kell játszani, mert az méginkább kivesz Messiből.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.10.06. 11:08:03

Most nézegetem a tabellát, és Argentína még vereséggel is odaérhet a pótselejtezőre, ha Peru legalább 2 góllal kikap Kolumbiától, illetve Paraguay nem győzi le Venezuelát. Már értem, erre gyúrnak Messiék. :mrgreen:

Egyébként a pótselejtezőn Usa, Panama és Honduras közül lehet az ellenfél majd. 2 forduló van vissza és 10 ponttal jelenleg Panama áll pótselejtezős helyen. Mögöttük jön Usa és Honduras 9-9-el.
Normandia
Director del Fútbol

2017.10.06. 10:59:42

Tromort77 írta:
Normandia írta:Aki látta az Argentin - Peru meccset, az összefoglalhatná. A 0-0 nagyon soványnak tűnik.
Argentína összes helyzete...

https://streamable.com/youot

Ecuador ellen ha nyernek, akkor megvan a rájátszás.
Chile, Colombia és Peru lehet egy esetleges ellenfél egy rájátszásban.
Kösz!
Az látszik, hogy Leo jobbnál jobb labdákat adott, de baromira eltolták a befejezést.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.10.06. 09:33:40

Kemeny... Sampaoli is tul van fujva amugy. De mindegy, ha kijutnak se nyerik meg.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.10.06. 09:05:40

BarcafanTomee írta:Siralom ez a válogatott. Gomez, Biglia, Banega, Benedetto, Gago, Perez, Rigoni, jó ég kikkel akarnak kijutni.

Sampaolit sem értem. 4 meccse gólt sem lőttek. És az is 11-es volt, szóval akciógólt nem is emlékszem mikor szereztek utoljára. Erre az edző a jelenlegi legjobb formában lévő argentint, az az Dybalát be se teszi. Oké, ütik egymást Messivel meg minden, de róla előbb fog bepattani. Nem ő csereként behozza Gagót meg Rigónit.

Azt hittem majd Sampaolival elindul valami csapatépítés, taktika vagy miegymás, de ezzel a kerettel tárgytalan. Egyetlen szerencséjük, hogy még mindig a saját kezükben van a sorsuk, mert Peru-Kolumbia meccs lesz, szóval HA valami csoda folytán megvernék Ecuadort idegenben, akkor a pótselejtező bár biztos meglenne nekik. Bízhatnak még a brazilokban, hogy megverik Chilét, és akkor 4.ek is lehetnének.

Valahogy már nem hiszek benne, hogy kijutnak. Eddig minden meccsüknél az volt bennem, hogy na majd most nyernek, de csak egyre rosszabb. Én csak Messit sajnálom nagyon, de nagyon. A többiek mehetnek a levesbe.
Szegény Messi mennyire bánhatja már utólag, hogy nem a Spanyol válogatottat választotta...Most EB és VB győztes játékosról beszélnénk.

Ehelyett az argentínoknál csak a béna társakat, és a bűnbak szerepet kapja, hálát nem sokat...
JimmyJump
Jugador del Barça

2017.10.06. 08:10:42

Tromort77 írta: Argentína összes helyzete...
Teljesen értelmezhetetlen ez a válogatott. Elvileg klasszis támadók sora áll rendelkezésre, Agüero, Higuain, Dybala, Icardi mind nagyon jó játékosok, ehhez képest azt látja az ember, hogy Palacio, meg Benedetto-féle reménytelen, soha nem látott játékosok botladoznak a legfontosabb meccseken. A videón a kapusnak nem is kell használnia a kezét, kétszer mellélövik, háromszor pedig mellkason, vagy lábon, pedig egyik sem kis helyzet. Biztosan gyengébben, kevesebb motivációval játszik Messi is, de az összefoglalókban az látszik, hogy ő azért így is rendre hozzáteszi amit kell.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.10.06. 07:33:09

Siralom ez a válogatott. Gomez, Biglia, Banega, Benedetto, Gago, Perez, Rigoni, jó ég kikkel akarnak kijutni.

Sampaolit sem értem. 4 meccse gólt sem lőttek. És az is 11-es volt, szóval akciógólt nem is emlékszem mikor szereztek utoljára. Erre az edző a jelenlegi legjobb formában lévő argentint, az az Dybalát be se teszi. Oké, ütik egymást Messivel meg minden, de róla előbb fog bepattani. Nem ő csereként behozza Gagót meg Rigónit.

Azt hittem majd Sampaolival elindul valami csapatépítés, taktika vagy miegymás, de ezzel a kerettel tárgytalan. Egyetlen szerencséjük, hogy még mindig a saját kezükben van a sorsuk, mert Peru-Kolumbia meccs lesz, szóval HA valami csoda folytán megvernék Ecuadort idegenben, akkor a pótselejtező bár biztos meglenne nekik. Bízhatnak még a brazilokban, hogy megverik Chilét, és akkor 4.ek is lehetnének.

Valahogy már nem hiszek benne, hogy kijutnak. Eddig minden meccsüknél az volt bennem, hogy na majd most nyernek, de csak egyre rosszabb. Én csak Messit sajnálom nagyon, de nagyon. A többiek mehetnek a levesbe.
zola8787
Director del Fútbol

2017.10.06. 07:09:17

Tromort77 írta:
Normandia írta:Aki látta az Argentin - Peru meccset, az összefoglalhatná. A 0-0 nagyon soványnak tűnik.

Ez a videó mindent elárul. Minden támadás Messi-től indul, komolyan sajnálom a srácot, hogy ennyire nyomorék csapattársai vannak. Ha előtte lenne egy Batistuta, ezt is hárommal behúzzák.
Tromort77

2017.10.06. 06:29:25

Normandia
Director del Fútbol

2017.10.06. 05:36:00

Aki látta az Argentin - Peru meccset, az összefoglalhatná. A 0-0 nagyon soványnak tűnik.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Tromort77

2017.10.06. 02:06:13

Annyira bíztam Sampaoli-ban, hogy az ilyen Di María féléktől megszabadul. Nem értem, hogy mit keres ez a labdatemető a válogatottban. Messi sem kiemelkedő ma eddig. De ami Mari művel az elképesztően gyenge.

Az egész csapatról sokat elmond, hogy Mascherano a legkreatívabb középpályásuk ma és mindezt úgy, hogy hátvédet játszik.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.10.05. 23:25:35

Köszi
Válasz küldése