Gondoltam hogy úgy járok ezzel a mondattal mint Bruce Willis amikor bement a gettóba "I hate niggers" felirattal.

Eleget éltettem már Iniestát a topicjaban hogy rálehessen jonni hogy nagy kedvencem. Egyértelműen klublegenda, jelenleg a csapatkapitányuk és talán a második legjobb játékosunk.
Csak arra akartam kilyukadni hogy vele kapcsolatban is sokszor az van mint Ronaldinhoval, hogy néha kicsit túlzásokba esnek páran. Mondom, hatalmas jatekos, de én azért emlékszem arra amikor esélye se volt bekerülni Deco vagy Xavi mellé, amikor nagyon látványosan szenvedett a balszélen, meg amikor Enrique elso félévében csak a neve tartotta bent a csapatban, és akkor arról nem beszéltünk hogy milyen sokat sérült.
Ezeket nem azért írom le, mert fikázni akarom de amikor valaki élből rávágja hogy "Iniesta, a legnagyobb" az nyilván nem igaz.
Modricra azért irtam hogy "sőt", mert ahogy te is irtad nagyjából ugyanazt tudják de Iniesta mégis nagyobb hypeot kap + a horvát stílusa látványosabb, gyorsabb, védekezésbe tobbet ad de van amibe Iniesta veri.
Ez olyan hogy itt valaki azt írta hogy Puyol a legnagyobb jatekos a klub történetében. Nalam jobban senki nem szerette/tisztelte az öreget, de ha reálisan nézem akkor jatektudasba sokan megelőznék, pedig ő is nyilván nagyon jo védő volt.
Vagy amikor R10rol szó esik akkor mindenki könnyes szemmel megjegyzi, hogy neki Messi vagy CR még a cipőjét se köthette volna be. Én miatta lettem barcás, fiatalon ő volt nekem a megváltó de most már így utólag objektíven abszolut megértem hogy Miert nem merül fel a neve soha, amikor a valaha volt legjobbakról beszélnek.
Egyébként az all time szerződésnek orulok, mert megérdemli, másrészt egy pályán nagyon jol látó jatekos és nyilatkozatai, viselkedése alapján intelligens embernek tűnik. Edzőként/stábtagként stb. biztos hogy csak adni tud a klubnak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”