Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
volt egy rakás elszórt labdája, semmi értelmeset nem csinált a meccsen, a védekezésből se vette ki a részét. teljesen ésszerű volt a cseréje.palesz77 írta:Init lehozni
Én meg ezzel vitatkoznék annyiban, hogy a gólon kívüli két helyzet labdaeladásból volt és bizony az atma nagyon is elfáradt. Volt egy támadásuk a mf közepén, ami azért halt el, mert egyszerűen a kp már nem ment fel a támadás segítésére. Ott állt a csatár és nem tudott mit tenni, mert nem volt segítség, akkor hittem azt először, hogy meg lehet az X. Azt én is adom, hogy a 4-4-2-vel kiherélte a gólszerzési lehetőségünket, de még is, járathattuk a labdát az ellenfél meg kergette és fáradt. Szerintem ez is volt a taktika. A cserék is ültek. Robi és Dulifuli jól szállt be a mecsbe. Onnantól akár nyerhettünk is volna, mert jöttek a helyzetek. Én úgy érzem, hogy nagyon is jól méri fel az ellenfeleket és jól dönt a szituációkra adott válaszaiban. Egy kemény ellenfél ellen hoztuk el az 1 pontot, úgy hogy a győzelem sem volt távol.palesz77 írta: Ez mondjuk szerintem nem igaz, az első félidőben volt 2 ziccerük és egy gól, nekünk 2 lövés amit nem blokkoltak, 1 ment kapura ebből, de kb nulla gólveszélyt jelentettünk. Második félidőben volt 10 lövésünk, a cserék után 8, az Atmának utána már egy se, és lényegesen jobb lett a játék képe. A 442 szerintem nem stabil volt, szimplán mellényúlás, birtokoltuk a labdát, de kezdeni nem tudtunk mit vele. Nagyon remélem, hogy nem kell többet ezt a felállást néznünk, mert nagyon nem megy így a csapatnak, nem ebbe vagyunk jók. Látszott a második félidőben is, hogy mi a játékunk, nem csak az Atma fáradás miatt volt ez - messze vannak ők a 60 perc alatt kifulladó csapattól.
egy nézőpontból talán mégis igaz: Valverde joggal várta, hogy otthon sikeréhesen megpróbálnak lerohanni bennünket és erre KÉSZÜLT a masszívabb felállással. én előzetesen Gomes beállítását is azzal magyaráztam(magamnak) hogy egy kis + erőt! vitt a pályára a közismerten kemény matracosok ellen.palesz77 írta:Ez mondjuk szerintem nem igaz, az első félidőben volt 2 ziccerük és egy gól, nekünk 2 lövés amit nem blokkoltak, 1 ment kapura ebből, de kb nulla gólveszélyt jelentettünk. Második félidőben volt 10 lövésünk, a cserék után 8, az Atmának utána már egy se, és lényegesen jobb lett a játék képe. A 442 szerintem nem stabil volt, szimplán mellényúlás, birtokoltuk a labdát, de kezdeni nem tudtunk mit vele. Nagyon remélem, hogy nem kell többet ezt a felállást néznünk, mert nagyon nem megy így a csapatnak, nem ebbe vagyunk jók. Látszott a második félidőben is, hogy mi a játékunk, nem csak az Atma fáradás miatt volt ez - messze vannak ők a 60 perc alatt kifulladó csapattól.Bestbarca írta:Ez az ember érti a focit. Elején a 4-4-2 azért stabilitást hozott azért áltunk így fel. Mikor elfáradt az Atletico, jöhetett a 4-3-3.
Ez mondjuk szerintem nem igaz, az első félidőben volt 2 ziccerük és egy gól, nekünk 2 lövés amit nem blokkoltak, 1 ment kapura ebből, de kb nulla gólveszélyt jelentettünk. Második félidőben volt 10 lövésünk, a cserék után 8, az Atmának utána már egy se, és lényegesen jobb lett a játék képe. A 442 szerintem nem stabil volt, szimplán mellényúlás, birtokoltuk a labdát, de kezdeni nem tudtunk mit vele. Nagyon remélem, hogy nem kell többet ezt a felállást néznünk, mert nagyon nem megy így a csapatnak, nem ebbe vagyunk jók. Látszott a második félidőben is, hogy mi a játékunk, nem csak az Atma fáradás miatt volt ez - messze vannak ők a 60 perc alatt kifulladó csapattól.Bestbarca írta:Ez az ember érti a focit. Elején a 4-4-2 azért stabilitást hozott azért áltunk így fel. Mikor elfáradt az Atletico, jöhetett a 4-3-3.
Ugyan így látom. Beállítják vaknak Valverdét, de megint jókor lépet és jól. Látszott a ticón, hogy elfáradtak. Gomes meg kimondottan jó volt a mf-ben. Aki ma egyáltalán nem tetszett az Alba. Rengeteg labdát adott el. Kis szerencsével meglehetett volna a 3 pont. Nem rossz az X.Bestbarca írta:Amikor lehozta Init és Semedot azt hittem leesek a székről. De bakker bejött.![]()
![]()
![]()
De Gomes feltámadt ini helyén. Pici szerencse és még nyerünk is. Kezdek látni valamit a Gomesben, röhögnék ha ő lenne az új csillagunk.![]()
![]()
![]()
:
Ini nem volt 100%os az fix,persze hogy lehozta. Kérdem én ha fennhagyja és lesérül akkor megérte?
Sr meg szélen jobban tudta támogatni a támadásokat,passzban jobb mint Semedo.
Ez az ember érti a focit. Elején a 4-4-2 azért stabilitást hozott azért áltunk így fel. Mikor elfáradt az Atletico, jöhetett a 4-3-3.
Ha Dembelé visszajön és beépíti,tavasszal bomba erősek lehetünk.
Itt meg az x belefér, azért a Real után a második legerősebb ellenfél az Atma és mellé marhára nem fekszik a játékuk nekünk. De küzdöttünk mentünk előre,lelkesen, de nem ész nélkül. Egyre jobban tetszik a CSAPAT.
Szerintem meg nem cserélt jól, de mégis bejött neki, mint ahogy eddig minden, de nem lesz ez mindig így, majd akkor kell megmutatnia, hogy mekkora edzőab1daL írta:Remek cserék voltak ismét, valamit nagyon tud ez az ember. Deulo is jól szállt be, Robi meg a gólpasszt adta. Edzőnk van!
Mondhattok bármit, Init lehozni, és Rakiticet felhagyni szerintem kegyetlen nagy hiba volt. Max akkor elfogadható, ha nincs 100%-os állapotban, de akkor meg nem hiszem, hogy játszhatott volna.ab1daL írta:Remek cserék voltak ismét, valamit nagyon tud ez az ember. Deulo is jól szállt be, Robi meg a gólpasszt adta. Edzőnk van!
+ Rakitic és Suárez.Andris írta:Volt egy jo kep, a padon egymas mellett ul Paulinho, Dulifuli, DSuarez, es Roberto. Barmelyikuk 100000x jobb valasztas lett volna, mint Gomes. Egyszeruen nem tudom ilyenkor, hogy megis mire gondolhatott az edzo. En csak a stadionban van kb 300 ember aki jobb jatekos, mint Gomes.
Igen, természetesen úgy értettem, hogy mire eldőlt a bajnokság, csak akkoriban ilyen szempontból nagyon el voltunk kényeztetve.palesz77 írta: Mondjuk ez a kettő nekem kicsit üti egymást. Az utóbbi pont azért valósult meg, mert nem úgy állt Pep eleinte az ifikhez, mint ahogy te írtad az elején. Vagy arra gondolsz, hogy ha eldőlt már a bajnokság? Mer az meg jobb esetben 3 meccs kb, általában annyi se.
Mondjuk ez a kettő nekem kicsit üti egymást. Az utóbbi pont azért valósult meg, mert nem úgy állt Pep eleinte az ifikhez, mint ahogy te írtad az elején. Vagy arra gondolsz, hogy ha eldőlt már a bajnokság? Mer az meg jobb esetben 3 meccs kb, általában annyi se.davi10 írta:Alenat meg edzeni felhívhatja, de én csak kupameccsen raknám be illetve ha a BL továbbjutás vagy a bajnokság már eldőlt.
De remélem visszajön a "régi rendszer", hogy minden évben jött 1-2 ifista a kezdőbe a szezon végén.
Ini elvileg felépül az Atleti elleni meccsre.Samper írta:Most, hogy Ini sérült, akár kezdőnek is beraknám.S.Agüero írta:[
Jaja, sok értelme lenne felhívni, mikor így is van a keretben legalább 8 középpályás, sok játékpercet kapna, jogos.
Igazából LE sem vitte túlzásba. Inkább akkor játszott, ha Alba sérült volt, vagy amolyan kh-t is kellett játszani. Alba is akkro padozott, amikor LE formációt váltott, volt is belőle balhé. Még korai erről beszélni, hogy mennyit fog játszani. Nekem inkább Semedo kérdőjel. Látszik, hogy Robi kényszermegoldás, tavaly is az volt, de nem volt alternatíva. A portugál pedig lerakta a névjegyét, a vak is látja, hogy mennyire jó és mégis agyon van rotálva a jh poszt. Bántó hogy ennyire alá akarja rendelni a klub a sportszakmai érdekeket a pénznek. Mert más logikus magyarázatot nem látok.recrea írta:Én csak Digne mellőzését rónám fel neki, annál azért jobb focista, h perceket kapjon, pluszban Neymar eltűnt előle, ki se lett még próbálva.
Most, hogy Ini sérült, akár kezdőnek is beraknám.S.Agüero írta:[
Jaja, sok értelme lenne felhívni, mikor így is van a keretben legalább 8 középpályás, sok játékpercet kapna, jogos.
Jaja, sok értelme lenne felhívni, mikor így is van a keretben legalább 8 középpályás, sok játékpercet kapna, jogos.Samper írta:Összesen egy játékost tudok ősszel mondani, akivel méltánytalanul bánik. Ez Alena, akinek részt kellene kapni a középpályás rotációban. Lehet, hogy valamelyik B-s csatárnak is, de az csak megelőlegezett bizalom lenne.