Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.10.24. 19:38:23

Nervo írta:https://www.m4sport.hu/2017/10/24/hamil ... hely-lett/
Jobb hely persze, úgy könnyű hogy szegény Valteri nem tud felnőni a feladathoz. :D :roll:
Szerintem nem azonosak a feltételek csapaton belül, mert jobb Hamilton, de azért Bottas néha képes lenne elkapni.

Remélem jövőre a Ferrari felnő végre a Merci mellé, mint csapat és letörlik azt az öntelt vigyort az arcáról.
Szerintem meg, jövőre jobb lesz, a Redbull és a McLaren is néha odaérthet. A Ferrarinak idén volt lehetősége, de ennyi.
18Barca99
Capitá del Barça

2017.10.24. 19:26:12

https://www.m4sport.hu/2017/10/24/hamil ... a-jovoben/" target="_blank

Hihetetlen, hogy mennyire unszimpatikus figura nekem ez a srác. Egyszerűen nem értem mi szükség az ilyesfajta nyilatkozatokra, 50+ pontos előnnyel a zsebében, 3 futammal a vége előtt. Minden második mondata ellentmond saját magának. #-o

Tény ami tény nagyszerű pilóta, és a számok is alátámasztják a képességeit, de mint ember végtelenül unszimpatikus. Remélem jövőre a Ferrari felnő végre a Merci mellé, mint csapat és letörlik azt az öntelt vigyort az arcáról.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Nervo
Capitá del Barça

2017.10.24. 15:50:32

https://www.m4sport.hu/2017/10/24/hamil ... hely-lett/" target="_blank
Jobb hely persze, úgy könnyű hogy szegény Valteri nem tud felnőni a feladathoz. :D :roll:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2017.10.22. 22:57:58

Azért ez a Bottas sem semmi, ezt a szintet a majdnem 40 éves Kimi is hoza.Tökéletes másodhegedűs lajos mellé. :) Verstappen pedig elképesztő továbbra is. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2017.10.24. 15:51:54-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.10.22. 22:44:15

Szép győzelem és konstruktőri diadal is megvan. Egyéni remélhetőleg nem kell sokat várni.

Go Lewis
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.10.22. 21:16:41

Bob_Marley írta:Lassan járj tovább érsz, okos volt Lewis. Vettel nagyot rajtolt, de van még bőven hátra.

Ott is van!
Nagy szívügye az USA nagydíj, gondoltam hogy nem adja meg magát a biztos 2. hellyel

Szerk.: Ocon de okos pilóta
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.10.22. 21:09:00

Lassan járj tovább érsz, okos volt Lewis. Vettel nagyot rajtolt, de van még bőven hátra.

Ott is van!
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.10.22. 00:20:00

Én nagyon remélem nem lesz Ferrari pilóta, de ma is elképesztőt tölt.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.10.22. 00:16:56

Hamilton a veget megint nagyon meghuzza =D> =D> Kivancsi vagyok, hogy megdonti-e Schumacher gyozelmi rekordjat illetve hogy lesz-e valaha Ferrari pilota.
Tovabbra se szimpatikus, de hihetetlen mennyire tud vezetni.
Kimi idén, nem teljesít rosszul
Megint kikapott a csapattarsatol,mindket Mercitol, de meg az egyik Red Bulltol is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.10.12. 11:59:35

Bob_Marley írta:Szerintem meg egyáltalán nem gyorsabb a Ferrari, időmérők a legjobb mérője ennek.

Hamilton meg az egyik legnépszerűbb pilóta. :D
Sose volt gyorsabb a Ferrari, csak volt hogy év elején jobban kezelte a gumikat, mára már ez is eltűnt. A lassú kanyaros pályákon jobbak voltak, monaco, hungaroring, singapur, de ennyi.

Kimi idén, nem teljesít rosszul, előtte való években volt vele gond, lehet nem fekszenek neki ezek a versenyautók, mint a korábbiak. Egyébként én se erőltetném, de ő legalább rendben van. Nem úgy mint Felippe Massa.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.10.12. 07:07:57

Szerintem meg egyáltalán nem gyorsabb a Ferrari, időmérők a legjobb mérője ennek.

Hamilton meg az egyik legnépszerűbb pilóta. :D
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2017.10.12. 01:32:23

Nero. írta: 4 szezon alatt a Ferrarival összesen 10 dobogót tud felmutatni győzelem nélkül(Vettelnek csak idén van ennyi), ez mi ha nem kritikán aluli? Valakinek még kérdés hogy csak marketing szempontok miatt van szerződése a Ferrarival? Teljesen simán adták meg neki a jövő évi szerződést, Vettel teljesen egyedül harcol.
Eddig a szezonig sok köze nem volt a Ferrarinak a top helyekhez, amikor meg volt, akkor is bekrepált alatta a kocsi(lásd '15 Hungaroring pl), meg idén is nyerhetett volna 2 versenyt már ha nem kell hátvédet játszania... én nem mondom hogy olyan gyors mint fénykorában, de az tuti hogy simán tudna versenyt nyerni ezzel az autóval(Malajziában pl tuti nyert volna, ha egyáltalán el tudott volna indulni...)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Nero.
Llegenda del Barça

2017.10.12. 01:14:07

na az ilyeneknek mint te kéne már hogy befogja a száját.
4 szezon alatt a Ferrarival összesen 10 dobogót tud felmutatni győzelem nélkül(Vettelnek csak idén van ennyi), ez mi ha nem kritikán aluli? Valakinek még kérdés hogy csak marketing szempontok miatt van szerződése a Ferrarival? Teljesen simán adták meg neki a jövő évi szerződést, Vettel teljesen egyedül harcol.

2005-2008 között talán a leggyorsabb ember volt az F1ben (2003ban is simán megérdemelte volna a VB címet, 2005ben pláne), de neki a Lotus után vissza kellett volna vonulnia. 39 éves lesz, hova erőltetik még?
Messithebest
Director del Fútbol

2017.10.12. 00:06:40

Nero. írta: Raikkonen max akkor nyer futamot ha mindkét Merci, mind a két RB és Vettel is kiesik.
na az ilyeneknek mint te kéne már hogy befogja a száját.
Kovbal88 írta: Főleg, hogy olyan pályákon történik, ahol nagyon is versenyképes a gép. Amúgy a Merci még mindig jobb, összesen két hibája volt Vettelnek ( baku, megy singapur) idén, plusz egy technikai, meg egyszer Max levitte a szárnyát. Azért ez annyira nem sok, ugye kétszer nullázot és máris 59 pont a hátrány.
Szóval egyértelműen jobb a Mercedes, bár ez nem is kérdés. Ferrarik szurkolóknak nagyon sz*r, forma-1 rajongóknak meg csak szimplán. Viszont az egy szem Hamilton szurkoló legalább boldog.
A Mercedes idén annyiban jobb, hogy megbízhatóbb, egyébként ha a nyers tempót nézzük szerintem gyorsabb a Ferrari. Remélem jövőre mind2 oldalon felénk billen a mérleg.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.10.11. 23:06:14

Messithebest írta:nincs ilyen balszerencse még egy ami a Ferrarit éri idén... idén tényleg mindenki azt akarja fent hogy Lajos nyerjen... na mindegy, remélem a maradék 4 futam azért izgalmas lesz, és Kimi behúz egyet, már csak azért is hogy a sok károgónak befogja a száját.
Főleg, hogy olyan pályákon történik, ahol nagyon is versenyképes a gép. Amúgy a Merci még mindig jobb, összesen két hibája volt Vettelnek ( baku, megy singapur) idén, plusz egy technikai, meg egyszer Max levitte a szárnyát. Azért ez annyira nem sok, ugye kétszer nullázot és máris 59 pont a hátrány.
Szóval egyértelműen jobb a Mercedes, bár ez nem is kérdés. Ferrarik szurkolóknak nagyon sz*r, forma-1 rajongóknak meg csak szimplán. Viszont az egy szem Hamilton szurkoló legalább boldog.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.10.11. 22:34:29

https://m.youtube.com/watch?v=f6SZTJzIRQM" target="_blank

Érdemes megnézni. Nagy legenda az öreg Lauda, nafy sztorikkal.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.10.09. 19:00:00

Messithebest írta:nincs ilyen balszerencse még egy ami a Ferrarit éri idén... idén tényleg mindenki azt akarja fent hogy Lajos nyerjen... na mindegy, remélem a maradék 4 futam azért izgalmas lesz, és Kimi behúz egyet, már csak azért is hogy a sok károgónak befogja a száját.
Raikkonen max akkor nyer futamot ha mindkét Merci, mind a két RB és Vettel is kiesik.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.10.09. 18:07:53

Kovbal88 írta:Vettel idén nagyot ment 4 győzelem és hatszor a nap versenyzője, míg Hamilton 8 győzelem és kétszer a nap versenyzője és ebből igazából csak a belga nagydíj volt parádés.

A Merdedes sportszerűségről beszél, aztán Bottasból csinálnak egy igazi kettes számút és még meg is magyarázzák. Hogy nem az, mikor egyértelmű. :)

Ez a két alá is támassza a második mondatot. :D

http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/ ... 878607.jpg
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messithebest
Director del Fútbol

2017.10.09. 17:15:30

nincs ilyen balszerencse még egy ami a Ferrarit éri idén... idén tényleg mindenki azt akarja fent hogy Lajos nyerjen... na mindegy, remélem a maradék 4 futam azért izgalmas lesz, és Kimi behúz egyet, már csak azért is hogy a sok károgónak befogja a száját.
Kép
Tromort77

2017.10.09. 17:01:13

Kovbal88 írta:Vettel idén nagyot ment 4 győzelem és hatszor a nap versenyzője, míg Hamilton 8 győzelem és kétszer a nap versenyzője és ebből igazából csak a belga nagydíj volt parádés.
Mondjuk ez a nap versenyzője szavazás semmit nem jelent. Néha az első úgy nyer futamot, hogy egész futamon háromszor mutatják. Nyilván nem lesz megszavazva utána.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.10.09. 12:49:07

Most olvasom, hogy ez a mostani műszaki hiba is egy beszállítótól származik. Ugye ilyen problémájuk volt a múlt hétvégén is, csak egy másik alkatrész, egy másik beszállítótól. Lehet gyártani az összeesküvés elméleteket. :D
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.10.09. 10:17:25

Vettel idén nagyot ment 4 győzelem és hatszor a nap versenyzője, míg Hamilton 8 győzelem és kétszer a nap versenyzője és ebből igazából csak a belga nagydíj volt parádés.

A Merdedes sportszerűségről beszél, aztán Bottasból csinálnak egy igazi kettes számút és még meg is magyarázzák. Hogy nem az, mikor egyértelmű. :)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.10.09. 00:30:11

BarcafanTomee írta:Én azért hiányolom Rosberget. Nagy csata lehetett volna megint a két Mercis között, plusz még Vettel is nagyot ment a nyári szünetig, most a végén meg feljöttek a Red Bullok.

Így a végére kicsit lapos lett a verseny, kivétel a Hamilton szurkolóknak. Gyalázat volt ez az utolsó 3 futam a Ferraritól. Látszik, hogy még nem elég erősek egy VB címhez, de már kevesebb hiányzik, mint az előző években. Hátha majd jövőre. Mire meglenne a reális esélyük, addigra jönnek majd a szabálymódosítások. Akkor meg megint ki tudja mi lesz. :D

Sajnos benne volt a pakliban a műszaki hiba. Az hogy egymás után 3 hétvégén ekkora balszerencse, ez a sorstól volt elég gyomros, de lehet lejjebb ment az ütés. Az egész turbó korszakban a ferrari fejlődött a legnagyobbat, tavalyi évhez viszonyítva teljesítményben óriásit léptek előre, ilyenkor viszont nem lehet egyből elvárni a stabil megbízhatóságot. A merci a turbó korszak előtt már rég tervezte a csomagot, hétköznapi autókban is, évek óta csak csiszolják a technikát. Ki kell javítani a hibákat, főleg az időmérős tempót és jövőre megerősödve, leszegett fejjel menni előre. Kár nagyon ez a szezon, mert fej-fej melletti csata volt és számolgattuk a pontot, mázli vagy balszerencse, döntse el mindenki. Vettel viszont emberileg megmutatta mi a különbség, le a kalappal előtte!

Bottast pedig ne említsük egy lapon Rosbergel mert két külön liga. Kovalainen is kiváló ügynök volt, kellene mondani 5 finn pilótát, eszünkbe se jutna a neve...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.10.08. 23:41:11

Én azért hiányolom Rosberget. Nagy csata lehetett volna megint a két Mercis között, plusz még Vettel is nagyot ment a nyári szünetig, most a végén meg feljöttek a Red Bullok.

Így a végére kicsit lapos lett a verseny, kivétel a Hamilton szurkolóknak. Gyalázat volt ez az utolsó 3 futam a Ferraritól. Látszik, hogy még nem elég erősek egy VB címhez, de már kevesebb hiányzik, mint az előző években. Hátha majd jövőre. Mire meglenne a reális esélyük, addigra jönnek majd a szabálymódosítások. Akkor meg megint ki tudja mi lesz. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2017.10.08. 21:48:47

Alapbol inkább Ferraris vagyok, de Vettel soha nem volt szimpatikus, a bakui műsorával meg végleg leírta magát nálam szóval nem zavar hogy elbukja a VBt.
Hamiltont se csípem mint személyt, de egyértelmű hogy jelenleg a leggyorsabb a mezőnyben és ott van minden idok legjobbjai kozt szoval megérdemli hogy 4xes VB legyen.

Én gondoltam hogy Bottas egy fokkal gyengébb lesz mint Rosberg. Ha igazan gyors pilótát akartak volna, akkor elhozzák Verstappent vagy Alonsot de Bottas egy nagyon jo megoldás volt kiegészítő embernek.

Nem bánnám ha jövőre a RB versenyképes lenne. A holland kisgyereknek tudnék szurkolni.
Válasz küldése