2017.10.11. 02:10:48
Hát srácok, ez az argentin válogatott tényleg nagyon gyenge. Annak ellenére mondom, hogy sikerült fordítani, de nem túl nagy meglepetés, ha azt mondom: Messi nélkül esélyük sem lenne semmire. A német/spanyol/francia B keretet is erősebbnek látom, az A csapatok ellen meg szerintem csak a szerencsében bízhatnak.
A védelemből nem tudom kit lehetne kiemelni, mert ez az egy perc után bekapott gól is hihetetlen nevetséges volt.
Az az igazság, hogy Mascherano játékát sem lehet dicsérni, nagyon sokszor lemarad vagy hibát vét, de szerencséjükre nem kapnak belőle sok gólt. Mindenesetre még így is a legjobbak közé tartozik, szóval nem is rá panaszkodom, de azért látszik, hogy már 33 éves. A védelembe nagyon kell majd Rojo, mert a maradék nagyon gyenge színvonalat képvisel. Sajnálom, mert Otamendi játékát nagyon szerettem a Valenciában, szívesen láttam volna nálunk is, de a Cityben egyszerűen teljesen szétesett a játéka és most már a Valenciába sem raknám vissza.
A középpálya viszont még ennél is gyengébb. Remélem hogy eszünk ágába sem lesz Di Mariát leigazolni, még ingyen sem kellene, mert rendkívül középszerű játékosnak tartom. Én a legutóbbi négy argentin meccset végig néztem és végig kilógott lefelé a csapatból, rengeteg támadás hal el a pontatlan beadásain vagy nevetséges próbálkozásain. Most is 10 perc alatt négy olyan próbálkozása volt, amilyeneket még a Feröer elleni meccsen sem láttam pár órával ezelőtt. Mintha fel sem nézne, csak berúgná a labdákat a kapu elé - eszetlenül. Az a baj, hogy közben Messinek odatolt két labdát és ezt már gólpassznak számítják, aztán lehet áradozni, hogy na a Messi-Di Maria páros csak összehozta a továbbjutást, pedig...
Ezek a támadók meg hagyjuk is. Nem értem Sampaoli miért ilyen játékosokkal próbálkozik, mint Benedetto vagy Salvio. Neki egyetlen egy dolga lenne szerintem: megtalálni a taktikát, amiben Higuain, Aguero, Dybala es Messi is elfér egymás mellett, mert amíg ilyen noname játékosokkal próbálkoznak, addig csak Messiben lehet majd bízni, mint ahogy most is...