Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nem tudom... Egy már itt lévő játékosnak, még ha Messi is az, odavetni "laza" 150 milliót (a 80 is baromi sok)... Utána meg fizetni neki még pluszban a 20-30-40 millákat évente. Azért van különbség, hogy Dembéléért a Dormundnak lett fizetve, nem Dembélé kapta. Én oltári nagy hülyeségnek tartom ezt az aláírási pénzezést. Bár én azt is óriási hülyeségnek tartom, hogy ennyire agyamenten mennyire sokat keresnek egyesek ilyen tinglitangli sportolásért. Más meg napi 16órázik, ha nem akar éhendögleni. Bár ez már nagyon off, meg amúgy is.Subinho írta:Olvastam, hogy Messinek egy laza 80 millás aláírási bonuszt fizetnének. Namost ezen gondolom sok helyen felháborodnának, de azt ne felejtsük el, hogy nyáron egy fiatal tehetségért dobáltunk egy laza 100-at, de Coutinho, vagy Dybala is 150 lenne alaphangon, no most akkor egy lejáró szerződésű Messiért kiadni akár 100-150 misit nekünk, nem az ördögtől elrugaszkodott ötlet. Tekintsünk rá, mint egy új sztár igazolásra. Mert ha nem így lenne, kit hoznánk és persze mennyiért? Szal én azt mondom még egy 150-es bónuszt sem sajnálnék. Ma ez kb egy Dembelé ára.
Persze, hogy igaza van, de amennyire én emlékszem még soha egyetlen edző sem merte meghúzni, hogy "tervszerűen" pihentette volna... Talán 1-1 meccs rémlik amikor ez megtörtént...MessiNeymarSuarez írta: Sampernak viszont igaza van, nyilván nem az Atleti ellen kell majd pihentetni, de rá férne majd 1-2 kisebb meccseken.
Szerintem szimplán arra gondolt a költő, hogy brutális terhelést kapott fizikailag (eddig) és ráférne egy kis pihenés végre. DE! úgy sem lesz rotálva, mert Messi soha nem kér pihenőt, max. ha sérült, egy edző sem meri pihentetni, arról nem is beszélve, hogy az Atma ellen megyünk hétvégén idegenbe.Fecooo írta: Margit,Nóóóómális??? Igen Valverde tuti most fogja pihentetni...
Amikor szükségesnek érzi ő majd a pályán pihenteti saját magát...Samper írta:Ha valamikor, most indokolt lenne Messit pihentetni. De ki meri ezt meglépni, hacsak nem ő maga kéri? És kit játszat helyette?
Samper írta:Ha valamikor, most indokolt lenne Messit pihentetni. De ki meri ezt meglépni, hacsak nem ő maga kéri? És kit játszat helyette?
Sírszetooka9 írta:Nahát pont az atletico ellen kellene pihentetni.Samper írta:Ha valamikor, most indokolt lenne Messit pihentetni. De ki meri ezt meglépni, hacsak nem ő maga kéri? És kit játszat helyette?
Nahát pont az atletico ellen kellene pihentetni.Samper írta:Ha valamikor, most indokolt lenne Messit pihentetni. De ki meri ezt meglépni, hacsak nem ő maga kéri? És kit játszat helyette?
A tegnapi triplával már ő az. Eggyel több mint mint Bautista.recrea írta:Ő a válogatott gólrekorder? Vagy van előtte valaki, már nem emlékszem.
úgy ahogy veramelen. az is kezdő a belgáknál, klubban meg 5 éve nem játszott 20 percnél többetNero. írta:Pl. ez a Romero hogy lehet kezdo ha a Unitedbe évente 3 meccsen véd?
És miért nem?Fecooo írta:nem érdemli meg Argentína, hogy Messi van nekik...Messias2 írta:Csak kihúzta őket végül a pácból.
nem érdemli meg Argentína, hogy Messi van nekik...Messias2 írta:Csak kihúzta őket végül a pácból.