Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nincs rola kép, de a Getafe egy abszolut okádék pályán fogadott minket, rá 2 hétre a következő hazai meccsükön mar tökéletes volt.csababarca írta:gondolom holnap még megtárcsázzák, meg elárasztják a szokásos módon.Nero. írta:A gyepszőnyegről van valakinek képe? Állítólag nagyon ramaty állapotban van
gondolom holnap még megtárcsázzák, meg elárasztják a szokásos módon.Nero. írta:A gyepszőnyegről van valakinek képe? Állítólag nagyon ramaty állapotban van
Mondom én, hogy iksz lesz.BarcafanTomee írta:Ez mekkora:
Simeone még sosem nyert a Barca ellen a ligában, Valverde meg sosem nyert Simeone ellen.
Busi nagyon kell, nélküle sokat gyengülnénk.
Hat ez nem valami jó hír, ha tényleg nem tud játszani, akkor én Robit tennem a helyére.Messias2 írta:Valszeg nem lesz holnap Busi.
Összeszedett egy kisebb sérülést.
Bár Valverde szerint holnapra már bevethető lesz.
jobb oldalon? vagy ott majd lajos lesz?palesz77 írta:Nem tudom mennyi valóságalapja van, de azt olvastam legutóbb - talán a Sporton -, hogy előreláthatólag Denis kezd majd.visca el barca írta:abszolút gálakezdőt várok, max az a kérdés, h jobboson dölöfu vagy vidal, de tökmind1, mert egyikkel se megyünk semmire
Nem tudom mennyi valóságalapja van, de azt olvastam legutóbb - talán a Sporton -, hogy előreláthatólag Denis kezd majd.visca el barca írta:abszolút gálakezdőt várok, max az a kérdés, h jobboson dölöfu vagy vidal, de tökmind1, mert egyikkel se megyünk semmire
messinek azok után h kijutottak, biztos lesz kedve játszani...lajos meg kezdő lesz nem tudom miért írtad h nem lesz.Subinho írta:Én meg pont az Atleti játékától nem vagyok elájulva, azt mondanám, hogy simán meg lehetne fogni őket, de sokat számít Messi játéka. Ha a VB selejtező és az utazás miatt esetleg fáradt lesz, nem fog menni neki a játék, akkor borítékolható, hogy nem lesz meg a 3 pont. Azonban, ha Messi pörög és van kedve játszani, akkor tuti elhozzuk mindhárom pontot.
Iniesta felépült egészséges, pihenhetett is, Luis sem lesz elvileg a csapatban, mint kerékkötő, szal ha Messinek lesz kedve, megnyerhetjük.
én tükrösima vereséget várok. eddig nem vagyok hanyatt esve a játéktól + a juvét leszámítva csak hoki csapatok ellen játszottunk és azoknak is volt egy rakás helyzetük ellenünk csak elbénázták. az atletinek is tuti lesz 6-8 helyzete, csak ők be is fogják verni őket. de ne legyen igazamCestus írta:A Tico ellen jó lenne egy ikszet megcsípni.
Gaizka írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... cs-2595893
Zseniális a videóSuárez enyhén idegbajos