Gaizka írta:Ebben igazad van. Egyszerűen nem neki való ez a másodpilóta dolog, meg vannak ,akik erre születtek /Massa, Barichello/. Még reménykedek ,hogy más csapatnál láthatom, mert ez tényleg csak vegetálás. De tipikus második pilótát fognak hozzni Vettel mellé az fix, szerintem az Ausztrál lesz az

Én nem hiszek ebben a másodpilóta dologban, egészen addig ameddig valakinek nem szólnak rá a fülére. Bottas most egyértelműen “másodpilóta”, de azért mert ennyit tud, ennél gyorsabban nem tud menni. Ugyanez igaz volt pl. Barrichellora, azzal a különbséggel hogy neki 1-2szer félre kellett állni de azokat Schumi később mindig vissza adta neki évvégén.
Raikkonennél nem arról van szó hogy nem fekszik neki a “másodpilóta” szerep, hanem arról hogy már ahhoz se elég gyors hogy néha bekavarjon Hamiltonnak.
Massa más téma, ő pl. a sérüléséig tudta azt amit Raikkonen, de 2007ben úgy lett másodpilóta hogy a műszaki hibái miatt mar nem volt beleszólása a VB címbe, ezért elfogadta hogy amikor kell félre áll (Spa, Interlagos). De 2008 végén ezt ugyanazt visszakapta a finntől.
Ricciardo szerintem sokáig RB pilóta marad, nehéz ezt megmondani mer Raikkonen még egy évet marad de így látatlanba én Ocont igazolnám le.
Egyébként a Rosberg-Bottas cserével jól járt a Merci is, mert hiába egy kaliberrel gyengébb a finn, ha a német még mindig ott lenne akkor rabolná a pontokat Hamiltontol, lehet néha utkoznének is ami Vettelnek lett volna jó. Ezért hoznám Ocont, és nem mondjuk Verstappent.
Raikkonenrol még annyit mivel hogy látom sokak kedvence és nem tetszik hogy kritizálom, hogy a finn tudásáról sokmindent elmond hogy nagyon sokáig verhetetlen volt Belgiumban (a legtobb tudást igénylő pálya), ez is mutatja hogy mekkora klasszis volt, de az a Kimi és a mostani már köszönőviszonyban sincs egymással.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”