Attól függetlenül, hogy nagyon nem kedvelem a britet, emelem kalapom amit művelt itt a nyári szünet óta. Akkor már javában követtem a Forma 1-et mikor ő bekerült a száguldó cirkuszba, és tényleg ez az éve / fél éve volt az egyéni legjobbja is. Ilyen szempontból is megérdemli, hiszen nem hibázott a fontos szituációkban, ellentétben Vettelel.
Egy picit azt sajnálom csak, hogy nem lehetett a végéig kiélezett, mert azért az ma is látszódott, hogy amint egy kis baki keveredett Hamilton versenyébe, mindjárt nagyobb lett rajta a nyomás. Ettől függetlenül szerintém idén akkor is ő és a Merci nyert volna ha az utolsó kanyarig 5-10 pont a különbség csak.
Egyszerűen annyira változatos pályákat sikerült betenni a versenynaptárba, hogy szinte lehetetlen minden pályára domináló autót összerakni, így mérlegelni kell a csapatoknak, hogy úgymond melyik pályákat akarják a lehető legjobban kiaknázni és ebben a Merci járt az élen.
Ettől függetlenül remélem, hogy jövőre a Ferrari már ott lesz Sebbel a végéig harcban és megszerzi az ötödiket. És, hogy kicsit a sport mellett is beszéljek, nagyon kellene egy legalább ilyen jó Red Bull is, nekem mindkét pilótájuk nagyon szimpatikus. Raikkönennel én sem vagyok megelégedve, mert tény, hogy elfogadta a másodszámú szerepet, de sajnos nem tudta megmutatni, hogy hogy tudná segíteni Vettelt, hiszen nem volt egyszer sem igazi hátvéd. Jövő évet még remélem lehúzza sikeresen, aztán átadja a helyét Ricciardónak.
Mégegyszer gratula Haminak, szűk elitbe került. Remélem többet nem látom örülni