Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem sok köze... Mielőtt ennyire lebecsülsz valakit:markionni írta:Nem sok koze van a mai megreformalt belga labdarugashoz ennek a 68 eves szakembernek.Bob_Marley írta:Nekem hirtelen nincs meg ki ő,de a belga vonal sikeres projekt, sok sikert neki!
Nem sok koze van a mai megreformalt belga labdarugashoz ennek a 68 eves szakembernek.Bob_Marley írta:Nekem hirtelen nincs meg ki ő,de a belga vonal sikeres projekt, sok sikert neki!
30 év alatt volt vagy 30 klubjaS.Agüero írta:A férfi A-válogatott szövetségi kapitánya: Georges Leekens.
Az a gond, hogy ehhez komoly erőnlét és magas fokú koncentráció kell 90 percen át. Nálunk meg egyik sem nagy divat.visca el barca írta:a magyar válogatott csak úgy lehetne eredményes ha egy olyan edzőt hoznának aki rögtön látná h nincs épkézláb focistánk és kőkeményen bekkelne egy 5-4-1-es felállással. kb olyan játék kellene mint a görögöktől anno amivel eb-t nyertek.
Ez szerinted a mai magyar centralizált, holdudvarszerűen működő rendszerben elvárás?hajnesz írta: Az se ártana, ha értene egy kicsit hozzá![]()
![]()
Az se ártana, ha értene egy kicsit hozzácsababarca írta:akkor meg is van, Orbán vagy Csányi.hajnesz írta: Továbbra is tartom, hogy edzőnek nem nagy név kell, hanem olyan, aki kézben tartja az egész honi labdarúgást.
akkor meg is van, Orbán vagy Csányi.hajnesz írta: Továbbra is tartom, hogy edzőnek nem nagy név kell, hanem olyan, aki kézben tartja az egész honi labdarúgást.
Megviccelt a wikipedia, mert 2010et rakta utolsónak. Ettől függetlenül tökmindegy, 80 evesen mar senki ne akarjon edző lenni.visca el barca írta:ír válogatottnak volt az edzője legutóbb, nem a vatikáné.Nero. írta:Vatikán edzoje volt legutóbb
Pontosan. Lényegtelen az edző nálunk. Visszahoznám Pintért, nem lenne szánalmas történet, mint az andorrai vereség. Vagy beállhatna Orbán is, akkor sem lenne rosszabb a magyar foci, mert ami nincs, nem lehet rosszabb.csababarca írta:Itt a válogatott vezetőedzője körüli kérdés huszadrangú, jöhet itt együtt Pep, Heynckes, Zidane, Capello, Mourinho. akkor sem lenne semmi.
alapjaitól rohad az egész, a tetejétől lefelé meg mégjobban.
Pénz akárkire lenne, a focira szánt forrásai az állambácsiknak korlátlan.
Nagyjából.csababarca írta:Itt a válogatott vezetőedzője körüli kérdés huszadrangú, jöhet itt együtt Pep, Heynckes, Zidane, Capello, Mourinho. akkor sem lenne semmi.
alapjaitól rohad az egész, a tetejétől lefelé meg mégjobban.
Pénz akárkire lenne, a focira szánt forrásai az állambácsiknak korlátlan.
Nyilván Zsoltra gondolsz.recrea írta:A 12-es Eb-re ki is vitte őket, a 10-es Vb pótselejtezőjén meg Henry csodálatos kezezése miatt estek ki a hosszabbításban, annyira azért mégsem volt fogalmatlan 75 évesen az ember.
De érdekelne, h aki kiröhögi, az kit szeretne kapitánynak: Guardiola, Heynckes vagy Zidane?
Én egyébként Lőw-öt kérném fel, bár sztem neki van annyi esze, h köszöni, de nem kér belőle.
ír válogatottnak volt az edzője legutóbb, nem a vatikáné.Nero. írta:Vatikán edzoje volt legutóbb
Botrany lesz ha kinevezik. Ennyire meg mi magyarok sem lehetunk hulyek. Magatol jelentkezett be, vicc. Unalmasak a nyugdijas evek es meg egy kis evi 500 milla se jonne rosszul, gondolom ez lehet mogotte.Bob_Marley írta:Úgy tűnik Trap lehet a szövetségi kapitány, nem tudom van-e még az öregben, Nagy koponya az egyértelmű, szakmailag kiváló. Ő azért soha nem az a visszafogott emberke volt, aki nem illik oda azt páros lábbal kirugdosná. Ez mellette szól, a kora sajnos ellene, mert csak is hosszútávban gondolkoznék és nem vele látom a sokadik "ötéves" terv megvalósulását.
Vatikán edzoje volt legutóbb, jövőre 80 éves lesz. TragikomédiaBob_Marley írta:Úgy tűnik Trap lehet a szövetségi kapitány, nem tudom van-e még az öregben, Nagy koponya az egyértelmű, szakmailag kiváló. Ő azért soha nem az a visszafogott emberke volt, aki nem illik oda azt páros lábbal kirugdosná. Ez mellette szól, a kora sajnos ellene, mert csak is hosszútávban gondolkoznék és nem vele látom a sokadik "ötéves" terv megvalósulását.
Illetve valószinüleg nem a legjobb játékosok vannak kiválogatva, már az ifik közül. Mai fociban előbb kell birni, és aztán tudni.MQuCsabi írta:Az edző személye még mindig tök mindegy. Amíg a játékosok belül nem érzik, hogy ddzésen oda kell tenniük magukat.... Ha rendesen edzenének klubjukban, az kijönne a meccseken. Ha máshol nem játszanak, hát a válogatott meccseken.:@