Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Fecooo
Llegenda del Barça

2017.11.10. 06:40:10

sztem legyünk büszkék rá, hogy magyarok vagyunk, hiszen nincs még egy ország, ahol egy évben több stadion épül, mint ahány gólt rúg a válogatott...ez is bejegyzett hungarikum lesz...
Cseri
Entrenador del Barça

2017.11.10. 06:00:46

Még több stadiont!!!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Alcantara
Director del Fútbol

2017.11.10. 05:48:26

Nero. írta:Ennek a “jatszassuk a fiatalokat” dolognak 2010ben lett volna ertelme amikor az U20asok majdnem VBt nyertek, akkor is sokan felvetették hogy azt a brigádot egyben kène tartani, persze semmi nem lett belole mert a Torghelléket meg a Gyepes Gabikat játszatni kellett.

Nettó hülyeség amit írsz az U20-as csapatról, semmivel nem lett volna előrébb a magyar foci egy az egyben velük.Egervári volt a szövetségi kapitány sokáig, mégsem vitte magával őket.
Koman az egyik legnagyobb sztár, nulla lett és nem azért, mert nem volt válogatott, rengeteg lehetőséget kapott ezen a szinten, mégis elnyelte a mélység.
Egy válogatottban az játszik, aki a legjobb. Ők közel nem voltak a legjobbak anno.

A szokásos csípőből pufogtatásodhoz meg annyit:Gyepes 2009-ben volt válogatott utoljára.

Itt van neked egy lista, hogy lásd mi lett velük, bár ez 2014-es, de tanulságos.

http://www.utanpotlassport.hu/2014/10/1 ... s-hosok-2/" target="_blank
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.11.10. 01:03:58

Nero. írta:Barcafantomee: Nem kötekedésből, de mi mindenben vagyunk nemzetközileg sikeresek és világszinten elismertek? Nem csak sportot mondhatsz, bármit.
Leginkább a vízi sportokra és a vívásra gondoltam. Ezekben a sportágakban hosszú-hosszú évekre visszamenőleg sikeresek vagyunk. Valószínűleg azért, mert ezekben nincs nagy pénz, és nem lehet belőlük meggazdagodni. Állítom, hogy fociban az a legnagyobb baj, hogy mindenki elteszi a nagy pénzeket és a többi le van tojva.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.11.10. 00:47:23

Ennek a “jatszassuk a fiatalokat” dolognak 2010ben lett volna ertelme amikor az U20asok majdnem VBt nyertek, akkor is sokan felvetették hogy azt a brigádot egyben kène tartani, persze semmi nem lett belole mert a Torghelléket meg a Gyepes Gabikat játszatni kellett.

Amugy ez a Luxemburg 2 honapja leikszelt a franciákkal tétmeccsen , és Albániát is megverték persze ez nem mentség semmire. Mondjuk nekem nem kell magyarázkodniuk, mert nem a fociban keresem a magyar sportélményt.

Barcafantomee: Nem kötekedésből, de mi mindenben vagyunk nemzetközileg sikeresek és világszinten elismertek? Nem csak sportot mondhatsz, bármit.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.11.10. 00:42:22

Egy évben kikapni Andorrától és Luxemburgtól...Na ne már, itt nem lehet semmi sem kifogás. Én soha nem vártam el továbbjutást semmilyen selejtezőben, mert egyszerűen nem realitás. EB-re sem jutottak volna ki, ha nem bővítik a mezőnyt.

De azért ettől a két csapattól kikapni...még akkor is, ha az utóbbi években sokat fejlődtek..kérem szépen, ezt most rögtön hagyjuk abba.

A magyar emberek annyi mindenben tehetségesek és világszinten elismertek, labdarúgásban nem, felejtsük is el.

Nem érdemlik meg ezt a rengetek pénzt. Sok más sportág jobban megérdemelné.
markionni
Capitá del Barça

2017.11.10. 00:08:29

LG:

Szerintem az ilyen Luxemburg-Andorra szintu csapatokat onmagaban a hajtassal meg tudnak verni a fiatalok, mert az idosebbekbol ma ez hianyzik a legjobban. Es nem biztos, hogy belefasulnanak, mert nem lennenek akkora elvarasok tamasztva felejuk.

De ez termeszetesen csak egy gyenge otlet volt, soha nem lesz ilyen. De hogy miert nem tudunk SOHA egy cseh-szlovak-szloven valogatott szintre eljutni az hihetetlen. :(
zola8787
Director del Fútbol

2017.11.10. 00:03:45

crixus: Szerintem pedig az a baj, hogy Csányiék nagyon jól tudják, hogy a magyarok élnek-halnak a fociért, akármit is csinálnak és ezt ki is használják.
Costa Rica ellen is, ha nem is telt ház, de 80 %-ban fel lesz töltve a stadion. Egy komplett bojkott kellene, hogy szépen menjenek csak ki nőzként a családok, legyenek minden meccsen 500-an, akkor TALÁN elindulhatna itt valami. Meg persze kormányváltás, ami nem lesz. Meg bevezetni a kötelező fiatal játszatását, illetve fizetniük kellen 2 idegen légióstól több játszatásánál valamilyen fociadományba. Jajj, de elrugaszkodtam a földtől :D

Illetve továbbra is a tervem az, hogy fiatal cigánykölyköket elvinni akadémiákra, 10 év múlva Ronaldinho-k szaladgálnának a magyar pályákon, ha beléjük nevelnék, hogy ez csapatjáték :mrgreen: Ja és persze a gazdag szülős kölyköket kirúgni a píííbe, kivéve ha tényleg ügyesek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.11.09. 23:43:10

markionni írta:Ezentul a valogatott alljon a legjobb 18-22 evesekbol. Szokjak a legkort, a tempot, a nagy jatekosok kozelseget es hatha beleszoknak a nemzetkozi fociba es esetleg felhivjak magukra a figyelmet. Eredmenyek szempontjabol sokkal rosszabb ugyse lehet, a tapasztalt jatekosainkkal se jutnank ki. Akik ma ott vannak total feleslegesek. Ugrait leszamitva nagyon hozzatenni semmit nem tudnak, jobbak ugyse lesznek, mentalisan is kevesek. Minek hivjak be oket meg mindig?
Az a baj, hogy valószínűleg néhány komolyabb kudarc után ők is belefásulnának az egészbe, felvennék az idősebbek mentalitását.
crixus
Entrenador del Barça

2017.11.09. 23:14:08

Most komolyan ki mit várt ettől a válogatottól? 2010-es selejtezősorozatban a 4. helyen végeztünk Portugália, Svédország és Dánia mögött. Abszolút papírforma volt, az edzőnk repült. Egervárival a 3. helynél alább nem adtuk, papírforma eredményekkel, mégis repült. Volt egy abszolút balszerencsés hazai meccsünk a románok ellen, amit az utolsó percben adtunk X-re. ha az nincs, akkor 2. helyen végzünk. Hajszálon múlott. Hollandoktól kikaptunk 8-1-re? És? Ha akarják lehetett volna 10-1 is vagy 12-1 is. Ennyivel jobbak voltak akkor is, ez papírforma. Erre fel mindenki az edző fejét követelte. Hoztunk egy bohócot a kispadra, persze, hogy blama lett a vége (Pinyő), utána pedi Dárdai-val nagyot húztunk. Ez a csere-bere elég volt a papírforma, 3. helyre. Ja, hogy ez az új szabályok miatt pótselejtezőt ért? Ettől jobbak még nem lettünk? Nem, csak a szabályok lettek lazábbak, ami nekünk kedvezett. Ettől függetlenül elhittük, hogy jobbak lettünk. Az EB után pedig olyan játékosaink mentek el, mint Király, Gera, Juhász, akik a tapasztalatukkal nagyon is sokat jelentettek. Persze, hogy gyengültünk. Ezek után ki gondolta komolyan, hogy majd a Svájc-Portugália kettőst meg tudjuk szorítani? :lol:

A probléma az, hogy öljük a pénzeket a stadionokba, holott az utánpótlásba kellene, támogatni kellene az amatőr focit, hogy mégtöbb fiatalnak legyen kedve focizni, stb. Ez megtörténik? nem. Ezek után ki csodálkozik azon, hogy csúszunk méginkább lefelé a lejtőn?
Én őszintén szólva abszolút nem nézem a meccseinket a Feröer elleni 0-0 óta. De nem is vártam el jobb eredményt a 3. helynél.
Az pedig őszintén szólva újra a magyar futballvezetés amatőr hozzáállását sugallja, hogy ugyanúgy, ahogy az elődöknél, az új edző jövője is kizárólag az eredményektől függ majd. Elvárunk egy EB, VB szereplést olyan csapattal, ahol egyetlen játékos, a kapus az, aki egy nívósabb bajnokságban szereplő csapatban alapember. Rajta kívül 3-4 játékosunk koptatja a padot, a többiek pedig alacsonyabb színvonalú ligákban tengődnek. Bizony a valóság az, hogy mi is azon a szinten vagyunk, mint Feröer, Andorra vagy Luxemburg. Kíváncsi leszek a következő csoportbeosztásra, de 1. vagy 2. helyet senki se várjon, sőt.
Én amúgy támogatnám, hogy ameddig ez a vezetés van az MLSZ-ben, addig forduljon el aki csak tud a "profi" futballtól, hátha észbe kapnak majd, ha veszteségesebb lesz az üzlet. :roll:
markionni
Capitá del Barça

2017.11.09. 22:30:40

Ezentul a valogatott alljon a legjobb 18-22 evesekbol. Szokjak a legkort, a tempot, a nagy jatekosok kozelseget es hatha beleszoknak a nemzetkozi fociba es esetleg felhivjak magukra a figyelmet. Eredmenyek szempontjabol sokkal rosszabb ugyse lehet, a tapasztalt jatekosainkkal se jutnank ki. Akik ma ott vannak total feleslegesek. Ugrait leszamitva nagyon hozzatenni semmit nem tudnak, jobbak ugyse lesznek, mentalisan is kevesek. Minek hivjak be oket meg mindig?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.11.09. 22:23:00

Lelkileg padló az egész, ez a Szélesi csak két meccsig kapitány is teljesen felesleges dolog volt, nincs ambíció.
Kép
Kép
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2017.11.09. 22:19:13

Az MLSZ-ről is kiállít egy bizonyítványt az, hogy bari meccsre is papíron gyengébb ellenfelet választunk nem pedig erősebbet. Komolyabb csapat ellen több értelme lenne a tanulás meg minden szempontból bár ezt fent úgyse értenék meg...

A meccset meg azért vesztettük el, mert a luxemburgiak letelefonáltak, hogy ha nyerni merünk akkor bedöntik a gazdaságot. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2017.11.09. 22:17:34

Így jogos, mert az igaz hogy a focinkba milliárdokat nyomnak (kit érdekel hogy a korházakba se fűtés, se kötszer), de ez már a jelenlegi kormány felelőssége.

Majd mindjárt jön valaki és megmagyarázza hogy ezekhez a pénzekhez a fideszes rablóbandának semmi köze.
Annyira kíváncsi lennék, hogy egy megye 1-es válogatott ellen mit játszana a válogatott, ezt valahogy elkellene intézni. Nem biztos, hogy a "nagy" csapatra fogadnék.
Nem teljesen ugyanaz, de 2005ben felmerült hogy mi lenne ha a válogatott kezdő 11e a Debrecenből állna + Király és Gera, ez jónak is hangzott de persze semmi nem lett belőle. Egy próbát megért volna.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.11.09. 22:20:14-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.11.09. 22:06:16

Nero. írta: Csaba: Az andorrai fiaskó utan egy hasonló mondatért oltottál le engem
nem tudom már az hogy volt, de szerintem nem pont ebben a formában volt. mert én is hasonlót írtam akkor is már.
de ha megtalálom, megnézem.

szerk.: meg is van.

Nero:
Az a vicc hogy ha most kikapnak akkor holnap megint menni fog a cirkusz. Realizalni kene hogy ezek a gyerekek ennyire kepesek. Barmennyire is szeretjuk a focit, mi nem vagyunk jok benne. Jok vagyunk keziben, vzilabdaban, uszasban, de fociban nem. A kosar valogatott is kb. ilyen kozepmezony vilagszinten, oket miert nem kritizalja senki?

Válaszom:
Nero, ne legyél már ostoba kérlek, nézd már meg mennyi pénzt ölnek a magyar kosárlabdába és mennyit a focira.
Meg mennyi hypeot kap egyik mennyit a másik. Hány csarnokot, pályát, akadémiát...közpénzt.

Néha egészen vérlázító dolgokat böfögsz ide be.
Andorra fociban kb mint Szváziföld kosárban. Így nézd ezt.

ez a kosárlabda párhuzamra volt replika.
amit ekkor írtál a fociról, azt adom, nem arra írtam a válaszomat, hanem hogy a kosárlabdát felhoztad.
zola8787 írta:
Annyira kíváncsi lennék, hogy egy megye 1-es válogatott ellen mit játszana a válogatott, ezt valahogy elkellene intézni. Nem biztos, hogy a "nagy" csapatra fogadnék.
ezen én is szoktam agyalni.
vagy, hogy eleve esélyt adnék ilyen barátságos meccseken ilyen csapatoknak.
mittomén nb3 ligaválogatott, megye1 legjobbjai, stb.
igazából totál mindegy, mert semmi komolysága nincs a magyar válogatottnak már sajnos.
és pont az ilyen bari meccseken is oda kéne rakni magukat, az elmúlt blamák után.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.11.09. 22:03:29

Georges Leekens már telefonált Csányinak, hogy visszalép, keressenek más bohócot :D
Cestus
Director del Fútbol

2017.11.09. 22:00:23

Pedig én azt hittem, Storck volt csak a válogatottunk fékje, és ahogy menesztik, itt minden meg fog oldódni. :mrgreen: :mrgreen:
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.11.09. 21:58:51

:lol: :lol: Most nézem az eredmenyek.comot, hatalmas :D
Viccből majdnem beírtam hogy Gabonnal kéne jatszani egy meccset ott hátha lenne sikerélmény aztán eszembe jutott hogy még nekik is van jó játékosuk :lol:
A Costa Ricai keret is minimum háromszor tobbet er mint a magyar.

Csaba: Az andorrai fiaskó utan egy hasonló mondatért oltottál le engem
Cestus
Director del Fútbol

2017.11.09. 21:58:06

Eszemben sem volt, hogy most megy ez a meccs. Azért látom, szokás szerint sikerült magunkat leégetni. Nembaj, ez csak baráti meccs, majd az éles meccseken a németek, franciák, portugálok ellen oktatunk. :D
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
zola8787
Director del Fútbol

2017.11.09. 21:55:17

geridoss írta:Nézi valaki?

Én most döntöttem el, hogy nem megyek ki Costa Rica ellen. Hosszú idő után ez lesz az első hazai meccs, amire nem látogatok ki. Én erre nem vagyok kíváncsi.
Pedig viccesebb, mint egy Showder klub :lol: 5 perc és jöhet Dzsudzsi a szomorkodásával, hogy küzdünk, hajtunk, de fáradt volt a csapat, blabla.

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.11.09. 21:55:09

S.Agüero írta:Van még lejjebb?

ezek a csapatok lettek a szintünk, velük tudunk ki-ki meccseket játszani.
most vereség a vége, nem meglepő módon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.11.09. 21:51:56

Van még lejjebb?
geridoss
Director del Fútbol

2017.11.09. 21:49:33

Nézi valaki?

Én most döntöttem el, hogy nem megyek ki Costa Rica ellen. Hosszú idő után ez lesz az első hazai meccs, amire nem látogatok ki. Én erre nem vagyok kíváncsi.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Robcsyy
Entrenador del Barça

2017.10.30. 19:50:30

tökéletesen látszik, hogy fogalma sincs hova jött és nem is érdekli.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
MesQueUnClub
Capitá del Barça

2017.10.30. 18:19:25

Az elmúlt 30 évben nem volt semmilyen komoly sikere a palinak, tökéletesen illik hozzánk.
Válasz küldése