Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nero. írta:Ennek a “jatszassuk a fiatalokat” dolognak 2010ben lett volna ertelme amikor az U20asok majdnem VBt nyertek, akkor is sokan felvetették hogy azt a brigádot egyben kène tartani, persze semmi nem lett belole mert a Torghelléket meg a Gyepes Gabikat játszatni kellett.
Leginkább a vízi sportokra és a vívásra gondoltam. Ezekben a sportágakban hosszú-hosszú évekre visszamenőleg sikeresek vagyunk. Valószínűleg azért, mert ezekben nincs nagy pénz, és nem lehet belőlük meggazdagodni. Állítom, hogy fociban az a legnagyobb baj, hogy mindenki elteszi a nagy pénzeket és a többi le van tojva.Nero. írta:Barcafantomee: Nem kötekedésből, de mi mindenben vagyunk nemzetközileg sikeresek és világszinten elismertek? Nem csak sportot mondhatsz, bármit.
Az a baj, hogy valószínűleg néhány komolyabb kudarc után ők is belefásulnának az egészbe, felvennék az idősebbek mentalitását.markionni írta:Ezentul a valogatott alljon a legjobb 18-22 evesekbol. Szokjak a legkort, a tempot, a nagy jatekosok kozelseget es hatha beleszoknak a nemzetkozi fociba es esetleg felhivjak magukra a figyelmet. Eredmenyek szempontjabol sokkal rosszabb ugyse lehet, a tapasztalt jatekosainkkal se jutnank ki. Akik ma ott vannak total feleslegesek. Ugrait leszamitva nagyon hozzatenni semmit nem tudnak, jobbak ugyse lesznek, mentalisan is kevesek. Minek hivjak be oket meg mindig?
Nem teljesen ugyanaz, de 2005ben felmerült hogy mi lenne ha a válogatott kezdő 11e a Debrecenből állna + Király és Gera, ez jónak is hangzott de persze semmi nem lett belőle. Egy próbát megért volna.Annyira kíváncsi lennék, hogy egy megye 1-es válogatott ellen mit játszana a válogatott, ezt valahogy elkellene intézni. Nem biztos, hogy a "nagy" csapatra fogadnék.
nem tudom már az hogy volt, de szerintem nem pont ebben a formában volt. mert én is hasonlót írtam akkor is már.Nero. írta: Csaba: Az andorrai fiaskó utan egy hasonló mondatért oltottál le engem
ezen én is szoktam agyalni.zola8787 írta:
Annyira kíváncsi lennék, hogy egy megye 1-es válogatott ellen mit játszana a válogatott, ezt valahogy elkellene intézni. Nem biztos, hogy a "nagy" csapatra fogadnék.
Pedig viccesebb, mint egy Showder klubgeridoss írta:Nézi valaki?
Én most döntöttem el, hogy nem megyek ki Costa Rica ellen. Hosszú idő után ez lesz az első hazai meccs, amire nem látogatok ki. Én erre nem vagyok kíváncsi.
S.Agüero írta:Van még lejjebb?