Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azt lehet tudni hogy például mit ?...BarcafanTomee írta:Érdekes mesét hozott most le a Sport.
De végül a francia olyan dolgokat kért amit a Barca nem akart teljesíteni.
De akkor már ki lehet fizetni érte akármennyit, mert akkor már tényleg bizonyított.BarcafanTomee írta: Sokszor nem is tudjuk, hogy milyen nűanszokon múlhat, hogy melyik csapat szerez meg egy játékost. Más részről ő lehet, hogy tényleg minden pénzt megér. 2-3 évnél tovább úgy sem marad a PSG-nél, el sem tudom képzelni akkor mennyit fognak kérni érte, meg maga a játékos is miket fog kérni...
Ez így igaz,de nézd már hány félrement igazolásuk volt,mert hidd el sokkal több mint jó.Feast4 írta:Valamelyik nap a Tottham meccset nézve azon filóztam, hogy legalább 3 játekosuk van aki hozzánk is beférne fiatal és egy zacskó szotyiért szerezték a mostani árakhoz képest.Ez ismét megerősített abba, hogy nekünk ilyen térwn komoly változások kellenének...
hát a 4-3-3-nak se nagyon lehet nevezni azt amit most játszunk, én legalábbis úgy látom hogy Busi mellett Rakéta/Paulinho mindig hátrébb szokott lenni mint az Ini/Denis/Gomes sor, úgyhogy ezt a régi klasszikus felállásunkhoz (4-3-3) se igen lehet hasonlítani. nem mondom hogy kimondottan 4-2-3-1-et játszunk, de közelebb van ehhez a mostani felállás mint a 4-3-3-hoz.visca el barca írta:egyszer nem játszottuk 4231-et idénmvik írta:ebbe a rendszerbe amit játszat Valverde (4-2-3-1)
egyszer nem játszottuk 4231-et idénmvik írta:ebbe a rendszerbe amit játszat Valverde (4-2-3-1)

üdv. én Rafinhat még egyenlőre nem sorolnám ide, mert őt még Valverde nem tudta kipróbálni, mert április óta sérült. szerintem ő ebbe a rendszerbe amit játszat Valverde (4-2-3-1) simán jó lenne, alapból egy kreatívabb játékos a brazil úgyhogy ha elkerülik a sérülések akkor beválhat.crixus írta:Akikkel az eddig látottak alapján biztosan nem számol Valverde azok: Turan, Vidal, Vermaelen, Paco, Rafinha. Gomes erősen kérdéses.
Nem azt mondta, hogy a Spursből tudnánk olcsón elhozni őket, hanem hogy maga a Spurs kukázta őket szinte ingyen, aztán most meg érnének vagy 100 millát.MesQueUnClub írta:Zacskó szotyiért a Premier Leagueből nem igazolsz, ott a szertáros is 30 millió eurónál kezdődik.Feast4 írta:Valamelyik nap a Tottham meccset nézve azon filóztam, hogy legalább 3 játekosuk van aki hozzánk is beférne fiatal és egy zacskó szotyiért szerezték a mostani árakhoz képest.Ez ismét megerősített abba, hogy nekünk ilyen térwn komoly változások kellenének...
Ilyen pl. Marlon vagy most Vitinho, hasonlóan pl. Fali, Galareta, Choco stb.Samper írta: Ha nem tudjuk Messit megtartani, akkor valóban stratégiát kell váltani. Olyan noname fiatalokat kell felfedezni, akiket a B - be igazolunk le és ott kell majd eldönteni, hogy valók-e az A -ba. Arnaiz már most is ilyen.
Levyt ismerve egy középszintet alig ütő játékost is max. egy vagyonért lehet szerezni, ha egyáltalán szóba állnak valakivel. Másrészt a Spurs lazán megengedhette, hogy gyengébb szezonokat zár és úgy próbálnak meg csapatot építeni, sok játékost kipróbálni. Igaz ahogy nagyobb sztárok lesznek ott egyből lerabolják őket (pl. Modric, Bale stb. , de Kane vagy Alli se húzza ott már sokáig), viszont eszméletlen összegekért. Nem tudom mit szólnának itt egyesek, ha 2-3 évig a 3.-4. hely körül csücsülnénk, hogy hátha találunk olyan játékosokat akik bejönnek és olcsón hozhatók.MesQueUnClub írta:Zacskó szotyiért a Premier Leagueből nem igazolsz, ott a szertáros is 30 millió eurónál kezdődik.Feast4 írta:Valamelyik nap a Tottham meccset nézve azon filóztam, hogy legalább 3 játekosuk van aki hozzánk is beférne fiatal és egy zacskó szotyiért szerezték a mostani árakhoz képest.Ez ismét megerősített abba, hogy nekünk ilyen térwn komoly változások kellenének...
Ha nem tudjuk Messit megtartani, akkor valóban stratégiát kell váltani. Olyan noname fiatalokat kell felfedezni, akiket a B - be igazolunk le és ott kell majd eldönteni, hogy valók-e az A -ba. Arnaiz már most is ilyen.Feast4 írta:Valamelyik nap a Tottham meccset nézve azon filóztam, hogy legalább 3 játekosuk van aki hozzánk is beférne fiatal és egy zacskó szotyiért szerezték a mostani árakhoz képest.Ez ismét megerősített abba, hogy nekünk ilyen térwn komoly változások kellenének...
Zacskó szotyiért a Premier Leagueből nem igazolsz, ott a szertáros is 30 millió eurónál kezdődik.Feast4 írta:Valamelyik nap a Tottham meccset nézve azon filóztam, hogy legalább 3 játekosuk van aki hozzánk is beférne fiatal és egy zacskó szotyiért szerezték a mostani árakhoz képest.Ez ismét megerősített abba, hogy nekünk ilyen térwn komoly változások kellenének...

Ha Ardával és Vidallal akarjuk növelni az árat, valószínűleg sikerül is: onnantól kezdve 120+30-at fognak kérni, hogy átvegyék tőlünk még a két tagot is.MessiNeymarSuarez írta: Ha Ardával és Vidallal akarjuk növelni az árat, akkor ugyanúgy 80+30 marad....![]()
Gondolom ismerős a számodra az a fogalom, hogy 4. számú hátvéd. És az a gondolat is, hogy egy 22-23 fős keretben nem mindenkinek ugyanakkora szerep jut. Ezeken rágódj kicsit, ha nem megy, segítek.visca el barca írta:
érdekes, demebelét simán lefikázod, bezzeg mina kell hátra. gondolom lelkesen nézel minden palmeiras meccset h ennyire magabiztos véleményt írtál
Ha Ardával és Vidallal akarjuk növelni az árat, akkor ugyanúgy 80+30 marad....S.Agüero írta:MD | A Barcelona továbbra is 80 + 30 milliót ajánlana Coutinhóért, ezt az összeget azonban növelni is tudnák, ha el tudnák adni Arda Turant vagy Aleix Vidalt. A brazil középpályás a télen csatlakozna a katalánokhoz.
Ezt mondjuk én sem értem, hogyan lehet pár meccs alapján kijelenteni, hogy Dembelé kevés ide. Ja, hát amíg sérült, addig tényleg kevés a kezdőhöz.visca el barca írta:érdekes, demebelét simán lefikázod, bezzeg mina kell hátra. gondolom lelkesen nézel minden palmeiras meccset h ennyire magabiztos véleményt írtálcrixus írta:Dembelé pedig még nem elég jók a kezdőhöz és nem is biztos, hogy valaha azok lesznek, hiába a tehetség.
Hátra pedig a Mina,Marlon kettős kelleni fog
már csak azért sem hiszem, mert valverde megmondta h rutinos védőt akar. jövőre ha megy mascherano tuti veszünk egy inigo martinezt vagy laportét, meg max visszajön marlon. mina szerintem kaszaCestus írta:Szerintem Masche és Verminator cseréje Marlonra meg Minára eleinte komoly visszalépés lesz, a két mostani cserevédőnk rutinja és magabiztossága sokat ér, mégha a belga üvegember is. Bár az se biztos hogy tényleg lesz ilyen csere.