Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alexis Sanchez7 írta:Dortmundál Bartra ma nagyon gyenge..
ez ugyan nem valami érdem, csak a stat. kedvéért: osztom.Nero. írta:Sok mindenben egyetertunk, de ez szamomra felfoghatatlan hogy egy barcas hogy tud orulni a a Real BL sikereinek.Bob_Marley írta:Nagy comeback, végre élednek a spanyolok.
Nemzetközi porondon, spanyol csapat. Spanyol focit szeretem, mez nélkül ilyenkor, legyen barmelyik. Számomra az ellendrukkolás a felfoghatatlan.Nero. írta:Sok mindenben egyetertunk, de ez szamomra felfoghatatlan hogy egy barcas hogy tud orulni a a Real BL sikereinek.Bob_Marley írta:Nagy comeback, végre élednek a spanyolok.
Mit lepődsz meg azok után, hogy a Juve ellen is a Realnak szorított inkább?Nero. írta:Sok mindenben egyetertunk, de ez szamomra felfoghatatlan hogy egy barcas hogy tud orulni a a Real BL sikereinek.Bob_Marley írta:Nagy comeback, végre élednek a spanyolok.
Sok mindenben egyetertunk, de ez szamomra felfoghatatlan hogy egy barcas hogy tud orulni a a Real BL sikereinek.Bob_Marley írta:Nagy comeback, végre élednek a spanyolok.
Nem olyan biztos az még. Jó kis meccset hoz ez a két csapat ismét. A Poolt divat mostanság köpködni a fórumon, de az egyik legszimpatikusabban játszó csapat, legalábbis számomra. Persze amíg ilyen gyenge a védelmük, komoly eredmény nem várható tőlük, de nagyon jó meccseket tudnak játszani. Idén amúgy elég pechesek, de a játékuk és helyzeteik alapján állhatnának jobban a bajnokságban, a BL-ben azért hozzák magukat, úgy tűnik eddig, bár ha a Sevilla megfordítaná a meccset, még necces lehetne a helyzetük.Vakmacska írta:Hát a Pool kivégezte a Sevillát
Jó is az, higyjék csak el hogy megint minden oké, fordulópont,CR a régi stb...Aztán meg bajnokikon flopperkedhetnek tovább.Nero. írta:A Real kieli a haragjat most egy nala joval kisebben![]()
Erdekes, de a masik oldal meg az hogy iden a BLben eddig 5 meccs 8 gol megint.Idén eddig hat játékos nem mutatott be szerelést és labdaszerzést a bajnokságban. Ebből 4 kapus, 1 csere és a maradék egy Cristiano.
Nálam kezdő kérdése, de a Pool esélyesebb. Dortmundot szerintem akkor csak, ha Eriksen, Dahoud és Weigl is kezdő lesz.S.Agüero írta:Mit néztek holnap, Dortmund vs Spurs vagy Sevilla vs Pool? Én szerintem utóbbit.
Ezek közül a Dortmund tovább sem jut, és jó eséllyel az Atletico sem. A MU pedig mitől lenne rágós számunkra? Két BL-t döntőt buktak ellenünk, pedig akkoriban remek csapatuk volt, sokkal erősebb szintet képviseltek, mint most. Úgy gondolom, felszállóágban vannak, de nagyon mélyről jönnek, egy igazi nagy csapat elejtése még nagy falat nekik szvsz.2. Hagyományosan "rágós" falatok:
- Juventus, Atletico, Chelsea, MU
+
a veszélyes kategória:
- Liverpool, Sevilla, Tottenham, Róma,Dortmund