BarcafanTomee írta:
Ha jól emlékszek akkor tavaly hosszabbított 2022-ig. De van a szerződésében egy záradék, amit már nagyon sokszor leírtak többen is, hogy januártól 100 milláért vihetni bárki, ennyi lesz a kivásárlási ára.
Hát ha Griezmannért letesszük a 100-at, de Coutinhoért 80+az idiót bónuszoknál nem mentünk feljebb, vagy még rá is megy a Coutinho transzferre, akkor főbe lövöm magam.
Coutinhora szerintem 100x nagyobb szükség van, és szerintem amíg itt van Suarez, addig nincs értelme Griezmannt idehozni. Ha csak nem rakják be Messit főállásba középpályára, elé meg Dembelé-Suarez-Griezmann.
Na de majd meglátjuk, közbe ahogy olvastam Ernőbá felszólt, hogy olyan játékosokat igazoljanak, akiket a kezdőben tud használni. Elég diplomatikus az öreg

(Diario Sport)
Ugyanők azt is írták, hogy a vezetőség szerint gyenge lehet a keret egy BL győzelmehez, ezért igazolnának még télen. Erről viszont lecsúsztunk, mert akár Griezmann, akár Coutinho jön, egyik sem játszhat a BL-ben, Európa Liga-szintű csapatból meg nem hinném, hogy beférne valaki. Talán ugye Groetzkát figyeljük, de Ő 22 évesen, szezon közepén inkább zsákbamacska lenne, mint biztos megoldás a középpályára, bár nem követem a Schalkét.