Hát ha Griezmannért letesszük a 100-at, de Coutinhoért 80+az idiót bónuszoknál nem mentünk feljebb, vagy még rá is megy a Coutinho transzferre, akkor főbe lövöm magam.BarcafanTomee írta: Ha jól emlékszek akkor tavaly hosszabbított 2022-ig. De van a szerződésében egy záradék, amit már nagyon sokszor leírtak többen is, hogy januártól 100 milláért vihetni bárki, ennyi lesz a kivásárlási ára.
Coutinhora szerintem 100x nagyobb szükség van, és szerintem amíg itt van Suarez, addig nincs értelme Griezmannt idehozni. Ha csak nem rakják be Messit főállásba középpályára, elé meg Dembelé-Suarez-Griezmann.
Na de majd meglátjuk, közbe ahogy olvastam Ernőbá felszólt, hogy olyan játékosokat igazoljanak, akiket a kezdőben tud használni. Elég diplomatikus az öreg

Ugyanők azt is írták, hogy a vezetőség szerint gyenge lehet a keret egy BL győzelmehez, ezért igazolnának még télen. Erről viszont lecsúsztunk, mert akár Griezmann, akár Coutinho jön, egyik sem játszhat a BL-ben, Európa Liga-szintű csapatból meg nem hinném, hogy beférne valaki. Talán ugye Groetzkát figyeljük, de Ő 22 évesen, szezon közepén inkább zsákbamacska lenne, mint biztos megoldás a középpályára, bár nem követem a Schalkét.