Nekem erről a felvetésről Charlie Sheen ugrik be mint Charlie Harper (Két pasi..) ő ott önmagát játszotta.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Mondjuk ugyanitt jegyezném meg, hogy nekem Kállai Ferenc is mindig már csak Pelikán elvtárs, függetlenül hol és miben látom. Őze Lajosra is hasonlóan gondolok. Isten nyugosztalja mindkettőjüket.
Sir Anthony Hopkins - Hannibal Lecter
Michael Clarke Duncan - John Coffey
Bruce Willis - John McClane
Mel Gibson - Martin Riggs
Danny Glover - Roger Murtaugh
Eddie Murphy - Axel Foley
Tom Hulce- Wolfgang Amadeus Mozart
Ben Kingsley - Mahatma Gandhi
Tom Hanks - Forrest Gump
Charles Laughton - Sir Wilfrid Roberts
Larry Hagman - Jockey Ewing
Patrick Duffy - Bobby Ewing
Charlie Sheen - Charlie
Michael Landon - Charles Ingalls
Meg még sok 100 másik. Ugye sorozatokban ez "könnyebben jön".
Meg még amiket már írtatok ugyebár...
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi „Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
A szomszed noje mindig zoldebben is a ket oreget egyszeruen csak igy tudom elkepzelni.
Freeman bacsi is a maga karakteret barmelyik filmben ugy jatsza hogy nem is tudom azt az embert masnak elkepzelni,legfokepp a bakancslistaban.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Remélem nem volt még: nektek kik azok a színésznők és színészek, akik tökéletesen beleillettek bizonyos szerepeikbe, szóval akik mintha nem is színészkedtek volna, hanem tényleg ők lettek volna?
Gondolok itt például Jim Carrey-re és Ace Ventura-ra.
Hűűű ez a film..
Ez hű maradt én úgy érzem a könyves világához teljesen( ám bár nem olvastam 1 regénynél többet). Ezen azt értem hogy nem egy Sherlock Holmes,nem igazán a képi világ a lényeg,esetleg a vonatos illetve a tájas jeleneteknél.
Ami engem szörnyen zavart,az a rengeteg név,és azoknak még + az álneve,ebből adódóan volt a filmben kb 20 perc amikor már nem értettem a párbeszédeket,meg a feltételezéseket a detektív fejében.
(Talán az is zavaró volt hogy sokáig volt bennem,nincs elég kellő előismeretem a filmhez a könyvekből,és ezért esek le a lóról,és teszi követhetetlenné a sztorit..)
Viszont a végén minden leesik,a csattanó érdekes,és óriási.
Főleg hogy végig ott van a szemed előtt,de baromira azon jár az eszed hogy miért van ennek is köze az egészhez,na meg ennek is,miért ismeri ez is a régi sztorit stb.
Az hogy a végén Poirot ellent mond a saját legnagyobb tulajdonságának,és senkit nem köp be,triviális,szépen mutatja be a filmvége hogy ez egy mekkora döntés,amikor valami olyan ellen kell döntened,ami gyakorlatilag a te életedet meghatározza,aki Te vagy.
10/7,5 - 8
Megnézni talán még egyszer megfogom,sok dolog lefog esni másodjára és még kerekebb lesz a sztori.
Nekem nagyon nem jött be. Mondjuk az is benne van, hogy iszonyatosan nagy Poirot fan vagyok, az összes regényét/novelláját olvastam és láttam, Persze aki még "szűz" volt ebben a témában, annak más lehet. David Suchet lehetetlen pótolni. Még Peter Ustinov is belebukott, pedig róla nem kell beszélni + az az atmoszféra ami jellemzi a Poirot könyveket/filmeket sehol sem volt, pedig az adja az igazi sava-borsát. És még a csattanó sem akkora durranás.
Ritchie legalább felvállalta, hogy megreformálja a Sherlock Holmest és nem egy igaz adaptációt készít.
Amellett pont nem ezt a részt kellett volna megfilmesíteni, mert ez egy egyedülálló Poirot-film, sokkal inkább épít az érzelmekre, drámára. Talán a Tragédia három felvonásban hasonló kicsit.
Igazából összetrombitáltak egy színészparádét egy jól csengő név alatt. Branaghnak inkább a Shakespeare adaptációk a zsánere. Ha mindenképp egy Agata Christie feldolgozást kellett volna feldolgozni egy nevesebb név alatt a Titokzatos kék vonat százszor jobb választás lett volna.
Nálam max 5,5
zola8787 írta:
Sikerül megmenteni a világot? Remélem igen.
Várok már egy olyan szuperhősös filmet, ahol mindenki megdöglik és a gonosz átveszi a hatalmat
Amúgy a bosszúállók előtt senki sem akarta a világot pusztulásba dönteni? Mi a francért vártak addig, míg összeállnak a menők? Ajj, olyan buták ezek a gonoszok
Illetve remélem, hogy thor végig irányítja a harcot és nem az utolsó 5 percben nyeri a csatát.
Bocsi minden szuperhősös rajongótól, de van egy séma és arra felhúznak 200 filmet, nincs miért izgulni, úgyis tudni mi lesz a vége.
Ezzel a hsz-szel csak magadat tetted nevetségessé, már bocs...
Fogalmad sincs, miféle film ez, nem is láttad, csak benyögöd, hogy biztos egy sémára épül az egész... elárulom, ez pont nem olyan, mint a többi Marvel film, ez kb egy paródia lett...
Nah mindegy, már így is túl sokat foglalkoztam a hsz-eddel...
Látatlanban filmet nem fikázunk, ez az első szabály...
️ Iñigo Martínez: "Minden Real Madrid elleni mérkőzés olyan volt, mint egy lángoló tűz. Az emberek azt mondták: 'Nem, most, hogy két meccset nyertetek ellenük, a harmadikon úgyis elbuktok.' De fordítottunk és nyertünk, sőt, a Copa del Rey-t is a magasba emeltük." pic.twitter.com/2L9iqoIQfO
️ Iñigo Martínez: "Tudtam, ahhoz, hogy még egy évet maradhassak a Barçánál, ugyanolyan szinten kell teljesítenem, mint eddig és ez nem lett volna egyszerű. A tavalyi volt pályafutásom legjobb idénye, ami már 15 éve tart. Tudtam, hogy ezt nehéz lesz megismételni." pic.twitter.com/pvgV3b5awj
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE